- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.441
Bencede onlar bilir bu isleri.banada o kadar ayrinti vermediler ama mass kas ,fat yag anlamina geldiğinde n birazda arastirmayi sevdiğimden cozuyorum az biraz,yoksa dil mil yok yani1 ay sonra karsilastiririz inşallah nasıl geçer bu bir ay bilmiyorum. 2 hafta sonra gel deseydi bari
CoookHiç bir fikrim yok ilk defa duyuyorum. Internetten baktin mi
Bende baktım da şimdi haraket edince azalıyormuş. Doktor bi tedavi önermedi mi sürekli mi oluyorCoook
Doktorada gitmistim
Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyleBende baktım da şimdi haraket edince azalıyormuş. Doktor bi tedavi önermedi mi sürekli mi oluyor
Bunu bende görüp uygulamak istemistim etkili olucagini düşünüyorum1.lerde biri şu diyeti uygulamış mesela akşam ne kadar hafif bende öyle yapicam önümüzdeki hafta
4 günlük liste
1. Ve 2. Gün
❤Kahvaltı
2 haş yumurta
Yeşil çay
❤Öğlen
Ton balıklı yeşillikli salata
1 kase yoğurt
❤Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
3. Ve 4. Gün
❤Kahvaltı
1 meyve
1 kase yoğurt
❤Öğlen
4 köfte yada aynı ölçüde et
Salata
❤Akşam
2 tavuk butu
Salata
O zaman hic girmiyim konuya,sen koltukta uyudugunu hayall etYahu demedigin şey kalmadı ki kuzum @dennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu
Gecikme fazlaGeçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur eski hastalığınla ilgili bir durum değildir umarım.
Bence kıracaksın canım çünkü bu hafta hem yeniden başlıyorsun tatil güzel bir ara oldu hem de farklı olarak içtiğin çaylar da yardımcı olacak
Geçmiş olsun canım umarım güzel haberler alırsın ve için rahatlar
Listeler sana yarasın kuzum bir an önce istediğini alırsın umarım
Yakında baktırmadım canım ama böyle giderse baktırmam gerekebilir.
Sürekli tartılmayın diye boşuna demiyorlar. Gün içinde ödem oluyor, yemek yemiş oluyoruz falan kilo değişiyor demek ki :)
Bir şey söyleyeyim benim bildiğim kadarıyla insan kilo verme sürecinde artıya geçiyormuş özellikle vücut kas yapıyorsa öncelikle 1 kilo kadar kaslar şişiyormuş sonra yağ eriyormuş bir videoda izlemiştim yani devamlı eksi tabloyu görmek pek mümkün değilmiş kas kaybetmiyorsanız tabi keşke videoyu bulsam paylaşsam
Benim arkadaşım müzdaripti gece kocasını tekmeliyormuşHareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Ben yorumlamaya calisirim ciktinin fotosunu koyarsan:) Bu aralar o kadar okudum ki yag oraniyla ilgili seyler, bi tez de onunla ilgili yazarim yaniDevlette boyle maalesef neyse bir daha ki ay aradaki farkı karşılaştırır daha iyi anlarsın yada eger istersen tabi özel bilgileri karala koy bakalim burdankremsokola ve @dennisgo iyi yorumlar o olcumleri :))
Geçmiş olsun canım benimde hiç bilgim yok stresli olduğun zamanlarda mi artiyor ?Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok.Kizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
Benim arkadaşım müzdaripti gece kocasını tekmeliyormuş(bu kısmından müzdarip değildi) geçmiş olsun
Bir de Mustafa Kutlu nun bir kitabı vardı Huzursuz Bacak diye çok sevmiştim oradaki karakterde kafası bulanınca sendromu sklaşıyprdu strese bağlı sanırım
Beni de korkuttunuzYahu demedigin şey kalmadı ki kuzum @dennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu
Olsun canım. Sıkma canını. Daha önce nasıl verdiysen yine olacak.Günaydınlaartüm emeklerim gitmiiişş Sabah tartıldım 55.1 olmuşum takıma 55.5 ile gelmiştim
günaydınlarr yagmurtugba 3 haftadır bildirim yapmadığı için mecburen diskalifiye olacak o yüzden sorun değil en kötü nota lırız tatlım geçmiş notaları sildirdik nasıl olsaListede bu hafta bildirimsiz olacak ya yagmurtugba takımı aşağılara çekmiyim kaptanım?
Ay evet yaa biriktirdim hepsini koca bi poşet iğnem oldu, hastanede yapılanlar hariç
Günaydin ortimCherry Mom ortiiiimmm.
Ben bu sabah 84küsürlü bi sayı gördüm tartıda çok sevindim sen tartıldım mı. Biraz sıksam 83lü bişeyler görür müyüm acaba yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?