Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 ay sonra karsilastiririz inşallah nasıl geçer bu bir ay bilmiyorum. 2 hafta sonra gel deseydi bari
Bencede onlar bilir bu isleri.banada o kadar ayrinti vermediler ama mass kas ,fat yag anlamina geldiğinde n birazda arastirmayi sevdiğimden cozuyorum az biraz,yoksa dil mil yok yani

Bende baktım da şimdi haraket edince azalıyormuş. Doktor bi tedavi önermedi mi sürekli mi oluyor
Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle

Bunu bende görüp uygulamak istemistim etkili olucagini düşünüyorum

Yahu demedigin şey kalmadı ki kuzum @dennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu
O zaman hic girmiyim konuya,sen koltukta uyudugunu hayall et

Gecikme fazla

Bir şey söyleyeyim benim bildiğim kadarıyla insan kilo verme sürecinde artıya geçiyormuş özellikle vücut kas yapıyorsa öncelikle 1 kilo kadar kaslar şişiyormuş sonra yağ eriyormuş bir videoda izlemiştim yani devamlı eksi tabloyu görmek pek mümkün değilmiş kas kaybetmiyorsanız tabi keşke videoyu bulsam paylaşsam

Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Benim arkadaşım müzdaripti gece kocasını tekmeliyormuş (bu kısmından müzdarip değildi) geçmiş olsun
Bir de Mustafa Kutlu nun bir kitabı vardı Huzursuz Bacak diye çok sevmiştim oradaki karakterde kafası bulanınca sendromu sklaşıyprdu strese bağlı sanırım

Devlette boyle maalesef neyse bir daha ki ay aradaki farkı karşılaştırır daha iyi anlarsın yada eger istersen tabi özel bilgileri karala koy bakalim burdan kremsokola ve @dennisgo iyi yorumlar o olcumleri :))
Ben yorumlamaya calisirim ciktinin fotosunu koyarsan:) Bu aralar o kadar okudum ki yag oraniyla ilgili seyler, bi tez de onunla ilgili yazarim yani

Kizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok.

Leyl-i-fer canım eşine kızdığın zaman geceleri kullanabilirsin bunu. İki üç tane geçirsem sinirin de gider

Yahu demedigin şey kalmadı ki kuzum @dennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu
Beni de korkuttunuz benim de yirmilik dişin bi tanesi içer doğru uzuyomuş aldırman gerek ama çene cerrahı randevusu 5-6 aya anca bulursun demişti ertelemiştim bu arada onu da yaparım diyodum ama gözüm korktu

Listede bu hafta bildirimsiz olacak ya yagmurtugba takımı aşağılara çekmiyim kaptanım?

Ay evet yaa biriktirdim hepsini koca bi poşet iğnem oldu, hastanede yapılanlar hariç
günaydınlarr yagmurtugba 3 haftadır bildirim yapmadığı için mecburen diskalifiye olacak o yüzden sorun değil en kötü nota lırız tatlım geçmiş notaları sildirdik nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…