- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.461
Kabızlık sorunu filan var mı canım. Yarına güzel bi sayı göreceğine eminim sakın umutsuzluğa kapılma.Günaydin ortim
Tebrik ederim
Ben maalesef dunle ayniyim ya neden öyle oldu
Evet kabızlık var o etkiler mi o kadarKabızlık sorunu filan var mı canım. Yarına güzel bi sayı göreceğine eminim sakın umutsuzluğa kapılma.
Hayır sakın stres yapma. Ben stres yapmayı bıraktığımdan beri iyi kilolar veriyorum. Ne olacaksa olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun. Kabızlık da etkiler tabi canım.Evet kabızlık var o etkiler mi o kadar
Ya senin suyunda kabızlığa etki etmesi lazım of bilemedim stres oldum yine
Iyi aksamlar
Kahvaltıdan önce 2 kayısı
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Maydanoz
Ara
1 küçük muz 1 çay bardağı süt
Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak
Ara
1 portakal
1 yeşil elma
1 çay bardağı süt
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak
hezeyan5381
2 lt su
1000 ip
7 bin adim
100 squat
50 mekik
1 dk plankCherry Mom
GünaydınGünaydın takımımın güzelleri
Şuan atamıyorum üstümden 67 kusur görmeyi çok istiyordum gün içinde ayarlarima dönerim herhaldeHayır sakın stres yapma. Ben stres yapmayı bıraktığımdan beri iyi kilolar veriyorum. Ne olacaksa olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun. Kabızlık da etkiler tabi canım.
Yarın güzel bişey göreceksin canım eminim bunaŞuan atamıyorum üstümden 67 kusur görmeyi çok istiyordum gün içinde ayarlarima dönerim herhalde
Yaaaa ne güzel eksi gormustun nasıl kiyiyorsun kendine canimC Cagrihilal1 dün yediğim karbonhidratları tartı bir güzel hatırlattı bu sabah yarına Allah kerim ve bu akşam kuzen oturmaya çağırdı gelen hafta bana oturmaya gelen ekip gündüz bir şey yemeyeceğim ufak sıyrıklarla atlatmam lazım
İnşallah kuzum belli olmz benim halim millet 2 2 verir ben böyle gramdan fazlası yokYarın güzel bişey göreceksin canım eminim buna
Kuzum bu kadar kendine yüklenme yarın çok güzel olacak bak görYaaaa ne güzel eksi gormustun nasıl kiyiyorsun kendine canimeksi görmek seni olumsuz mu etkiliyor yani nasilsa verdim diyip daha mı cok yiyorsun ? Eğer öyle ise cumalar.disinda tartilma :) keşke bende bugün tartilmasaydim ama o kadar emindim ki verdiğime bir şok oldum rüyamda mi biseyler yiyorum napiyorum
Senin için en az - 1,2 öngörüyor canım. Yarın görürsün tartıdaİnşallah kuzum belli olmz benim halim millet 2 2 verir ben böyle gramdan fazlası yok
Tamam o zaman kaptanımgünaydınlarr yagmurtugba 3 haftadır bildirim yapmadığı için mecburen diskalifiye olacak o yüzden sorun değil en kötü nota lırız tatlım geçmiş notaları sildirdik nasıl olsa
Aynen tekrar albilmek için vermek lazımOlsun canım. Sıkma canını. Daha önce nasıl verdiysen yine olacak.
Harikasın canımHayırlı günler arkadaşlar. Uykusuz bir gece geçirdim. Aşırı fırtına vardı. Sonrası yağmurda eklendi. Çok çok korktum uyuyamadım. Resmen ev sallandı. Ama sabah tartıya çıkınca uykusuzluğumu unuttum şükürhamdolsun emeklerim boşa çıkmayacak gibi İnşaAllah.
Sadece adını biliyorum. Bir de yakınlarımdan birisinde vardı ama onda bir sürü şey vardı bu en basiti oluyordu hiç sormadım o yüzdenKizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
Bunu tetikleyen bir şey var mı acaba?Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Evet gitmem gerekir de yer seçemiyorum. Burada mı Türkiye de mi? O tarafta omurgama dokunan bir fıtığım var. Görüntülemelerde çok kötü görünüyor, muayenede o kadar değil. Doktor da vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diyor. Bir sene göğsüme vuruyordu bu ağrı, göğüs yanması nedeniyle kalp krizi geçiyorum sandım :) bu kez koltuk altında var.. önce adete bağladım. Ama şu an adet dönemim değil. Ama fıtığın olduğu yerde de ağrı var. Bilemedim.. gitmek lazım.Gecikme fazla
Günaydın canımGünaydın takımımın güzelleri
Yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyeceksin sadece.. senin için çok basit olacak. Bu kez mezun da olacaksın :)Günaydınlaartüm emeklerim gitmiiişş Sabah tartıldım 55.1 olmuşum takıma 55.5 ile gelmiştim
Tebrikler canım gayet iyi gidiyorsun.Cherry Mom ortiiiimmm.
Ben bu sabah 84küsürlü bi sayı gördüm tartıda çok sevindim sen tartıldım mı. Biraz sıksam 83lü bişeyler görür müyüm acaba yarına
her gün tartılmasan mı acaba :)Günaydin ortim
Tebrik ederim
Kabızlığın en iyi ilacı spor sanki ya..o da sende var. Hareket etmek ve su içmek bağırsaklara iyi geliyor bence.Evet kabızlık var o etkiler mi o kadar
Önce 67 olacaksın sonra 67 yi beğenmeyeceksin :)Şuan atamıyorum üstümden 67 kusur görmeyi çok istiyordum gün içinde ayarlarima dönerim herhalde
Sadece adını biliyorum. Bir de yakınlarımdan birisinde vardı ama onda bir sürü şey vardı bu en basiti oluyordu hiç sormadım o yüzdenKizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
Bunu tetikleyen bir şey var mı acaba?Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Evet gitmem gerekir de yer seçemiyorum. Burada mı Türkiye de mi? O tarafta omurgama dokunan bir fıtığım var. Görüntülemelerde çok kötü görünüyor, muayenede o kadar değil. Doktor da vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diyor. Bir sene göğsüme vuruyordu bu ağrı, göğüs yanması nedeniyle kalp krizi geçiyorum sandım :) bu kez koltuk altında var.. önce adete bağladım. Ama şu an adet dönemim değil. Ama fıtığın olduğu yerde de ağrı var. Bilemedim.. gitmek lazım.Gecikme fazla
Günaydın canımGünaydın takımımın güzelleri
Yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyeceksin sadece.. senin için çok basit olacak. Bu kez mezun da olacaksın :)Günaydınlaartüm emeklerim gitmiiişş Sabah tartıldım 55.1 olmuşum takıma 55.5 ile gelmiştim
Tebrikler canım gayet iyi gidiyorsun.Cherry Mom ortiiiimmm.
Ben bu sabah 84küsürlü bi sayı gördüm tartıda çok sevindim sen tartıldım mı. Biraz sıksam 83lü bişeyler görür müyüm acaba yarına
her gün tartılmasan mı acaba :)Günaydin ortim
Tebrik ederim
Kabızlığın en iyi ilacı spor sanki ya..o da sende var. Hareket etmek ve su içmek bağırsaklara iyi geliyor bence.Evet kabızlık var o etkiler mi o kadar
Önce 67 olacaksın sonra 67 yi beğenmeyeceksin :)Şuan atamıyorum üstümden 67 kusur görmeyi çok istiyordum gün içinde ayarlarima dönerim herhalde
Koltuk altı olmasi işkillendiriyor insani, boyun fıtığı agrisi kola vurur diye biliyorum.evham yapmadan rahatlamak icin baktırmak lazim.sikayetlerinin arttigi donemde en yakin yerde.onemli bisey degildir insallah..Sadece adını biliyorum. Bir de yakınlarımdan birisinde vardı ama onda bir sürü şey vardı bu en basiti oluyordu hiç sormadım o yüzden
Bunu tetikleyen bir şey var mı acaba?
Evet gitmem gerekir de yer seçemiyorum. Burada mı Türkiye de mi? O tarafta omurgama dokunan bir fıtığım var. Görüntülemelerde çok kötü görünüyor, muayenede o kadar değil. Doktor da vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diyor. Bir sene göğsüme vuruyordu bu ağrı, göğüs yanması nedeniyle kalp krizi geçiyorum sandım :) bu kez koltuk altında var.. önce adete bağladım. Ama şu an adet dönemim değil. Ama fıtığın olduğu yerde de ağrı var. Bilemedim.. gitmek lazım.
Günaydın canım
Yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyeceksin sadece.. senin için çok basit olacak. Bu kez mezun da olacaksın :)
Tebrikler canım gayet iyi gidiyorsun.
her gün tartılmasan mı acaba :)
Kabızlığın en iyi ilacı spor sanki ya..o da sende var. Hareket etmek ve su içmek bağırsaklara iyi geliyor bence.
Önce 67 olacaksın sonra 67 yi beğenmeyeceksin :)
Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok.
Leyl-i-fer canım eşine kızdığın zaman geceleri kullanabilirsin bunu. İki üç tane geçirsem sinirin de gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?