Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet kabızlık var o etkiler mi o kadar
Ya senin suyunda kabızlığa etki etmesi lazım of bilemedim stres oldum yine
Hayır sakın stres yapma. Ben stres yapmayı bıraktığımdan beri iyi kilolar veriyorum. Ne olacaksa olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun. Kabızlık da etkiler tabi canım.

Hayır sakın stres yapma. Ben stres yapmayı bıraktığımdan beri iyi kilolar veriyorum. Ne olacaksa olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun. Kabızlık da etkiler tabi canım.
Şuan atamıyorum üstümden 67 kusur görmeyi çok istiyordum gün içinde ayarlarima dönerim herhalde

Kizlar bu paylaşım sayfasında bahar kaptan her hafta sonu ilk parmak kaldıran için :) aşağıdaki gibi grafik hazırlıyor kendiniz için hazırlansın isterseniz sayfayı takip edebilirsiniz :))

Yaaaa ne güzel eksi gormustun nasıl kiyiyorsun kendine canim eksi görmek seni olumsuz mu etkiliyor yani nasilsa verdim diyip daha mı cok yiyorsun ? Eğer öyle ise cumalar.disinda tartilma :) keşke bende bugün tartilmasaydim ama o kadar emindim ki verdiğime bir şok oldum rüyamda mi biseyler yiyorum napiyorum

Kuzum bu kadar kendine yüklenme yarın çok güzel olacak bak gör

Hayırlı günler arkadaşlar. Uykusuz bir gece geçirdim. Aşırı fırtına vardı. Sonrası yağmurda eklendi. Çok çok korktum uyuyamadım. Resmen ev sallandı. Ama sabah tartıya çıkınca uykusuzluğumu unuttum şükür hamdolsun emeklerim boşa çıkmayacak gibi İnşaAllah.

Harikasın canım

Kizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
Sadece adını biliyorum. Bir de yakınlarımdan birisinde vardı ama onda bir sürü şey vardı bu en basiti oluyordu hiç sormadım o yüzden
Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Bunu tetikleyen bir şey var mı acaba?
Evet gitmem gerekir de yer seçemiyorum. Burada mı Türkiye de mi? O tarafta omurgama dokunan bir fıtığım var. Görüntülemelerde çok kötü görünüyor, muayenede o kadar değil. Doktor da vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diyor. Bir sene göğsüme vuruyordu bu ağrı, göğüs yanması nedeniyle kalp krizi geçiyorum sandım :) bu kez koltuk altında var.. önce adete bağladım. Ama şu an adet dönemim değil. Ama fıtığın olduğu yerde de ağrı var. Bilemedim.. gitmek lazım.
Günaydın takımımın güzelleri
Günaydın canım
Günaydınlaar tüm emeklerim gitmiiişş Sabah tartıldım 55.1 olmuşum takıma 55.5 ile gelmiştim
Yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyeceksin sadece.. senin için çok basit olacak. Bu kez mezun da olacaksın :)
Cherry Mom ortiiiimmm.
Ben bu sabah 84küsürlü bi sayı gördüm tartıda çok sevindim sen tartıldım mı. Biraz sıksam 83lü bişeyler görür müyüm acaba yarına
Tebrikler canım gayet iyi gidiyorsun.
Günaydin ortim
Tebrik ederim
Ben maalesef dunle ayniyim ya neden öyle oldu
her gün tartılmasan mı acaba :)
Kabızlığın en iyi ilacı spor sanki ya..o da sende var. Hareket etmek ve su içmek bağırsaklara iyi geliyor bence.
Şuan atamıyorum üstümden 67 kusur görmeyi çok istiyordum gün içinde ayarlarima dönerim herhalde
Önce 67 olacaksın sonra 67 yi beğenmeyeceksin :)

Kizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
Sadece adını biliyorum. Bir de yakınlarımdan birisinde vardı ama onda bir sürü şey vardı bu en basiti oluyordu hiç sormadım o yüzden
Hareket etmek zorunda kaliuorsun,lakin Otururken yatsrken surekli sallandığını dusunsene bi,surekli olmuyor bazen kuduruyor boyle
Bunu tetikleyen bir şey var mı acaba?
Evet gitmem gerekir de yer seçemiyorum. Burada mı Türkiye de mi? O tarafta omurgama dokunan bir fıtığım var. Görüntülemelerde çok kötü görünüyor, muayenede o kadar değil. Doktor da vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diyor. Bir sene göğsüme vuruyordu bu ağrı, göğüs yanması nedeniyle kalp krizi geçiyorum sandım :) bu kez koltuk altında var.. önce adete bağladım. Ama şu an adet dönemim değil. Ama fıtığın olduğu yerde de ağrı var. Bilemedim.. gitmek lazım.
Günaydın takımımın güzelleri
Günaydın canım
Günaydınlaar tüm emeklerim gitmiiişş Sabah tartıldım 55.1 olmuşum takıma 55.5 ile gelmiştim
Yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyeceksin sadece.. senin için çok basit olacak. Bu kez mezun da olacaksın :)
Cherry Mom ortiiiimmm.
Ben bu sabah 84küsürlü bi sayı gördüm tartıda çok sevindim sen tartıldım mı. Biraz sıksam 83lü bişeyler görür müyüm acaba yarına
Tebrikler canım gayet iyi gidiyorsun.
Günaydin ortim
Tebrik ederim
Ben maalesef dunle ayniyim ya neden öyle oldu
her gün tartılmasan mı acaba :)
Kabızlığın en iyi ilacı spor sanki ya..o da sende var. Hareket etmek ve su içmek bağırsaklara iyi geliyor bence.
Önce 67 olacaksın sonra 67 yi beğenmeyeceksin :)

Koltuk altı olmasi işkillendiriyor insani, boyun fıtığı agrisi kola vurur diye biliyorum.evham yapmadan rahatlamak icin baktırmak lazim.sikayetlerinin arttigi donemde en yakin yerde.onemli bisey degildir insallah..

Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok.

Leyl-i-fer canım eşine kızdığın zaman geceleri kullanabilirsin bunu. İki üç tane geçirsem sinirin de gider
Alisti artik etki etmiyo.ben rahatsiz ettigimi dusunup kalkiyorum yanindan.kafein ,stres ,kansizlik,mutsuzluk etkileyen bisuru sey var ,bende hangisinden dolayi tespit edemiyorum,ilaclarin yanetkisi yararindan fazla oldugu icin uzun sure kullanmak istemiyorum.o zamanda gecmiyo,gectigide supheli zaten kesin sonuc alan cok az.hardal tohumu ,hacamat falanda gecici cozum oluyo.aslinda benim istegim sebebini bulup ona yogunlasmak,bu yuzden bana bunu atlatmis birileri lazimm
Gercekten alevli donemlerinde resmen dis agrisi gibi cok sıkıntılı bişey rabbim kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…