Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü paylaşmamandan anlamıştım. Yemek sonrası çaya gideceksen kuruyemisle kurtarabilirsin. Ya da rica et seninde yiyebilecegin biseyler hazırlasınlar ya da kendin biseyler götür. Bugünü iyi geçirirsen eminim eksileri yine göreceksin sabah.emeklerini düşün.

Ben bugün sporu hafif geçireceğim suyuda abartmayacağım. Bi de kendimi çok şiş hissediyorum demiştim ya o regldenmis. Mekiklerden karnım yanıyor resmen işe yarıyor sanirim. Tartima da güvenmiyorum ama yarın bakalım nasıl şok edecek beni

Beni de korkuttunuz benim de yirmilik dişin bi tanesi içer doğru uzuyomuş aldırman gerek ama çene cerrahı randevusu 5-6 aya anca bulursun demişti ertelemiştim bu arada onu da yaparım diyodum ama gözüm korktu
Ya korkmaya gerek yok bi igneyi hissediyosun,bide islem sonrasi agri sislik ,hepsininde cozumu var,is koltuga oturmakta gerisi geliyo.dis icin hep ozele gidiyoruz malesef,devlet te uzun ve itina gerektiren islemler ya kalabalik yada kullanissiz oluyo,genelde de cekiyolar

Menü o kadar kötü değilmiş. Çok karbonhidratlı deyince pasta börek yedin sandım. Benim diyetisyen listesinde baya karbonhidrat var. Ben zaten pilavi falan rejim döneminde yasak listesine eklemiyorum. Bugün daha iyi geçecek yarın tartiyi düşün akşam ona göre davran eğer çok ısrar ederlerse bilki kötü niyetlidir hiç yeme evinde ye orda yeme ben öyle yapıyorum catliyorlar bisey yemiyor diye

İnşallah kuzum belli olmz benim halim millet 2 2 verir ben böyle gramdan fazlası yok
Sen şu 68 'de takildim psikolojisinden çıksan direnci kıracaksın. Beslenme düzenini değiştir. Değişik biseyler yap yediklerinin yerini değiştir. Sen neredeyse hiç kaçamak yapmıyorsun ki dikkat et diyeyim. Bireylerle oynaman lazım. Umutsuzluğa kapılma biraz rahatla bak bana 2 hafta kacamaklarla geçti hiç pişman olmadım. Bu ay en az dört kilo vermeyi bekliyorum. Bana az sabır demedin bende sana diyorum sabir sabır

Bana çekeni denk gelmedi ya geçen sene yalvardım nolur çekin çok ağrım var diye yine çekmediler başa gelen çekiliyı mecbur katlancaz bakalım

Sağol canım motivasyon bu aralar ben de tavan

Amin canım inşallah bir an evvel çaresini bulursun

Koltuk altı olmasi işkillendiriyor insani, boyun fıtığı agrisi kola vurur diye biliyorum.evham yapmadan rahatlamak icin baktırmak lazim.sikayetlerinin arttigi donemde en yakin yerde.onemli bisey degildir insallah..
Kesinlikle sana katılıyorum :) baktırmalıyım. Baktıracağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…