- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.481
Menü paylaşmamandan anlamıştım. Yemek sonrası çaya gideceksen kuruyemisle kurtarabilirsin. Ya da rica et seninde yiyebilecegin biseyler hazırlasınlar ya da kendin biseyler götür. Bugünü iyi geçirirsen eminim eksileri yine göreceksin sabah.emeklerini düşün.C Cagrihilal1 dün yediğim karbonhidratları tartı bir güzel hatırlattı bu sabah yarına Allah kerim ve bu akşam kuzen oturmaya çağırdı gelen hafta bana oturmaya gelen ekip gündüz bir şey yemeyeceğim ufak sıyrıklarla atlatmam lazım
Ben bugün sporu hafif geçireceğim suyuda abartmayacağım. Bi de kendimi çok şiş hissediyorum demiştim ya o regldenmis. Mekiklerden karnım yanıyor resmen işe yarıyor sanirim. Tartima da güvenmiyorum ama yarın bakalım nasıl şok edecek beniYaaaa ne güzel eksi gormustun nasıl kiyiyorsun kendine canimeksi görmek seni olumsuz mu etkiliyor yani nasilsa verdim diyip daha mı cok yiyorsun ? Eğer öyle ise cumalar.disinda tartilma :) keşke bende bugün tartilmasaydim ama o kadar emindim ki verdiğime bir şok oldum rüyamda mi biseyler yiyorum napiyorum
Ya korkmaya gerek yok bi igneyi hissediyosun,bide islem sonrasi agri sislik ,hepsininde cozumu var,is koltuga oturmakta gerisi geliyo.dis icin hep ozele gidiyoruz malesef,devlet te uzun ve itina gerektiren islemler ya kalabalik yada kullanissiz oluyo,genelde de cekiyolarBeni de korkuttunuzbenim de yirmilik dişin bi tanesi içer doğru uzuyomuş aldırman gerek ama çene cerrahı randevusu 5-6 aya anca bulursun demişti ertelemiştim bu arada onu da yaparım diyodum ama gözüm korktu
Menü o kadar kötü değilmiş. Çok karbonhidratlı deyince pasta börek yedin sandım. Benim diyetisyen listesinde baya karbonhidrat var. Ben zaten pilavi falan rejim döneminde yasak listesine eklemiyorum. Bugün daha iyi geçecek yarın tartiyi düşün akşam ona göre davran eğer çok ısrar ederlerse bilki kötü niyetlidir hiç yeme evinde ye orda yeme ben öyle yapıyorum catliyorlar bisey yemiyor diyeMenüm C Cagrihilal1
Sabah
Lorlu 1 yunurta tam buğday unlu krep
Zeytin
Öğle kaynanamda
Bulgur pilavı
Patates yemeği
Lahana turşusu
Akşam
Biber türlüsü
Yarım dilim ekmek
Makarna 4 kaşık
Yürüyüş 40 dkCherry Mom
Su 1 buçuk litre
Sen şu 68 'de takildim psikolojisinden çıksan direnci kıracaksın. Beslenme düzenini değiştir. Değişik biseyler yap yediklerinin yerini değiştir. Sen neredeyse hiç kaçamak yapmıyorsun ki dikkat et diyeyim. Bireylerle oynaman lazım. Umutsuzluğa kapılma biraz rahatla bak bana 2 hafta kacamaklarla geçti hiç pişman olmadım. Bu ay en az dört kilo vermeyi bekliyorum. Bana az sabır demedin bende sana diyorum sabir sabırİnşallah kuzum belli olmz benim halim millet 2 2 verir ben böyle gramdan fazlası yok
Bana çekeni denk gelmedi ya geçen sene yalvardım nolur çekin çok ağrım var diye yine çekmedilerYa korkmaya gerek yok bi igneyi hissediyosun,bide islem sonrasi agri sislik ,hepsininde cozumu var,is koltuga oturmakta gerisi geliyo.dis icin hep ozele gidiyoruz malesef,devlet te uzun ve itina gerektiren islemler ya kalabalik yada kullanissiz oluyo,genelde de cekiyolar
Sağol canım motivasyon bu aralar ben de tavanSadece adını biliyorum. Bir de yakınlarımdan birisinde vardı ama onda bir sürü şey vardı bu en basiti oluyordu hiç sormadım o yüzden
Bunu tetikleyen bir şey var mı acaba?
Evet gitmem gerekir de yer seçemiyorum. Burada mı Türkiye de mi? O tarafta omurgama dokunan bir fıtığım var. Görüntülemelerde çok kötü görünüyor, muayenede o kadar değil. Doktor da vücut bununla yaşamanın yolunu bulmuş diyor. Bir sene göğsüme vuruyordu bu ağrı, göğüs yanması nedeniyle kalp krizi geçiyorum sandım :) bu kez koltuk altında var.. önce adete bağladım. Ama şu an adet dönemim değil. Ama fıtığın olduğu yerde de ağrı var. Bilemedim.. gitmek lazım.
Günaydın canım
Yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyeceksin sadece.. senin için çok basit olacak. Bu kez mezun da olacaksın :)
Tebrikler canım gayet iyi gidiyorsun.
her gün tartılmasan mı acaba :)
Kabızlığın en iyi ilacı spor sanki ya..o da sende var. Hareket etmek ve su içmek bağırsaklara iyi geliyor bence.
Önce 67 olacaksın sonra 67 yi beğenmeyeceksin :)
Amin canım inşallah bir an evvel çaresini bulursunAlisti artik etki etmiyo.ben rahatsiz ettigimi dusunup kalkiyorum yanindan.kafein ,stres ,kansizlik,mutsuzluk etkileyen bisuru sey var ,bende hangisinden dolayi tespit edemiyorum,ilaclarin yanetkisi yararindan fazla oldugu icin uzun sure kullanmak istemiyorum.o zamanda gecmiyo,gectigide supheli zaten kesin sonuc alan cok az.hardal tohumu ,hacamat falanda gecici cozum oluyo.aslinda benim istegim sebebini bulup ona yogunlasmak,bu yuzden bana bunu atlatmis birileri lazimm
Gercekten alevli donemlerinde resmen dis agrisi gibi cok sıkıntılı bişey rabbim kimseye vermesin
Evet ne kadar çok kişi çağırdık kimse yokYeni arkadaşlar da pek görünmüyor. YalnızcaMehfam katılım gösteriyor. Neredesiniz kızlaaarrr..
Normalde de pek girmiyorki :) çıkmışlardır ins
Evet ya girerdi aksatmazdi oğlu flaan iyidir insayvacicegi nerelerdesin.. Bi sorun yoktur inşallah
:) Kal orda kuzumBen buradayim kizlarrrr
Kesinlikle sana katılıyorum :) baktırmalıyım. Baktıracağım :)Koltuk altı olmasi işkillendiriyor insani, boyun fıtığı agrisi kola vurur diye biliyorum.evham yapmadan rahatlamak icin baktırmak lazim.sikayetlerinin arttigi donemde en yakin yerde.onemli bisey degildir insallah..
Meraba canım ne var ne yokBen buradayim kizlarrrr
Mrb Isyerinde oturyorum cnm saatin 5 olmasini bekliyorumMeraba canım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?