- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.501
Az kaldı canım.Mrb Isyerinde oturyorum cnm saatin 5 olmasini bekliyorum
Çok iyi kaptanım daha ne olsunben bugü
n hava yağışlı olunca fazla yürüyemedim sadece 10000 adım atabildim
Yag orani %34.7ymis, %28in ustu fazla oluyo sanirim. 81.6 kilonun 28.3’u yag kutlesiymis, 53.3’u de yagsiz kutle yani kas, kemik, organlar ve su. O 53.3’un 39 kilosu da suymus, hem hucrelerin icindeki yasam icin gerekli sular, hem de hucre disi yani odem buna dahil. Sonuc olarak amac 28.3’u azaltirken 53.3’u de arttirmak. Cunku yagsiz kutle arttikca metabolizma hizi da artiyo.
Ö ff yaa su spor meselesini bi turlu atlatamadim yaa ev icerisinde ne yapacagimi sasirdim tam motive oluyorum basliyorum hoppp oglum resmen sabotaj yapiyor spora ne yapacagimi sasirdimAz kaldı canım.
Ben de spor yaptım bi duş alıcam şimdi
Benim de öyle sekteye uğruyor zaman zamanÖ ff yaa su spor meselesini bi turlu atlatamadim yaa ev icerisinde ne yapacagimi sasirdim tam motive oluyorum basliyorum hoppp oglum resmen sabotaj yapiyor spora ne yapacagimi sasirdim
Benimde öyle bugün çok bağırdım ona amaÖ ff yaa su spor meselesini bi turlu atlatamadim yaa ev icerisinde ne yapacagimi sasirdim tam motive oluyorum basliyorum hoppp oglum resmen sabotaj yapiyor spora ne yapacagimi sasirdim
Çok normal canım ne yapabilirsin ki.Sabahtır hastanedeyim daha yeni eve girebildim. Her tarafımı morarttılar kan alcaz diyesporsuz ve menüsüzüm hiç bişey yiyemedim şimdi hazırlicam bişiler
Emre napıyo nasılÇok normal canım ne yapabilirsin ki.
Kolay gelsin
Yag orani %34.7ymis, %28in ustu fazla oluyo sanirim. 81.6 kilonun 28.3’u yag kutlesiymis, 53.3’u de yagsiz kutle yani kas, kemik, organlar ve su. O 53.3’un 39 kilosu da suymus, hem hucrelerin icindeki yasam icin gerekli sular, hem de hucre disi yani odem buna dahil. Sonuc olarak amac 28.3’u azaltirken 53.3’u de arttirmak. Cunku yagsiz kutle arttikca metabolizma hizi da artiyo.
Kagidin altinda aslinda tek tek bacaklari falan da yazmis, iki bacagi kiyaslayip mesela birinde daha az kas varsa o bacagi daha cok calistirabilirsin:)
Emre napıyo nasıl
Erkek cocugu da daha bi anneye duskun isten gelince gunun ozlemini gidermeye calisiyor kuzummBugun esimin destegiyle 50 mekik 300 bolgesel calistim . Ins bi 200 daha bolgesel yaparsam cok cok iyi olurBenimde öyle bugün çok bağırdım ona amagölge gibi devamlı pesimde çok darliyor beni koltuktan kalkma hamlesi yapıyorum o bendn once kalkıp pesime geliyor artik 3 yaşını geçti ve ben halen tek başıma tuvalete bile giremiyorum o kadar sıkıcı ki
Bişey diyim mi.ben 72 kg de iken.olcum yapilmistim yağ oranım %38di iyi çıkmış senin canımtek bacak çalışayım artık
Yag oranın çok değil dedi kadın zaten ben hep diyordum kemiği iri diye kimse inanmıyorduBişey diyim mi.ben 72 kg de iken.olcum yapilmistim yağ oranım %38di iyi çıkmış senin canım
Çok güzel bir avantaj benceYag oranın çok değil dedi kadın zaten ben hep diyordum kemiği iri diye kimse inanmıyordu
Aslında pek güzel değil çünkü incelemiyorsun. Belli bir noktada kalıyorsun kilo da yavaş gidiyor. Ben bugün komşuya gittim görümcesinin kızı var di 86 kilo 2 ayda 13 kilo vermiş inanamadım. Sonra kadın aradı sordu nasıl verdin diye ilk önce kendi az yemeye başlamış 6-7 kilo vermiş sonra diyetisyene gitmiş bir ayda da 6 daha vermiş. Hergün yarim saat falan yürüyüş yapmış. Nasıl vermiş hala aklım almıyor.Çok güzel bir avantaj bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?