Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu haftaki bu 1 ay sonra karsilastiracagiz Eki Görüntüle 2585719
Yag orani %34.7ymis, %28in ustu fazla oluyo sanirim. 81.6 kilonun 28.3’u yag kutlesiymis, 53.3’u de yagsiz kutle yani kas, kemik, organlar ve su. O 53.3’un 39 kilosu da suymus, hem hucrelerin icindeki yasam icin gerekli sular, hem de hucre disi yani odem buna dahil. Sonuc olarak amac 28.3’u azaltirken 53.3’u de arttirmak. Cunku yagsiz kutle arttikca metabolizma hizi da artiyo.

Kagidin altinda aslinda tek tek bacaklari falan da yazmis, iki bacagi kiyaslayip mesela birinde daha az kas varsa o bacagi daha cok calistirabilirsin:)

Az kaldı canım.
Ben de spor yaptım bi duş alıcam şimdi
Ö ff yaa su spor meselesini bi turlu atlatamadim yaa ev icerisinde ne yapacagimi sasirdim tam motive oluyorum basliyorum hoppp oglum resmen sabotaj yapiyor spora ne yapacagimi sasirdim

Ö ff yaa su spor meselesini bi turlu atlatamadim yaa ev icerisinde ne yapacagimi sasirdim tam motive oluyorum basliyorum hoppp oglum resmen sabotaj yapiyor spora ne yapacagimi sasirdim
Benimde öyle bugün çok bağırdım ona ama gölge gibi devamlı pesimde çok darliyor beni koltuktan kalkma hamlesi yapıyorum o bendn once kalkıp pesime geliyor artik 3 yaşını geçti ve ben halen tek başıma tuvalete bile giremiyorum o kadar sıkıcı ki

tek bacak çalışayım artık

Emre napıyo nasıl
Ruh halim desem :))
Valla çok zorluyor beni ya sabırsız miyim acaba diye durup durup kendime bakıyorum ama çocuğu her gören bana dertleniyor bu çocukla ne yapacaksın sen böyle diye hiç uslanmiyor ya tek başına hiç birşey yapmıyor arada camı açıp nefes alayım diyorum hemen dibime yapıştığı için onu bile yapamıyorum bir nefeslik ara yok yani

Erkek cocugu da daha bi anneye duskun isten gelince gunun ozlemini gidermeye calisiyor kuzummBugun esimin destegiyle 50 mekik 300 bolgesel calistim . Ins bi 200 daha bolgesel yaparsam cok cok iyi olur

Çok güzel bir avantaj bence
Aslında pek güzel değil çünkü incelemiyorsun. Belli bir noktada kalıyorsun kilo da yavaş gidiyor. Ben bugün komşuya gittim görümcesinin kızı var di 86 kilo 2 ayda 13 kilo vermiş inanamadım. Sonra kadın aradı sordu nasıl verdin diye ilk önce kendi az yemeye başlamış 6-7 kilo vermiş sonra diyetisyene gitmiş bir ayda da 6 daha vermiş. Hergün yarim saat falan yürüyüş yapmış. Nasıl vermiş hala aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…