Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu an tam olarak neye özendin :) 10 günlük emeklerimi bir günde sabote etmeme mi öyle yedim ki menülerinizden arta kalan bir şeyler varsa onlara da talibim :)
Bende bugun kacamak yaptim neyse ki takimi etkilemiyecek benim kacamagim

Şu an tam olarak neye özendin :) 10 günlük emeklerimi bir günde sabote etmeme mi öyle yedim ki menülerinizden arta kalan bir şeyler varsa onlara da talibim :)
Bende sen gibi ideal kiloma ulaşacağım sonra yiyip yiyip ip atlayacağım yiyeceğim atlayacağım bi haftada 3 alacam sonraki hafta 5 verecem yeni hayalim de bu

Sorun yok bugün 2 kilo alıp yarın 4verirsin
Yok 2 kg almamak için gece iple kafasına vuracağım ama gerçekten yoruldum. Yarın olsa olsa ödemim olur, çünkü tek seferde büyük sayı atlamayı düşünüyorum. İnsan gibi ip atlamayı öğreneceğim derken yine kaçamaklı bir günün sonunda kendimi zorlayacağım :)

Bende sen gibi ideal kiloma ulaşacağım sonra yiyip yiyip ip atlayacağım yiyeceğim atlayacağım bi haftada 3 alacam sonraki hafta 5 verecem yeni hayalim de bu
Ama 65 benim ideal kilom değil ki. Sadece takıma girerken bu kiloyu mezuniyet kilosu olarak belirledim. Çoktan 60 ları bitiririm sanıyordum daha 64 görmedim :) listede olsam çoktan bitmişti onun sorumluluğu başka çünkü. Ama böyle dışarıdan takılınca kaçaklar da oluyor.

Bence abartma

Beni bekle ben 65 olurum sonra beraber 60 oluruz sonra yiyip yiyip ip atlarız artık

Bana zaman ver seni ne kadar beklemem gerekiyor.. uyarsa beklerim yoksa farklı planlarım var :)
Şafak karanlık daha bana 3 bilemedin 5 bilemedin 15 ay beklersin. Haftada 100 gr versem ayda 400 gr eder 2.5 ayda 1 kilo eder. Yılda 3 kilo falan eder. Benim 15 kilo var 65 e benim bu hesaba göre 5 yıl sonraya gün verebilirim.

Şafak karanlık daha bana 3 bilemedin 5 bilemedin 15 ay beklersin. Haftada 100 gr versem ayda 400 gr eder 2.5 ayda 1 kilo eder. Yılda 3 kilo falan eder. Benim 15 kilo var 65 e benim bu hesaba göre 5 yıl sonraya gün verebilirim.
Var ya yıllardır şu saçma uzun hesaba bile uyup haftada 100 gr vermiş olsaydım şu an zayıf bir insandım.

Sen görenleri boşver bizim insanımız destekten çok köstek olmayı seviyo malesef Ben de anneme yapışık bi çocuktum hala da anneme aşırı düşkünümdür annem yarım saat bi saatliğine markete çıktığında babaanneme bırakırmış beni çaktırmadan çıkar binanın önünde yatıp annemi beklermişim İlerde çok güzel bi ilişkiniz olur bence

tek bacak çalışayım artık
Calisabilirsin ama gercekten. Benim bacaklar da biraz orantisiz, o yuzden artik squat gibi ayni anda iki bacagi birden calistiran egzersizlerdense lunge ve single leg deadlift gibi tek bacagi calistiran hareketleri yapiyorum cogunlukla. Hangi bacak daha zayifsa mesela o bacakta 20 tekrar yaparken diger bacakta 15 tekrar yapiyorum gibi.

Bugün menü yazmayacağım. Spor da yapmadım henüz. Gece kocam maça gidecek belki o zaman yaparım. Dünyaları yedim.. aferin bana :)
Ben de dun felekten bi gun caldim, bu sabah da 58 ciktim Arada olur oyle ya, 2-3 gun dikkat eder toparlariz nasi olsa.

Toparlariz dimi ya?

Aynı ruh hali bende de.. Küçük tek başına öyle usluki abla okuldan gelince kuduruyorlar çok yoruyor lar.

Bende bugun kacamak yaptim neyse ki takimi etkilemiyecek benim kacamagim
Etkiler canım sen aslında yarın bile listeye girebilirsin çıkalı 3ay olmuş ve %5 uzerinde kilo almışsın ama bir iki arkadasta sıkıntı var o yüzden ortalama çok dusmesin diye muhtemelen sonra girersin,girdiğinde ne kadar az artı ile girersen bizim için o kadar iyi olacak oyuzden şimdiden dusebildigin kadar düşmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…