- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.541
Bende sen gibi ideal kiloma ulaşacağım sonra yiyip yiyip ip atlayacağım yiyeceğim atlayacağım bi haftada 3 alacam sonraki hafta 5 verecemyeni hayalim de bu
Cidden bir nefes alsam yetecek koltukta mesela hayatta oturmaz üstüme oturur yatmaz üstüme yatar o kadar bunaliyorum ki. Adam gibi otursa yine şükür diyeceğim çıkar ustume zıplar ziplar hirpalar baya..bende senin için diyordum bu kız gunduz nasıl spor yapıyor demek tek olunca uslu :) o da birşey canım en azından biraz kendine kalıyorsun bende o da yokAynı ruh hali bende de.. Küçük tek başına öyle usluki abla okuldan gelince kuduruyorlar çok yoruyor lar.
Heh arada bak mantikli konusuyosunVar ya yıllardır şu saçma uzun hesaba bile uyup haftada 100 gr vermiş olsaydım şu an zayıf bir insandım.
Ben de iri kemikliyim ben seni anlıyorum. Çok zayıfken bile ince narin olamıyorum yaaaYag oranın çok değil dedi kadın zaten ben hep diyordum kemiği iri diye kimse inanmıyordu
Yav siz toparlarsın aslansınız siizBen de dun felekten bi gun caldim, bu sabah da 58 ciktimArada olur oyle ya, 2-3 gun dikkat eder toparlariz nasi olsa.
Toparlariz dimi ya?
Superr bu beni daha da motive ederEtkiler canım sen aslında yarın bile listeye girebilirsin çıkalı 3ay olmuş ve %5 uzerinde kilo almışsın ama bir iki arkadasta sıkıntı var o yüzden ortalama çok dusmesin diye muhtemelen sonra girersin,girdiğinde ne kadar az artı ile girersen bizim için o kadar iyi olacak oyuzden şimdiden dusebildigin kadar düşmende fayda var
Öyle bir şart yok canim olsaydı ben çoktan atilmistimArkadaşlar hedefe ne kadar sürede ulaşma şartı var? Veya öyle bir şart var mı?
Kız bi bakmışsın sen daha 68 de sayarken ben 68 oluvermişim bence hizlan
Kız sussssssssssss zaten depresyondayimKız bi bakmışsın sen daha 68 de sayarken ben 68 oluvermişim bence hizlan
Ben pek bişey yapmıyorm :)Merhabalar hanımlar ödem atıcı olarak ne önerirsiniz yani vücudumda şişlik hissediyorum regl bitti halla devam ediyor şişliğim ne yapmalıyım
Valla bas gaza ben geliyorumKız sussssssssssss zaten depresyondayim
Beni bekletiyorsun bana karşı sorumluluk duyup haftada 2 kg veremez misin :)Şafak karanlık daha bana 3 bilemedin 5 bilemedin 15 ay beklersin. Haftada 100 gr versem ayda 400 gr eder 2.5 ayda 1 kilo eder. Yılda 3 kilo falan eder. Benim 15 kilo var 65 e benim bu hesaba göre 5 yıl sonraya gün verebilirim.
Sut ve yogurt konusunda dikkat etmek lazim herkese yaramiyor. Sorunun ne oldugunu buldun en azindankardelelen321 nerde hata yaptığımı buldum
Salidan beri hani gunu karıştırdım kabaga başladım ya öğlen ve akşam 3 er kaşık en az yoğurt günde 6 kaşık yogurt aldım ve fazla protein den kabız oldumaynı şey Karatay yaparken de basima gelmişti fazla protein bana yaramıyor nasıl es geçtim bunu ya hatta ve hatta ben annemlerde de kabak yoğurt yedim son gün
Toparlarız toparlarız.. hiç merak etme. Sadece eğlenceyi fazla uzatmamak lazım :)Ben de dun felekten bi gun caldim, bu sabah da 58 ciktimArada olur oyle ya, 2-3 gun dikkat eder toparlariz nasi olsa.
Toparlariz dimi ya?
Ha iyi o zmnÖyle bir şart yok canim olsaydı ben çoktan atilmistim
Sen ve emnis yerinde sayarken ben sizi geçeceğim yeni hayalimde buBeni bekletiyorsun bana karşı sorumluluk duyup haftada 2 kg veremez misin :)
Peh iki gün kabak yaptın eridin bittinValla bas gaza ben geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?