Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı ruh hali bende de.. Küçük tek başına öyle usluki abla okuldan gelince kuduruyorlar çok yoruyor lar.
Cidden bir nefes alsam yetecek koltukta mesela hayatta oturmaz üstüme oturur yatmaz üstüme yatar o kadar bunaliyorum ki. Adam gibi otursa yine şükür diyeceğim çıkar ustume zıplar ziplar hirpalar baya..bende senin için diyordum bu kız gunduz nasıl spor yapıyor demek tek olunca uslu :) o da birşey canım en azından biraz kendine kalıyorsun bende o da yok

Superr bu beni daha da motive eder

kardelelen321 nerde hata yaptığımı buldum
Salidan beri hani gunu karıştırdım kabaga başladım ya öğlen ve akşam 3 er kaşık en az yoğurt günde 6 kaşık yogurt aldım ve fazla protein den kabız oldum aynı şey Karatay yaparken de basima gelmişti fazla protein bana yaramıyor nasıl es geçtim bunu ya hatta ve hatta ben annemlerde de kabak yoğurt yedim son gün

Şafak karanlık daha bana 3 bilemedin 5 bilemedin 15 ay beklersin. Haftada 100 gr versem ayda 400 gr eder 2.5 ayda 1 kilo eder. Yılda 3 kilo falan eder. Benim 15 kilo var 65 e benim bu hesaba göre 5 yıl sonraya gün verebilirim.
Beni bekletiyorsun bana karşı sorumluluk duyup haftada 2 kg veremez misin :)

Sut ve yogurt konusunda dikkat etmek lazim herkese yaramiyor. Sorunun ne oldugunu buldun en azindan

Beni bekletiyorsun bana karşı sorumluluk duyup haftada 2 kg veremez misin :)
Sen ve emnis yerinde sayarken ben sizi geçeceğim yeni hayalimde bu bununla motive olacağım sizi demoralize edeceğim
Hafta 2 kg verebilecek kapasite olsa bende yıllardır niye rejim yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…