- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.561
İş işten geçtiSut ve yogurt konusunda dikkat etmek lazim herkese yaramiyor. Sorunun ne oldugunu buldun en azindan
Kız bi eksilmişim bi eksilmişim sorma acayip sende 3 ben diyeyim 5Peh iki gün kabak yaptın eridin bittinsinir etme beni sabaha kadar inmem bu bisikletten
NankörSen ve emnis yerinde sayarken ben sizi geçeceğim yeni hayalimde bubununla motive olacağım sizi demoralize edeceğim
Hafta 2 kg verebilecek kapasite olsa bende yıllardır niye rejim yapayım
Çok haklısın canım. Bazen çok boğuyolar. Ki seninki hep dibinde. Bugün avazım çıktığı kadar bağırmak istedim imdaaat diye.Cidden bir nefes alsam yetecek koltukta mesela hayatta oturmaz üstüme oturur yatmaz üstüme yatar o kadar bunaliyorum ki. Adam gibi otursa yine şükür diyeceğim çıkar ustume zıplar ziplar hirpalar baya..bende senin için diyordum bu kız gunduz nasıl spor yapıyor demek tek olunca uslu :) o da birşey canım en azından biraz kendine kalıyorsun bende o da yok
Yukarıda buluşmayalım da :) buralarda hava güzel.. hızlıca buraya gel sen bence.. bizi demoralize edecek bir şey yok sen kilo verdikçe biz de hırslanır daha aşağı gideriz. Ben bugün bir milyor ip atlayacağım :)Sen ve emnis yerinde sayarken ben sizi geçeceğim yeni hayalimde bubununla motive olacağım sizi demoralize edeceğim
Hafta 2 kg verebilecek kapasite olsa bende yıllardır niye rejim yapayım
Ha Bi de şey sorcamÖyle bir şart yok canim olsaydı ben çoktan atilmistim
Bu işi gizli gizli sinsice yapsam daha iyi olacakti sanirim sen 1 milyar ip emnis sabaha kadar bisikletYukarıda buluşmayalım da :) buralarda hava güzel.. hızlıca buraya gel sen bence.. bizi demoralize edecek bir şey yok sen kilo verdikçe biz de hırslanır daha aşağı gideriz. Ben bugün bir milyor ip atlayacağım :)
Yeşil çayı her gün içiyorum aslında. Evet birkaç gündür yoğundum fırsat bulamadım girmeye bundan sonra her gün uğramaya çalışcamBen pek bişey yapmıyorm :)
Yeşil cay ve su sadece canim sen nerelersin girmedin bayadir
Ben Türkiye’ye gelirken kardeşim bir ay yeğenine bak diyor çocuğa da bir ay ne istiyorsan teyzene gideceksin diyor. Bu sayede eşi ile mola veriyorlar, biz de hasret gideriyoruz ve herkes çok mutlu oluyor. Size de böyle kişiler lazım bence. Bir nefes almak için yakınınız.Çok haklısın canım. Bazen çok boğuyolar. Ki seninki hep dibinde. Bugün avazım çıktığı kadar bağırmak istedim imdaaat diye.
Evet küçük yalnız uslu. Öğle uyutuyorum zaten. Büyük okulda oluyo. Biraz öyle nefes alabiliyorum inanki. Sporu da o zamana denk getiriyorum zaten...
Yarın tartıya çıkmak bir yana ayaklarımızın üstünde durabilecek miyiz bu aktivitelerle acaba :) sen bizi ortadan kaldırmak istiyorsun bence :)Bu işi gizli gizli sinsice yapsam daha iyi olacakti sanirim sen 1 milyar ip emnis sabaha kadar bisikletdurduk yere yine sevaba gireceğim benim sayemde dirençleriniz kirilacak bugun yarin tartida eksi cikarsaniz bilin ki benim sayemde
Maydanoz kürü ödem atmak için çok iyi bende yarın başlayacağımYeşil çayı her gün içiyorum aslında. Evet birkaç gündür yoğundum fırsat bulamadım girmeye bundan sonra her gün uğramaya çalışcam
Yarın tartıya çıkmak bir yana ayaklarımızın üstünde durabilecek miyiz bu aktivitelerle acaba :) sen bizi ortadan kaldırmak istiyorsun bence :)
Sabaha deneyeyim iş yerinde lavabodan çıkmam artıkMaydanoz kürü ödem atmak için çok iyi bende yarın başlayacağım
Yarım limon 6 7 dal maydanozu blenderdan çekip sabah aç karnına iciyorsun. Yanlız çok sık tuvalete gidiyorsun bilgin olsun.
Ictigin suyun içine limon tarcın maydanoz salatalık koyup onuda içebilirsin.Sabaha deneyeyim iş yerinde lavabodan çıkmam artık
Aaaa oysaki yoğurt bağırsakları harekete geçirir derler. Şansa bak.kardelelen321 nerde hata yaptığımı buldum
Salidan beri hani gunu karıştırdım kabaga başladım ya öğlen ve akşam 3 er kaşık en az yoğurt günde 6 kaşık yogurt aldım ve fazla protein den kabız oldumaynı şey Karatay yaparken de basima gelmişti fazla protein bana yaramıyor nasıl es geçtim bunu ya hatta ve hatta ben annemlerde de kabak yoğurt yedim son gün
Yoğurt benim mucizem benim kurtarıcım. Dediğin gibi herkese iyi gelmiyo demekSut ve yogurt konusunda dikkat etmek lazim herkese yaramiyor. Sorunun ne oldugunu buldun en azindan
O yüzden demek seni hiç etkilemedi boşa demiyorlar her diyet herkese uymuyor diye bu kadar sporla normal yesemde 400 Gr verirdim :/Yoğurt benim mucizem benim kurtarıcım. Dediğin gibi herkese iyi gelmiyo demek
Acilen sana uygun bi detoks bulmak lazım canımİş işten geçti
Acilen sana uygun bi detoks bulmak lazım canım
Aynen canım yaa. Ama şöyle bi tesellisi var. Kabızlık çözüldükten sonra de eksileceksinO yüzden demek seni hiç etkilemedi boşa demiyorlar her diyet herkese uymuyor diye bu kadar sporla normal yesemde 400 Gr verirdim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?