Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok haklısın canım. Bazen çok boğuyolar. Ki seninki hep dibinde. Bugün avazım çıktığı kadar bağırmak istedim imdaaat diye.

Evet küçük yalnız uslu. Öğle uyutuyorum zaten. Büyük okulda oluyo. Biraz öyle nefes alabiliyorum inanki. Sporu da o zamana denk getiriyorum zaten...

Sen ve emnis yerinde sayarken ben sizi geçeceğim yeni hayalimde bu bununla motive olacağım sizi demoralize edeceğim
Hafta 2 kg verebilecek kapasite olsa bende yıllardır niye rejim yapayım
Yukarıda buluşmayalım da :) buralarda hava güzel.. hızlıca buraya gel sen bence.. bizi demoralize edecek bir şey yok sen kilo verdikçe biz de hırslanır daha aşağı gideriz. Ben bugün bir milyor ip atlayacağım :)

Bu işi gizli gizli sinsice yapsam daha iyi olacakti sanirim sen 1 milyar ip emnis sabaha kadar bisiklet durduk yere yine sevaba gireceğim benim sayemde dirençleriniz kirilacak bugun yarin tartida eksi cikarsaniz bilin ki benim sayemde

Ben Türkiye’ye gelirken kardeşim bir ay yeğenine bak diyor çocuğa da bir ay ne istiyorsan teyzene gideceksin diyor. Bu sayede eşi ile mola veriyorlar, biz de hasret gideriyoruz ve herkes çok mutlu oluyor. Size de böyle kişiler lazım bence. Bir nefes almak için yakınınız. Cherry Mom sen babanla yaptın bunu. Keşke daha uzun sürebilse hep yan yana olsanız ama hiç yoktan iyidir güzelim

Bu işi gizli gizli sinsice yapsam daha iyi olacakti sanirim sen 1 milyar ip emnis sabaha kadar bisiklet durduk yere yine sevaba gireceğim benim sayemde dirençleriniz kirilacak bugun yarin tartida eksi cikarsaniz bilin ki benim sayemde
Yarın tartıya çıkmak bir yana ayaklarımızın üstünde durabilecek miyiz bu aktivitelerle acaba :) sen bizi ortadan kaldırmak istiyorsun bence :)

Yeşil çayı her gün içiyorum aslında. Evet birkaç gündür yoğundum fırsat bulamadım girmeye bundan sonra her gün uğramaya çalışcam
Maydanoz kürü ödem atmak için çok iyi bende yarın başlayacağım
Yarım limon 6 7 dal maydanozu blenderdan çekip sabah aç karnına iciyorsun. Yanlız çok sık tuvalete gidiyorsun bilgin olsun.

Aaaa oysaki yoğurt bağırsakları harekete geçirir derler. Şansa bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…