- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.581
Zeytinyaği limon içeceğim şimdi spor bitsinAynen canım yaa. Ama şöyle bi tesellisi var. Kabızlık çözüldükten sonra de eksileceksin
Yok kuzum nereye. Sen benim burda örnek aldığım insanlardan birisin. Ben sana ilk tanıdığımda bayan irade demiştim hatırlarsan. Senin yaptığını kimse yapamaz. Gıdım gıdım kilo vermene rağmen hiç bozmadın kendini maaşallah. Çok emek verdin başaracaksın. O 60ı gö re cek sin.Önümüzde ki haftada kötü geçerse terki diyar edeceğim vaallaa ha
Ah canım sizde olmasanizYok kuzum nereye. Sen benim burda örnek aldığım insanlardan birisin. Ben sana ilk tanıdığımda bayan irade demiştim hatırlarsan. Senin yaptığını kimse yapamaz. Gıdım gıdım kilo vermene rağmen hiç bozmadın kendini maaşallah. Çok emek verdin başaracaksın. O 60ı gö re cek sin.
İşte buAh canım sizde olmasaniz
Şaka yapıyorum kazık.caktim buraya
Men0 paylaştım canım geç saatteMenü paylaşmamandan anlamıştım. Yemek sonrası çaya gideceksen kuruyemisle kurtarabilirsin. Ya da rica et seninde yiyebilecegin biseyler hazırlasınlar ya da kendin biseyler götür. Bugünü iyi geçirirsen eminim eksileri yine göreceksin sabah.emeklerini düşün.
O değil sonunda kocam ipimi kesecek. Top kesen huysuz amcalar gibi söylenip duruyor ya :)
Geç saatte yedim ondan sanırınMenü o kadar kötü değilmiş. Çok karbonhidratlı deyince pasta börek yedin sandım. Benim diyetisyen listesinde baya karbonhidrat var. Ben zaten pilavi falan rejim döneminde yasak listesine eklemiyorum. Bugün daha iyi geçecek yarın tartiyi düşün akşam ona göre davran eğer çok ısrar ederlerse bilki kötü niyetlidir hiç yeme evinde ye orda yeme ben öyle yapıyorum catliyorlar bisey yemiyor diye
Canım benim gittim oturmaya menü paylaşmayacağım paylaşılacak pek bir yanı yok sabah yarım avuç kabak çekirdeği öğlen 10 çiğ fındık sırf metabolizmam çalışsın diye yedim kuzene salata tarzı bir şey yap dedim sağolsun yapmamış bozuntuya vereceğim bir ortam değildi tek salatamsı şey yoğurtlu kuskus idi tyrşu gibi şeyler vardı içinde irmikli kurabiye küçük muzlu muhallebi 1 pohaça ve 2 kase o kuskustan yedim zaten muhallebimin yarıdan fazlasını oğlum yedi çok şükür pohaçamın da öylelikle göze batmadımMenü paylaşmamandan anlamıştım. Yemek sonrası çaya gideceksen kuruyemisle kurtarabilirsin. Ya da rica et seninde yiyebilecegin biseyler hazırlasınlar ya da kendin biseyler götür. Bugünü iyi geçirirsen eminim eksileri yine göreceksin sabah.emeklerini düşün.
Evet gördüm mesajları baştan okumaya başlayınca geç gördümMen0 paylaştım canım geç saatte
Yapsaymış bi salata falan oda hiç saygı yok insanlarda. Yapacak bişey yok kacamaksiz rejim olmazCanım benim gittim oturmaya menü paylaşmayacağım paylaşılacak pek bir yanı yok sabah yarım avuç kabak çekirdeği öğlen 10 çiğ fındık sırf metabolizmam çalışsın diye yedim kuzene salata tarzı bir şey yap dedim sağolsun yapmamış bozuntuya vereceğim bir ortam değildi tek salatamsı şey yoğurtlu kuskus idi tyrşu gibi şeyler vardı içinde irmikli kurabiye küçük muzlu muhallebi 1 pohaça ve 2 kase o kuskustan yedim zaten muhallebimin yarıdan fazlasını oğlum yedi çok şükür pohaçamın da öylelikle göze batmadım
Gündüz yediklerim de sırf metabolizmam çalılsın diye yoksa tek öğün de yiyebilirdim kaloriden yırtarım aslında ama ne de olsa hamurişi vücut tepki veriyo
Arkadaşlar cevb verebilecek olan var mıHa Bi de şey sorcamyüzde hesabını yapmadan direk sabah verdiğim kiloyu yazsam oluyor mu?
Yani nasıl da denk geliyo sorma tartı yine öğlene kalacak sanırımYapsaymış bi salata falan oda hiç saygı yok insanlarda. Yapacak bişey yok kacamaksiz rejim olmazbisey olmaz artık yapacak bişey yok bu hafta başka kaçamak yok sana misafirlikleri iptal et hele de perşembe günü olanları
Olur canım sorun yokArkadaşlar cevb verebilecek olan var mı
Olur ben de öyle yazıyorum arkadaşlar hesabını yapıyorArkadaşlar cevb verebilecek olan var mı
Evet öğle uykusu bir nimet ama emre çok oldu bırakalıÇok haklısın canım. Bazen çok boğuyolar. Ki seninki hep dibinde. Bugün avazım çıktığı kadar bağırmak istedim imdaaat diye.
Evet küçük yalnız uslu. Öğle uyutuyorum zaten. Büyük okulda oluyo. Biraz öyle nefes alabiliyorum inanki. Sporu da o zamana denk getiriyorum zaten...
Tabi ki canımArkadaşlar cevb verebilecek olan var mı
Al benden de o kadarYani nasıl da denk geliyo sorma tartı yine öğlene kalacak sanırım
Benim bunu yapacak yakınlarım çevremde maalesef yok. Kv işin olduğunda getirebilirsin diyo ama çocuktan da fellik fellik kaçıyo yanına gittiğimizde. Ailemin yanına da senede bir gidiyorum.Ben Türkiye’ye gelirken kardeşim bir ay yeğenine bak diyor çocuğa da bir ay ne istiyorsan teyzene gideceksin diyor. Bu sayede eşi ile mola veriyorlar, biz de hasret gideriyoruz ve herkes çok mutlu oluyor. Size de böyle kişiler lazım bence. Bir nefes almak için yakınınız.Cherry Mom sen babanla yaptın bunu. Keşke daha uzun sürebilse hep yan yana olsanız ama hiç yoktan iyidir güzelim
Evet çok şükür ama o zamanda başka sıkıntılar oluyor annem pek dirdircidir 7 24 eşimi konuşur o yüzden oradada ayrı psikolojik savaş veriyorum yine huzurlu olamıyorum.evhamli ve herşeyin kötüsünü düşünen insanlar vardır ya annem öyle bir örnekBen Türkiye’ye gelirken kardeşim bir ay yeğenine bak diyor çocuğa da bir ay ne istiyorsan teyzene gideceksin diyor. Bu sayede eşi ile mola veriyorlar, biz de hasret gideriyoruz ve herkes çok mutlu oluyor. Size de böyle kişiler lazım bence. Bir nefes almak için yakınınız.Cherry Mom sen babanla yaptın bunu. Keşke daha uzun sürebilse hep yan yana olsanız ama hiç yoktan iyidir güzelim
Heee ben hiç birşey yapmadım zatenn hep senin sayendeBu işi gizli gizli sinsice yapsam daha iyi olacakti sanirim sen 1 milyar ip emnis sabaha kadar bisikletdurduk yere yine sevaba gireceğim benim sayemde dirençleriniz kirilacak bugun yarin tartida eksi cikarsaniz bilin ki benim sayemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?