Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Önümüzde ki haftada kötü geçerse terki diyar edeceğim vaallaa ha
Yok kuzum nereye. Sen benim burda örnek aldığım insanlardan birisin. Ben sana ilk tanıdığımda bayan irade demiştim hatırlarsan. Senin yaptığını kimse yapamaz. Gıdım gıdım kilo vermene rağmen hiç bozmadın kendini maaşallah. Çok emek verdin başaracaksın. O 60ı gö re cek sin.

Ah canım sizde olmasaniz
Şaka yapıyorum kazık.caktim buraya

Men0 paylaştım canım geç saatte

Geç saatte yedim ondan sanırın

Canım benim gittim oturmaya menü paylaşmayacağım paylaşılacak pek bir yanı yok sabah yarım avuç kabak çekirdeği öğlen 10 çiğ fındık sırf metabolizmam çalışsın diye yedim kuzene salata tarzı bir şey yap dedim sağolsun yapmamış bozuntuya vereceğim bir ortam değildi tek salatamsı şey yoğurtlu kuskus idi tyrşu gibi şeyler vardı içinde irmikli kurabiye küçük muzlu muhallebi 1 pohaça ve 2 kase o kuskustan yedim zaten muhallebimin yarıdan fazlasını oğlum yedi çok şükür pohaçamın da öylelikle göze batmadım
Gündüz yediklerim de sırf metabolizmam çalılsın diye yoksa tek öğün de yiyebilirdim kaloriden yırtarım aslında ama ne de olsa hamurişi vücut tepki veriyo

Yapsaymış bi salata falan oda hiç saygı yok insanlarda. Yapacak bişey yok kacamaksiz rejim olmaz bisey olmaz artık yapacak bişey yok bu hafta başka kaçamak yok sana misafirlikleri iptal et hele de perşembe günü olanları

Yani nasıl da denk geliyo sorma tartı yine öğlene kalacak sanırım

Evet öğle uykusu bir nimet ama emre çok oldu bırakalı

Benim bunu yapacak yakınlarım çevremde maalesef yok. Kv işin olduğunda getirebilirsin diyo ama çocuktan da fellik fellik kaçıyo yanına gittiğimizde. Ailemin yanına da senede bir gidiyorum.

Evet çok şükür ama o zamanda başka sıkıntılar oluyor annem pek dirdircidir 7 24 eşimi konuşur o yüzden oradada ayrı psikolojik savaş veriyorum yine huzurlu olamıyorum.evhamli ve herşeyin kötüsünü düşünen insanlar vardır ya annem öyle bir örnek seviyorum tabiki ama hayat enerjimi alıyor

Bu işi gizli gizli sinsice yapsam daha iyi olacakti sanirim sen 1 milyar ip emnis sabaha kadar bisiklet durduk yere yine sevaba gireceğim benim sayemde dirençleriniz kirilacak bugun yarin tartida eksi cikarsaniz bilin ki benim sayemde
Heee ben hiç birşey yapmadım zatenn hep senin sayende :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…