- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.601
Sabah beri kabizim diyorum simdi mi diyorsun senin bana kastın neMaydanoz kürü ödem atmak için çok iyi bende yarın başlayacağım
Yarım limon 6 7 dal maydanozu blenderdan çekip sabah aç karnına iciyorsun. Yanlız çok sık tuvalete gidiyorsun bilgin olsun.
Yazabilirsin sıkıntı olmaz sanirimArkadaşlar cevb verebilecek olan var mı
Sen hesapla öyle bildir cezaYazabilirsin sıkıntı olmaz sanirim
Ödem atıyor kabızlığa bir katkısı yok kiSabah beri kabizim diyorum simdi mi diyorsun senin bana kastın ne
Sen hesapla öyle bildir ceza
[/QUOTE
Hesaplarım ama çok zor olacak çok zayıfladım
Kayısı bana yaramıyor denedim onuda daha önceÖdem atıyor kabızlığa bir katkısı yok kievde kayısı varsa onu islat bi bardak suya sabah suyu iç kayisiyida ye ıyi geliyor o kabızlığa birebir
Evet yarim bardakta su olacakC Cagrihilal1 ekstra su koymayacak.miyiz ? O kadar limonla baya katı bişey çıkar gibi
Bak hep eksik.bilgi taktik değil mi yemek tarifini tam vermeyen Kaynanalar gibisinEvet yarim bardakta su olacak
Incir dene o zaman. Bide incir kayısı erik bunları birlikte kullanabilirsin hoşaf gibi kaynatıp suyunu içebilirsinKayısı bana yaramıyor denedim onuda daha önce
He tuvaletten çıkamiyorsun diyince ben şey sandımtmm canım
evde yok onlar bu karda da zor edinirim sabahIncir dene o zaman. Bide incir kayısı erik bunları birlikte kullanabilirsin hoşaf gibi kaynatıp suyunu içebilirsin
Bak tarifi eksik veriyor görüyon muEvet yarim bardakta su olacak
Taktik maktik yok bam bam bamBak hep eksik.bilgi taktik değil mi yemek tarifini tam vermeyen Kaynanalar gibisin:)))
Valla ya öldürecek biizi
Gorcem bami yarınTaktik maktik yok bam bam bam
Valla ya öldürecek biizi
Hanım işi yanlış anladı kız bizle yarismiycan diğer takimdakilerle yarisican C Cagrihilal1
Şişkinlik hissediyormusun yoksa tuvalete gitmediğin için mi kabizim diyorsun. Az yiyince yani rejim döneminde bende tuvalete çok çıkamıyorum alışık olmayınca kabızlık gibi geliyor. Ama az yiyince tuvalete gerek kalmadan vücut parçalıyor sanirimevde yok onlar bu karda da zor edinirim sabah
Yok çok sis değilim açıkçası rahatsizlik yok sadece tartıda ekşi olmayinca ona bagladimŞişkinlik hissediyormusun yoksa tuvalete gitmediğin için mi kabizim diyorsun. Az yiyince yani rejim döneminde bende tuvalete çok çıkamıyorum alışık olmayınca kabızlık gibi geliyor. Ama az yiyince tuvalete gerek kalmadan vücut parçalıyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?