Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ödem tütün iyice diye yapıyorum.
3 bin ip atladım ilerleyen saatlerde de atlayacağım. Yarın tartıya çıkarsam kesin bunalıma girerim ama yine de çıkacağım :) istediğin gibi bol ödemli bir sabah olacak :)

Eklentiler

• A682E449-49BE-4D73-8CDE-3B8F5DF8B4BA.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 13
3 bin ip atladım ilerleyen saatlerde de atlayacağım. Yarın tartıya çıkarsam kesin bunalıma girerim ama yine de çıkacağım :) istediğin gibi bol ödemli bir sabah olacak :)
Ben bilerek az spor yaptım bugün zaten yeterince stres oluyorum perşembe günleri birde spor şişirmesin

Benim bunu yapacak yakınlarım çevremde maalesef yok. Kv işin olduğunda getirebilirsin diyo ama çocuktan da fellik fellik kaçıyo yanına gittiğimizde. Ailemin yanına da senede bir gidiyorum.
Öyle bir zaman gelecek ki kızlar çocuklar yanınızda bile durmayacak bu günler zor geçse de geri gelmeyecek. Sıkıldıkça bunu hatırlamaya çalışın. Olduğu kadar birileri geldikçe onlarla ilgilendikçe molaların tadını çıkarmak en güzeli sanırım.

Ben bilerek az spor yaptım bugün zaten yeterince stres oluyorum perşembe günleri birde spor şişirmesin
Ben listede değilim ya yapmak iyi oldu. 2 bin kalori yemişimdir. Bir bu kadar daha yapmam lazım ki dengeleyelim. Yarım saat mola sonra devam edeceğim biraz daha. Kahve içiyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…