- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.621
Vallaha eksi gelmezse saçımı bile kesmeyi düşünüyorum şu an daha olmazsa artık kol bacak devam edeceğimGorcem bami yarınbam mi olur sesin içine kacar bim mi olur
Bende öyle hissediyorum hep ama kabızlık değil o bi de kabak detoksu yaptık ya tuvalete gidecek birşey yok o yüzden rahat ol kabız değilsinYok çok sis değilim açıkçası rahatsizlik yok sadece tartıda ekşi olmayinca ona bagladim
Teşhis konduBende öyle hissediyorum hep ama kabızlık değil o bi de kabak detoksu yaptık ya tuvalete gidecek birşey yok o yüzden rahat ol kabız değilsin
Vallaha eksi gelmezse saçımı bile kesmeyi düşünüyorum şu an daha olmazsa artık kol bacak devam edeceğim
Sen yine kabizliktan sisim ondan pek eksiye gidemedim de bende eksiyi gormeyince reglyi bahane edecemTeşhis kondu
Doğru ne yedik ki ne gitsin
İyiki teşhis kondu yoksa sabah lavman yapacaksın diye korktum. O denli hiddetlenmiştinTeşhis kondu
Doğru ne yedik ki ne gitsin
Sen yine kabizliktan sisim ondan pek eksiye gidemedim de bende eksiyi gormeyince reglyi bahane edecem
Hadi hadi uyuda sonra yok konuştunuz uykusuz kaldım ödem oldu dersinSen yine kabizliktan sisim ondan pek eksiye gidemedim de bende eksiyi gormeyince reglyi bahane edecem
Senin kabızlığı çözeceğiz diye şiştim burda sabaha kadar 2 kilo vermem lazım benimHadi hadi uyuda sonra yok konuştunuz uykusuz kaldım ödem oldu dersin
Der der... Ben de yatıyorum iyi gecelerHadi hadi uyuda sonra yok konuştunuz uykusuz kaldım ödem oldu dersin
3 bin ip atladım ilerleyen saatlerde de atlayacağım. Yarın tartıya çıkarsam kesin bunalıma girerim ama yine de çıkacağım :) istediğin gibi bol ödemli bir sabah olacak :)ödem tütün iyice diye yapıyorum.
Ben bilerek az spor yaptım bugün zaten yeterince stres oluyorum perşembe günleri birde spor şişirmesin3 bin ip atladım ilerleyen saatlerde de atlayacağım. Yarın tartıya çıkarsam kesin bunalıma girerim ama yine de çıkacağım :) istediğin gibi bol ödemli bir sabah olacak :)
Evet çok şükür ama o zamanda başka sıkıntılar oluyor annem pek dirdircidir 7 24 eşimi konuşur o yüzden oradada ayrı psikolojik savaş veriyorum yine huzurlu olamıyorum.evhamli ve herşeyin kötüsünü düşünen insanlar vardır ya annem öyle bir örnekseviyorum tabiki ama hayat enerjimi alıyor
Öyle bir zaman gelecek ki kızlar çocuklar yanınızda bile durmayacak bu günler zor geçse de geri gelmeyecek. Sıkıldıkça bunu hatırlamaya çalışın. Olduğu kadar birileri geldikçe onlarla ilgilendikçe molaların tadını çıkarmak en güzeli sanırım.Benim bunu yapacak yakınlarım çevremde maalesef yok. Kv işin olduğunda getirebilirsin diyo ama çocuktan da fellik fellik kaçıyo yanına gittiğimizde. Ailemin yanına da senede bir gidiyorum.
Ben listede değilim ya yapmak iyi oldu. 2 bin kalori yemişimdir. Bir bu kadar daha yapmam lazım ki dengeleyelim. Yarım saat mola sonra devam edeceğim biraz daha. Kahve içiyorum şimdi :)Ben bilerek az spor yaptım bugün zaten yeterince stres oluyorum perşembe günleri birde spor şişirmesin
Bir kilo pirzola yedin bak bu gülme ile :)öldüm gülmekten öldüm
Adamin yaninda siritamiyorumda,allah iyiliginizi versin
Yarın + gelmen için her şeyi yaptı zalım C Cagrihilal1 :)Sabah beri kabizim diyorum simdi mi diyorsun senin bana kastın ne
Az yemisyim tam oldu,hemde bu saatteBir kilo pirzola yedin bak bu gülme ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?