Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogru söylüyorsun canım bunlar anlık dert yanmalar :)

3000 daha atladım Cherry Mom
Bu haliyle spor listesinde bir adaletsizlik olabilir. Çünkü yedim ve ceza olarak yaktım. Ama mesela sen yemedin spor sana yaradı. Benden ceza olarak puan silelim ki yemeden atlamaya adapte olayım :) gece yarısı beni kaçamak dışında hangi sebep zıplatabilir ki yoksa. Alt kat sorun etmiyor ama abartmamak lazım gece gece insanların tepesinde 3 bin kere daha zıpladım :)

Eklentiler

• 64D71A1B-74A1-4EB8-AB05-290A6EDD5489.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 11
Biz seni diskalifiye edelim bence senin yüzünden yaptığım sporlar hiç bir işe yaramıyormuş gibi geliyor 6 bin ip nedir ya

kızlar sabah sabah evden çıkarken yaşadığım cocuk krizi üzerine sizin bu sözleriniz ilaç gibi geldi nerdeyse kendimi zalim anneler gibi hissedecektm benim danalar büyük sabah küçük dana (8 yaşında) önce kalemliğini abisi okula götürmüş diye bir posta ağladı yerlere attı kendini arkasından boya kalemlerim yok dedi 24 adet yeni aldığımı verdim neymiş içinde gazlı kalem yokmuş
basmalı kalemi götürmüş abim dedi verdim ona kendi rotring kalemimi neymiş bu kalem mavi değilmiş okul çantasına su koymuşmuymuşum aralarda yemek için meyve koymuşmuymuşum kahvaltı için ekstra tost yapmışmıymışım
neden kuruyemiş koymamışım haa bu arada okulda sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi atıştırmalığı var

anlayacağınız küçük çaplı bir kriz geçirdim bebe isteyen atkadaşlar eminmisiniz bakın bunların bi de ergen modeli var çocuk konusunu bi daha düşünün istersenz

***5. Takım 660. Etap***

emnis (68,7/)
yagmurtugba(69) 3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edilmiştir.
umutumut82(87,1/)
Bmnxx (88,5/
Zynpelf(89,5/)
Cagrihilal1(79,5/)
hezeyan538(102,4/101,8/0,6/%0,59)
Kardelelen321(85,5/)
ayvacicegi(53.7/53.3/0.4/%0.75 )
annecicegi(65,2/)

5.Takım Ortalaması:%

Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
nrmyn(71,9/ ayrılan üye geri döndü, başlangıç tarihi 12 Ocak başlangıç kilosu 73 hedef kilosu 53
leyl-i-fer(75)
Dennisgo (65,9/)
kremsokola (57,4
BalikEtli(79,5/79/0,5/%0,63)Baliketli yeni üye başlangıç 23.01 başlangıç kg 80,20 hedef 65
Numis (85,8/)yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak,başlangıç kilosu 88,hedef kilosu 60

Son düzenleme:
hiç vermemekten iyidir diren tatlım gidecek bu klolar

Günaydın valla bu çocuklar sabır taşı edecek bizi kaptanim :)

Günaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Günaydın tebrikler kizlar

Offf kaptanım biz büyünce olgunlaşmalarını uslanmalarını bekliyoruz. Hiç umutlanmayalım
Annem anlatırdı ne zorluklarla büyüdünüz diye. Bu denli zor olabileceği aklıma gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…