- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.641
Az yemisyim tam oldu,hemde bu saatte
Dogru söylüyorsun canım bunlar anlık dert yanmalar :)Öyle bir zaman gelecek ki kızlar çocuklar yanınızda bile durmayacak bu günler zor geçse de geri gelmeyecek. Sıkıldıkça bunu hatırlamaya çalışın. Olduğu kadar birileri geldikçe onlarla ilgilendikçe molaların tadını çıkarmak en güzeli sanırım.
Biz seni diskalifiye edelim bence senin yüzünden yaptığım sporlar hiç bir işe yaramıyormuş gibi geliyor 6 bin ip nedir ya3000 daha atladımCherry Mom
Bu haliyle spor listesinde bir adaletsizlik olabilir. Çünkü yedim ve ceza olarak yaktım. Ama mesela sen yemedin spor sana yaradı. Benden ceza olarak puan silelim ki yemeden atlamaya adapte olayım :) gece yarısı beni kaçamak dışında hangi sebep zıplatabilir ki yoksa. Alt kat sorun etmiyor ama abartmamak lazım gece gece insanların tepesinde 3 bin kere daha zıpladım :)
Cidden bir nefes alsam yetecek koltukta mesela hayatta oturmaz üstüme oturur yatmaz üstüme yatar o kadar bunaliyorum ki. Adam gibi otursa yine şükür diyeceğim çıkar ustume zıplar ziplar hirpalar baya..bende senin için diyordum bu kız gunduz nasıl spor yapıyor demek tek olunca uslu :) o da birşey canım en azından biraz kendine kalıyorsun bende o da yok
kızlar sabah sabah evden çıkarken yaşadığım cocuk krizi üzerine sizin bu sözleriniz ilaç gibi geldi nerdeyse kendimi zalim anneler gibi hissedecektm benim danalar büyük sabah küçük dana (8 yaşında) önce kalemliğini abisi okula götürmüş diye bir posta ağladı yerlere attı kendini arkasından boya kalemlerim yok dedi 24 adet yeni aldığımı verdim neymiş içinde gazlı kalem yokmuşÇok haklısın canım. Bazen çok boğuyolar. Ki seninki hep dibinde. Bugün avazım çıktığı kadar bağırmak istedim imdaaat diye.
Evet küçük yalnız uslu. Öğle uyutuyorum zaten. Büyük okulda oluyo. Biraz öyle nefes alabiliyorum inanki. Sporu da o zamana denk getiriyorum zaten...
hiç vermemekten iyidir diren tatlım gidecek bu klolarGünaydınlar,
Ben geçen haftadan bu yana yalnızca yarım kilo verebilmişim. Geçen hafta 79.5 iken şu an 79 ve % 0,62 vermiş görünüyorum. Son birkaç aydır 79-82 arasında gidip geliyorum. Bu defa inşallah 79 altına düşmek istiyorum artık. Hepinize bol eksiler
eksidesin ya canım önemli olan buGünaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Günaydın valla bu çocuklar sabır taşı edecek bizi kaptanim :)kızlar sabah sabah evden çıkarken yaşadığım cocuk krizi üzerine sizin bu sözleriniz ilaç gibi geldi nerdeyse kendimi zalim anneler gibi hissedecektm benim danalar büyük sabah küçük dana (8 yaşında) önce kalemliğini abisi okula götürmüş diye bir posta ağladı yerlere attı kendini arkasından boya kalemlerim yok dedi 24 adet yeni aldığımı verdim neymiş içinde gazlı kalem yokmuş
basmalı kalemi götürmüş abim dedi verdim ona kendi rotring kalemimi neymiş bu kalem mavi değilmiş okul çantasına su koymuşmuymuşum aralarda yemek için meyve koymuşmuymuşum kahvaltı için ekstra tost yapmışmıymışım
neden kuruyemiş koymamışım haa bu arada okulda sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi atıştırmalığı var
anlayacağınız küçük çaplı bir kriz geçirdim bebe isteyen atkadaşlar eminmisiniz bakın bunların bi de ergen modeli var çocuk konusunu bi daha düşünün istersenz
Günaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Günaydın tebrikler kizlarGünaydınlar,
Ben geçen haftadan bu yana yalnızca yarım kilo verebilmişim. Geçen hafta 79.5 iken şu an 79 ve % 0,62 vermiş görünüyorum. Son birkaç aydır 79-82 arasında gidip geliyorum. Bu defa inşallah 79 altına düşmek istiyorum artık. Hepinize bol eksiler
Offf kaptanım biz büyünce olgunlaşmalarını uslanmalarını bekliyoruz. Hiç umutlanmayalımkızlar sabah sabah evden çıkarken yaşadığım cocuk krizi üzerine sizin bu sözleriniz ilaç gibi geldi nerdeyse kendimi zalim anneler gibi hissedecektm benim danalar büyük sabah küçük dana (8 yaşında) önce kalemliğini abisi okula götürmüş diye bir posta ağladı yerlere attı kendini arkasından boya kalemlerim yok dedi 24 adet yeni aldığımı verdim neymiş içinde gazlı kalem yokmuş
basmalı kalemi götürmüş abim dedi verdim ona kendi rotring kalemimi neymiş bu kalem mavi değilmiş okul çantasına su koymuşmuymuşum aralarda yemek için meyve koymuşmuymuşum kahvaltı için ekstra tost yapmışmıymışım
neden kuruyemiş koymamışım haa bu arada okulda sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi atıştırmalığı var
anlayacağınız küçük çaplı bir kriz geçirdim bebe isteyen atkadaşlar eminmisiniz bakın bunların bi de ergen modeli var çocuk konusunu bi daha düşünün istersenz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?