Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offf kaptanım biz büyünce olgunlaşmalarını uslanmalarını bekliyoruz. Hiç umutlanmayalım
Annem anlatırdı ne zorluklarla büyüdünüz diye. Bu denli zor olabileceği aklıma gelmezdi.
yok canım yok bunlar daha iyi günleriniz bir de bunun ergenlik dönemi var ona hiç girmeyeyim bugün bazen neden uzun süre sesim çıkmıyor bu sebeblerden kızlar gene susacaktım ama çok dolmuşum size anlatıp accık rahatlayayım dedim

Günaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Gayet iyi canım tebrikler
İnatçı olursan direnci kırarsın canım. - 500 çok iyi tebrikler

Kaptanım sen de tek başına mücadele ediyorsun, kendin çalışıyorsun. Hem işe hem eve hem de çocuklara tek yetişmeye çalışıyorsun Allah kolaylık versin.
Ben şu anları zor buluyorum ergenlik için gözüm korktu resmen.

***5. Takım 660. Etap***

emnis (68,7/)
yagmurtugba(69) 3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edilmiştir.
umutumut82(87,1/)
Bmnxx (88,5/
Zynpelf(89,5/)
Cagrihilal1(79,5/)
hezeyan538(102,4/101,8/0,6/%0,59)
kardelelen321(85,5/83,9/1,6/%1,87)
ayvacicegi(53.7/53.3/0.4/%0.75 )
annecicegi(65,2/)

5.Takım Ortalaması:%

Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
nrmyn(71,9/ ayrılan üye geri döndü, başlangıç tarihi 12 Ocak başlangıç kilosu 73 hedef kilosu 53
leyl-i-fer(75)
Dennisgo (65,9/)
kremsokola (57,4
BalikEtli(79,5/79/0,5/%0,63)Baliketli yeni üye başlangıç 23.01 başlangıç kg 80,20 hedef 65
Numis (85,8/)yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak,başlangıç kilosu 88,hedef kilosu 60

Allahım inşallah dün akşam yaşanmasa böyle olmazdı bence haftaiçi 101. 0 ı gördüm çünkü
Biliyor musun ben halen senin davetlerdeki mantığını anlamıyorum evde sağlıklı biseyler yer orda sadece çay kahve içerim ya banane kim ne diyecek yada yalan mı yok ya arkdasim iş yerinde börek almış onu yedim geldim derim.bence eğer diyetteyim diyemiyorsan ki çağımızda herkes kilodan korkuyor artık sadece kilolur diyette değil ki 45 kilo olanlar bile yemiyor hamur işi,o yüzden diyetteyim desen onlara ne. Biraz kendine güven canım.soylersen inan rahat edeceksin. Benim diyette olduğumu herkes bilir gittiğim yerlerde sorarlar aaa nasil verdin ne yaptın anlatırım bende onun üstüne bana ne ye ye diye ısrar edebiliyorlar nede ben yahu o kadar anlattim bunun üzerine yine diyetten cikamam diyip hiç biseye elimi suremiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…