- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.661
yok canım yok bunlar daha iyi günleriniz bir de bunun ergenlik dönemi var ona hiç girmeyeyim bugün bazen neden uzun süre sesim çıkmıyor bu sebeblerden kızlar gene susacaktım ama çok dolmuşum size anlatıp accık rahatlayayım dedimOfff kaptanım biz büyünce olgunlaşmalarını uslanmalarını bekliyoruz. Hiç umutlanmayalım
Annem anlatırdı ne zorluklarla büyüdünüz diye. Bu denli zor olabileceği aklıma gelmezdi.
herşey yolunda mı tatlım sen bu kadar ayrı kalmazdınSelam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.
53.7/53.3/0.4/%0.745
Vaktim olunca bakicam herkese guzel eksiler diliyorum.
Canım biz girmeyince endişelendik bi durum mu var dedik. Çok şükür.. Bu arada güzel eksi tebriklerSelam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.
53.7/53.3/0.4/%0.745
Bu kiloda ki biri için bence süper rakamGünaydın arkadaşlarçok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
Teşekkür ederim.Bu kiloda ki biri için bence süper rakam
Gayet iyi canım tebriklerGünaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
İnatçı olursan direnci kırarsın canım. - 500 çok iyi tebriklerGünaydınlar,
Ben geçen haftadan bu yana yalnızca yarım kilo verebilmişim. Geçen hafta 79.5 iken şu an 79 ve % 0,62 vermiş görünüyorum. Son birkaç aydır 79-82 arasında gidip geliyorum. Bu defa inşallah 79 altına düşmek istiyorum artık. Hepinize bol eksiler
Allahım inşallah dün akşam yaşanmasa böyle olmazdı bence haftaiçi 101. 0 ı gördüm çünkü
Kaptanım sen de tek başına mücadele ediyorsun, kendin çalışıyorsun. Hem işe hem eve hem de çocuklara tek yetişmeye çalışıyorsun Allah kolaylık versin.yok canım yok bunlar daha iyi günleriniz bir de bunun ergenlik dönemi var ona hiç girmeyeyim bugün bazen neden uzun süre sesim çıkmıyor bu sebeblerden kızlar gene susacaktım ama çok dolmuşum size anlatıp accık rahatlayayım dedim
Maşallah ne güzel. Senin şuan olduğun kiloyu görebilecek miyim acabaSelam
53.7/53.3/0.4/%0.745
Süpersin canım tebriklerGünaydın arkadaşlarçok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
Teşekkür ederimSüpersin canım tebrikler
Harikasın canım, tebriklerEki Görüntüle 2586143
bendende giden 65.2 idi sadece 900 gram malesef 64.3 olmusum
Biliyor musun ben halen senin davetlerdeki mantığını anlamıyorum evde sağlıklı biseyler yer orda sadece çay kahve içerim ya banane kim ne diyecek yada yalan mı yok ya arkdasim iş yerinde börek almış onu yedim geldim derim.bence eğer diyetteyim diyemiyorsan ki çağımızda herkes kilodan korkuyor artık sadece kilolur diyette değil ki 45 kilo olanlar bile yemiyor hamur işi,o yüzden diyetteyim desen onlara ne. Biraz kendine güven canım.soylersen inan rahat edeceksin. Benim diyette olduğumu herkes bilir gittiğim yerlerde sorarlar aaa nasil verdin ne yaptın anlatırım bende onun üstüne bana ne ye ye diye ısrar edebiliyorlar nede ben yahu o kadar anlattim bunun üzerine yine diyetten cikamam diyip hiç biseye elimi suremiyorum :)))Allahım inşallah dün akşam yaşanmasa böyle olmazdı bence haftaiçi 101. 0 ı gördüm çünkü
Ortimmm sahanesinnnn :))Eki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
Teşekkür ederim ortimm. Senden de güzel bişey bekliyorumOrtimmm sahanesinnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?