- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.681
Tebrikler canım gayet iyi
muhteşemsin tatlım helal sanaEki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
Günaydın canım
Bence yapma bunu geçici bir eksi oluyor. Sonra hafta içi tekrar artı da gibi görüyorsun kendini bütün haftan stresle geçiyor. Bi kere de normal sabah tartil sonraki hafta ile karşılaştır.Ben yine bisiklet üstündeyim Allah'ım yatiyom bisiklet kalkıyorum bisiklet
Tebrik ederim
Tebrik ederim ortim gayet iyi bu hafta daha iyi olacağız inşallah. Ben bu hafta diyetisyen listesine göre ilerleyeceğim sende bütün haftanın planlarını yap. Bu hafta daha iyi geçecek inşallahGünaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Bu kilo da bu kadar eksi görmek çok iyi bence tebrik ederimSelam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.
53.7/53.3/0.4/%0.745
Vaktim olunca bakicam herkese guzel eksiler diliyorum.
Canım gece 1.5 a kadar spor yaptım ödem başka türlü gitmez ki suratım bile indi bak şimdi :))Bence yapma bunu geçici bir eksi oluyor. Sonra hafta içi tekrar artı da gibi görüyorsun kendini bütün haftan stresle geçiyor. Bi kere de normal sabah tartil sonraki hafta ile karşılaştır.
Tebrik ederim ben de bu hafta 79 'ün altına düşmek istiyorum artık haftalardır 79 da geziyorumGünaydınlar,
Ben geçen haftadan bu yana yalnızca yarım kilo verebilmişim. Geçen hafta 79.5 iken şu an 79 ve % 0,62 vermiş görünüyorum. Son birkaç aydır 79-82 arasında gidip geliyorum. Bu defa inşallah 79 altına düşmek istiyorum artık. Hepinize bol eksiler
Ben işi çözdüm perşembe günleri sporu sabahtan yapacağım artık aksama kadar ödemi gitsin diye dün özellikle yürüyüş falan yapmadım ben.Canım gece 1.5 a kadar spor yaptım ödem başka türlü gitmez ki suratım bile indi bak şimdi :))
Çok iyi ya bravoGünaydın arkadaşlarçok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
Ya işte canım oğlan 12 de ancak uyudu gündüzde yaptırmıyor o yuzden mecbur ben hep geceye kalıyorumBen işi çözdüm perşembe günleri sporu sabahtan yapacağım artık aksama kadar ödemi gitsin diye dün özellikle yürüyüş falan yapmadım ben.
Teşekkür ederim kaptanımmmuhteşemsin tatlım helal sana
Süper sonuç daha ne değişsin tebriklerEki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
TebriklerEki Görüntüle 2586143
bendende giden 65.2 idi sadece 900 gram malesef 64.3 olmusum
Evet canım çok sevindim geçmişi telafi edebilmene. Bundan sonra daha güzel eksiler görcez eminim.Günaydınlar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 79.4 %0.125
Totelde 100 gr vermiş gibi gorunsemde hafta basimdan beri 81 lerde geziyordum. Bu yüzden 100 gr hiç sitem etmiyorum hatta çok mutluyum@ toplight Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?