- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.701
Mesela arkadaşıma gitsem zaten dediğin gibiyaparım yalan söylememe gerek yok diyetteyim yiyemem kusura bakmayın derim ama kuzenlerle durumu anlatmıştım geçende akraba olunca durum farklı oluyo baba tarafım böyle anne tarafımda sorun yokBiliyor musun ben halen senin davetlerdeki mantığını anlamıyorum evde sağlıklı biseyler yer orda sadece çay kahve içerim ya banane kim ne diyecek yada yalan mı yok ya arkdasim iş yerinde börek almış onu yedim geldim derim.bence eğer diyetteyim diyemiyorsan ki çağımızda herkes kilodan korkuyor artık sadece kilolur diyette değil ki 45 kilo olanlar bile yemiyor hamur işi,o yüzden diyetteyim desen onlara ne. Biraz kendine güven canım.soylersen inan rahat edeceksin. Benim diyette olduğumu herkes bilir gittiğim yerlerde sorarlar aaa nasil verdin ne yaptın anlatırım bende onun üstüne bana ne ye ye diye ısrar edebiliyorlar nede ben yahu o kadar anlattim bunun üzerine yine diyetten cikamam diyip hiç biseye elimi suremiyorum :)))
Teşekkür ederim canımSüper sonuç daha ne değişsin tebrikler
Evet geçmişi sildik artık bu hafta daha iyi olacak inşallah çok umutluyum kendimdenEvet canım çok sevindim geçmişi telafi edebilmene. Bundan sonra daha güzel eksiler görcez eminim.
Ortaaam normal seviyene döndüğüne göre bu hafta devam dimi ortaklıkGünaydınlar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 79.4 %0.125
Totelde 100 gr vermiş gibi gorunsemde hafta basimdan beri 81 lerde geziyordum. Bu yüzden 100 gr hiç sitem etmiyorum hatta çok mutluyum@ toplight Cherry Mom
Gayet güzel bir sonuç tebrik ederim haftaya hep beraber daha iyi olacağız inanıyorum benDahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı
emnis (68,7/68,1/0,6/%0,87)
200 gramı haftaya kırarsın sadece 200 kalmışDahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı
Bu günü ve haftasonunu güzel geçirirsem hafta içi daha düzenli oluyorum zatenTebrik ederim ortim gayet iyi bu hafta daha iyi olacağız inşallah. Ben bu hafta diyetisyen listesine göre ilerleyeceğim sende bütün haftanın planlarını yap. Bu hafta daha iyi geçecek inşallah
Devam devam kaçamak yaparsam bu hafta ağzıma kürekle vur ortimOrtaaam normal seviyene döndüğüne göre bu hafta devam dimi ortaklık
Tuvalet terliğiyle vururum kürekten daha beterDevam devam kaçamak yaparsam bu hafta ağzıma kürekle vur ortim
Pazartesine eksi çıkarsak gerisi kolay geliyor. Kaçamaklar için 2 3 hafta da bir ödül koyarız kendimize canımızın çok çektiği bisey olursa o gün yiyeceğim nasıl olsa der tutarız kendimiziBu günü ve haftasonunu güzel geçirirsem hafta içi daha düzenli oluyorum zaten
Ah yaa. Ortim 200 g daha gitseymiş ucundan görecekmişsin. Sağlık olsun. Haftaya görcez onu da. -600 da çok güzel bi sonuç ben ce tebriklerDahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı
Kismet kuzum yine benim icin ortalama üstü bir eksi :)))Ah yaa. Ortim 200 g daha gitseymiş ucundan görecekmişsin. Sağlık olsun. Haftaya görcez onu da. -600 da çok güzel bi sonuç ben ce tebrikler
Misafirlikler benim için de büyük bir azap. Tokum diyeceksin ben bunu sevmiyorum diyeceksin bu bana dokunuyor midemi ağrıtıyor diyeceksin o zaman ısrar etmiyorlar. Baktın çok usteliyorlar tadını beğenmedim güzel yapamamışsın diyeceksin (bunu daha yapmadım ama bigun ye diye çok ısrar eden birine yapacağım)Mesela arkadaşıma gitsem zaten dediğin gibiyaparım yalan söylememe gerek yok diyetteyim yiyemem kusura bakmayın derim ama kuzenlerle durumu anlatmıştım geçende akraba olunca durum farklı oluyo baba tarafım böyle anne tarafımda sorun yok
Ne garip insanlar varMesela arkadaşıma gitsem zaten dediğin gibiyaparım yalan söylememe gerek yok diyetteyim yiyemem kusura bakmayın derim ama kuzenlerle durumu anlatmıştım geçende akraba olunca durum farklı oluyo baba tarafım böyle anne tarafımda sorun yok
Hahaha valla hadi bakalım ısrar etsinMisafirlikler benim için de büyük bir azap. Tokum diyeceksin ben bunu sevmiyorum diyeceksin bu bana dokunuyor midemi ağrıtıyor diyeceksin o zaman ısrar etmiyorlar. Baktın çok usteliyorlar tadını beğenmedim güzel yapamamışsın diyeceksin (bunu daha yapmadım ama bigun ye diye çok ısrar eden birine yapacağım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?