Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin

Ben onuda denedim insan sıkılıyor devamlı sividan sizden önce burda bir arkdas vardı kız 2 3 gün (gün )yapiyordu hamur işi vs yiyordu diğer gunler full sıvı yapiyordu
Haa öyle istediğini yemek varsa işin ucunda o zaman yapılır çünkü bende karabugdayi 1 haftada 5 6 kilo verme umuduyla yemiştim.5 6 zaten imkansızdı da 2 kiloyla kurtardık yine

Haa öyle istediğini yemek varsa işin ucunda o zaman yapılır çünkü bende karabugdayi 1 haftada 5 6 kilo verme umuduyla yemiştim.5 6 zaten imkansızdı da 2 kiloyla kurtardık yine
Uzun sürede saçma bişey he olur iki üç gün çok abartmışsindir yaparsın ama devamlı devamlı olmajj :)

Çok zor o ya bende çok niyetlendim ama yemedi başlayamadım. Bu kabak bile beni mahvetti iki gün zor bitti. 2 hafta karabugdayi nasıl yedim şaşıyorum şimdi
Ben kabağı da seviyorum yaa, sıvı da yanlış hatırlamıyosam çorba falan sınırsızdı. Çok zorlamaz gibi geliyo ama yapmadan büyük konuşmiiim hurmada ölüyodum ikinci gün Onu bi hafta yapanlara hayret bence
Ozendigin şeyler pek garip
Yok ziplamak yok sıvı diyeti gençlikten oluyor hep bunlar
ama zıplamak acayip eğlenceli bi gelseniz siz de seversiniz ruhum 100 bakmayın siz kimlik yaşımın genç olduğuna

Çorbalı olanı yapmıştım ben kız sıvı deyince aklıma direk bitki çayı detoks suyu geliyor. Soğuk yoğurt çorbası yapmıştım 2 gün kahvaltı falan yok ama 2 saate bir 1 kepçe iciyorsun yazın yapması çok kolay serin serin ıyi oluyor.

Ay yok detoks sularına o geçen yazdığım tariften sonra sıcak bakmıyorum. Aram yok kendileriyle ama kayısı çayı, yeşil çay bayılırım

Sıvıda benim bildiğim tanesiz çorbalar var yeneceksede rondodan geçirilip öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…