- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.881
SüpersinIyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 ceviz
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
1 ç.b süt
Öğle
Yoğurtlu kabak
Ara
1 yeşil elma
Akşam
8 kaşık kuru fasulye
6 kaşık pırasa
2 dilim ekmek @hezeyan5381
2lt su
1000ip
45 dk yürüyüş
100 squat
50 mekik
1 dk plank
O videoyuda yaptımCherry Mom
Ozendigin şeyler pek garipYok hep niyetlendim ama hiç yapmadım sadece cazip geliyo o kadar
Haa öyle istediğini yemek varsa işin ucunda o zaman yapılırBen onuda denedim insan sıkılıyor devamlı sividan sizden önce burda bir arkdas vardı kız 2 3 gün (gün )yapiyordu hamur işi vs yiyordu diğer gunler full sıvı yapiyordu
Uzun sürede saçma bişey he olur iki üç gün çok abartmışsindir yaparsın ama devamlı devamlı olmajj :)Haa öyle istediğini yemek varsa işin ucunda o zaman yapılırçünkü bende karabugdayi 1 haftada 5 6 kilo verme umuduyla yemiştim.5 6 zaten imkansızdı da 2 kiloyla kurtardık yine
Ben kabağı da seviyorum yaa, sıvı da yanlış hatırlamıyosam çorba falan sınırsızdı. Çok zorlamaz gibi geliyo ama yapmadan büyük konuşmiiimÇok zor o ya bende çok niyetlendim ama yemedi başlayamadım. Bu kabak bile beni mahvetti iki gün zor bitti. 2 hafta karabugdayi nasıl yedim şaşıyorum şimdi
Ozendigin şeyler pek garip
Yok ziplamak yok sıvı diyetigençlikten oluyor hep bunlar
Çorbalı olanı yapmıştım ben kız sıvı deyince aklıma direk bitki çayı detoks suyu geliyor. Soğuk yoğurt çorbası yapmıştım 2 gün kahvaltı falan yok ama 2 saate bir 1 kepçe iciyorsun yazın yapması çok kolay serin serin ıyi oluyor.Ben kabağı da seviyorum yaa, sıvı da yanlış hatırlamıyosam çorba falan sınırsızdı. Çok zorlamaz gibi geliyo ama yapmadan büyük konuşmiiimhurmada ölüyodum ikinci gün Onu bi hafta yapanlara hayret bence
ama zıplamak acayip eğlenceli bi gelseniz siz de seversiniz ruhum 100 bakmayın siz kimlik yaşımın genç olduğuna
Ay yok detoks sularına o geçen yazdığım tariften sonra sıcak bakmıyorum. Aram yok kendileriyleÇorbalı olanı yapmıştım ben kız sıvı deyince aklıma direk bitki çayı detoks suyu geliyor. Soğuk yoğurt çorbası yapmıştım 2 gün kahvaltı falan yok ama 2 saate bir 1 kepçe iciyorsun yazın yapması çok kolay serin serin ıyi oluyor.
Sıvıda benim bildiğim tanesiz çorbalar var yeneceksede rondodan geçirilip öyleÇorbalı olanı yapmıştım ben kız sıvı deyince aklıma direk bitki çayı detoks suyu geliyor. Soğuk yoğurt çorbası yapmıştım 2 gün kahvaltı falan yok ama 2 saate bir 1 kepçe iciyorsun yazın yapması çok kolay serin serin ıyi oluyor.
Ben de öyle biliyorumSıvıda benim bildiğim tanesiz çorbalar var yeneceksede rondodan geçirilip öyle
Çok geçmiş olsunMerhabalar malesef gribe bende yakalandım ve izin istiyorum sizden bi kaç hafta buralarda olamıyacağım tekar görüşmek üzere
Hiç bakmamıştım gerçekten mi1. Olcaz derken sonuncu olduk
Aynen ama iki bildirimsiz olunca normal haftaya liste otomatik daha iyi olacakHiç bakmamıştım gerçekten mi
Hadi inşallah bizde bi birincilik görelim artıkAynen ama iki bildirimsiz olunca normal haftaya liste otomatik daha iyi olacak
Çok geçmiş olsun canım.Merhabalar malesef gribe bende yakalandım ve izin istiyorum sizden bi kaç hafta buralarda olamıyacağım tekar görüşmek üzere
Benim tarif öyleydi aşurelik buğdayı haşlayıp yoğurda katıyorsun çorba kivaminda içine yeşil nane de doğrayıp öyle yemiştim 2 günBen de öyle biliyorum
Gerçekten mi herkeste vermişti az çok biseyler. Birinci hangi takım1. Olcaz derken sonuncu olduk
O ayran diyeti bu sıvı diyeti portakal suyu limonata tanesiz çorba ayran falan var menüdeBenim tarif öyleydi aşurelik buğdayı haşlayıp yoğurda katıyorsun çorba kivaminda içine yeşil nane de doğrayıp öyle yemiştim 2 gün
6.takimGerçekten mi herkeste vermişti az çok biseyler. Birinci hangi takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?