- 23 Mart 2016
- 31.168
- 92.523
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.901
3 kişi işi götürmüş vallaha6.takim
Diskalifiye ve bildirimsiz çok etkiliyor canım
2.6 kg vermis digerleride iyi 1.7 iki kişi 1.1 var ekip sayısı az giden kilolarda eksi olunca yüzde parlamış :))3 kişi işi götürmüş vallaha
Kizlar cok uzgunum..ben partesi is bsi yptim ama sali haric hergun drdaydm..bu hafta intibk suresi boyle du ne olur kusura bakmayin..agrilarm 10 uzerinden 6 diyebilirim. Umarim haftaya daha iyi olacgiz..ve ben de bhuralard oljurumdiye thmin ediyorum❤ bu hafta icin hepinizden özür dilerimAynen ama iki bildirimsiz olunca normal haftaya liste otomatik daha iyi olacak
MerhabAKizlar cok uzgunum..ben partesi is bsi yptim ama sali haric hergun drdaydm..bu hafta intibk suresi boyle du ne olur kusura bakmayin..agrilarm 10 uzerinden 6 diyebilirim. Umarim haftaya daha iyi olacgiz..ve ben de bhuralard oljurumdiye thmin ediyorum❤ bu hafta icin hepinizden özür dilerim
Ben Kuran Kursunda Hocayım 3 yıldır resmi olarak. Ama bu yıl ara verdim, dinlenmek istedim evdeyim yani cnm
Ya ne güzel çalışmak insanı dinç tutuyor kesinlikle evde olmanın öyle bir handikapi var bende en çok kilomu işi bıraktığım yıl aldimBen Kuran Kursunda Hocayım 3 yıldır resmi olarak. Ama bu yıl ara verdim, dinlenmek istedim evdeyim yani cnmaslında çalışırken daha çok yürüyüş ve spor yapıyordum. Şuan tembelim diyebilirim.
Kesinlikle öyleYa ne güzel çalışmak insanı dinç tutuyor kesinlikle evde olmanın öyle bir handikapi var bende en çok kilomu işi bıraktığım yıl aldim
Amanın iyi kurtarmışım
66,5 bugün.. geçen hafta 65,9 dum. + geldim sabah. Ödemse yarın öbür gün düzelir zaten. Bugün de 2500 atladım çünkü yedim yine kalorili bir şeyler menü yazacağım :)Bugün kaçsın:) yaZdin mi görmedim belki
Üst üste geçmiş canım.. tadilat da tuzu biberi olmuş. Ama bence bir şekilde dengelersin. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa haftaya ama emeklerini hatırlar fırsatını bulur mutlaka dengelersin.Ne sen sor ne ben soyliyim tatlim,hem regl hem kacamak sistim,sabah ciktigim rakami hatirlayamiyorum bile o kadar hizli indim tartidan.
Bu arada tamirat basladi yoğunum biraz
Güzel bi yaptırım olmuş bana yarına sağlam bi spor yazalım pliizKizlarrrrrr size mujdemmm varrrbugün itibariyle menulerdeki kaçamakları varsa yaptiginiz spordan alacağım spor yoksa ceza sporu diye ertesi güne yapilmak üzere donerim
dennisgo hani sen demiştin ya kaçamak yaptım sporumdan kes bütün hafta kimseden kesilmediği için senden de kesmek olmazdı o yüzden bugunden itibaren başlayalım dedim ❤❤
Alt liste üst liste herkes menü düzenli yazsın lütfen ❤bence biz buradan cok kaybediyoruz
Kesinlikle katılıyorum. Dün 6 bin ip atladım. Normalde öyle bir ip atlar mıyım sence ? Kesinlikle kaçamak ile ilgiliydi. Bence böyle yaparsak kaçamak da azalabilir. Yoksa kaçamak yapıp zıplayınca ne anlamı var ki, gereksiz kaloriyi yakmaya çalışıyoruz boşu boşuna. Bence kaçamak varsa spordan keselim ama kaçamak yapıp spor yapmayan ne olacak. Hangi kaçamağa ne kadar kesilecek belirlememiz gerekir mi ? Belki kaçamakları da eksi puan olarak tutarız bilemedim.Kizlarrrrrr size mujdemmm varrrbugün itibariyle menulerdeki kaçamakları varsa yaptiginiz spordan alacağım spor yoksa ceza sporu diye ertesi güne yapilmak üzere donerim
dennisgo hani sen demiştin ya kaçamak yaptım sporumdan kes bütün hafta kimseden kesilmediği için senden de kesmek olmazdı o yüzden bugunden itibaren başlayalım dedim ❤❤
Simdi bende onu düşünüyordum nasıl yapsak ? eskiden takımda ceza vardı ama hatırlamıyorum neye göre kaç puan kesiliyordu geçmişe bakıyorum :)))Kesinlikle katılıyorum. Dün 6 bin ip atladım. Normalde öyle bir ip atlar mıyım sence ? Kesinlikle kaçamak ile ilgiliydi. Bence böyle yaparsak kaçamak da azalabilir. Yoksa kaçamak yapıp zıplayınca ne anlamı var ki, gereksiz kaloriyi yakmaya çalışıyoruz boşu boşuna. Bence kaçamak varsa spordan keselim ama kaçamak yapıp spor yapmayan ne olacak. Hangi kaçamağa ne kadar kesilecek belirlememiz gerekir mi ? Belki kaçamakları da eksi puan olarak tutarız bilemedim.
Afiyet olsun canım.. bu ay eşimin doğum günü var. resmen ben ondan çok bekliyorum kutlamayı, çünkü pasta yemek istiyorum ve güzel de bir mazeret lazım :)Menüm
sabah
Küçük bi sandviç
öğlen yok
akşam üzeri
1 Mandalina
akşam
2 dilim en ince hamurlusundan pizza
1 bardak zero
pasta sevmediğimden böyle bi doğum günü kaçamağı oldu
su 2,5 litre
Spor 500 zıplama, 100 bölgeselCherry Mom
doğum gününün kaçamağı kaçamak sayılmaz ye gitsinAfiyet olsun canım.. bu ay eşimin doğum günü var. resmen ben ondan çok bekliyorum kutlamayı, çünkü pasta yemek istiyorum ve güzel de bir mazeret lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?