Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bence de mantıklı olur böyle bişey

doğum gününün kaçamağı kaçamak sayılmaz ye gitsin Nice mutlu yaşlarınız olsun
Daha var 26 şubatı bekliyoruz.. 14 Şubat tarihi de bizim için özel bir gün, kesinlikle sevgililer günü ile alakası yok belki orada da bir pasta ısmarlarız kendimize :)

Ya ama bu kafadan çıkması lazım denizin yoksa buradan uzaklastigi an yiyecek ve spor yapmamaya başlayacak üzülürüm o yolu baştan yururse
Evet orası da kesinlikle çok doğru
Daha var 26 şubatı bekliyoruz.. 14 Şubat tarihi de bizim için özel bir gün, kesinlikle sevgililer günü ile alakası yok belki orada da bir pasta ısmarlarız kendimize :)
Dur yapma yeme öyle şeyler Cherry Mom ikimizi de kovalicak yoksa kendinize brokoli ısmarlayın lütfen

Ver gazı ver ver böyle kaptan yardımcısı rakip takım başına
Kız yiyo ama hakkını da veriyo hakkını vermeyene sopa eli maşalı kaptan yardımcısıyım ben
Bacaklarım, yeter artık senin pis boğazlı olmanın bedelini neden ben ödüyorum diye isyan başlatacak yakında. Ay bugün ip bir ara ikişer ikişer atmaya başladı.o da sıkıldı sanırım sürekli dönmekten :) Bir baktım 500 olmuş alakası yok ama daha 1 şarkı dinlemişim. Geçen süre belli. Sayarak bir atladım ooo ikişer ikişer gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…