- 23 Mart 2016
- 31.168
- 92.523
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.921
Ver gazı ver ver böyle kaptan yardımcısı rakip takım başınadoğum gününün kaçamağı kaçamak sayılmaz ye gitsinNice mutlu yaşlarınız olsun
Evet bence de mantıklı olur böyle bişeyŞöyle birsey mi olsa tamamen puanlari.atiyorum kaloriye göre bakarız bunlara denk gelen puan kadar spor yapilacak
Hamur isleri 50.p
Gazlı alkollü içecek 40 p
Tatlı 60 p
Çikolata 30 p
Cips baharatlı kuruyemiş 30p ? Başka ne cis cos var bakin aklıma bile gelmiyor
Kız yiyo ama hakkını da veriyo hakkını vermeyene sopaVer gazı ver ver böyle kaptan yardımcısı rakip takım başına
Ya ama bu kafadan çıkması lazım denizin yoksa buradan uzaklastigi an yiyecek ve spor yapmamaya başlayacak üzülürüm o yolu baştan yururseKız yiyo ama hakkını da veriyo hakkını vermeyene sopaeli maşalı kaptan yardımcısıyım ben
Daha var 26 şubatı bekliyoruz.. 14 Şubat tarihi de bizim için özel bir gün, kesinlikle sevgililer günü ile alakası yok belki orada da bir pasta ısmarlarız kendimize :)doğum gününün kaçamağı kaçamak sayılmaz ye gitsinNice mutlu yaşlarınız olsun
Daha var 26 şubatı bekliyoruz.. 14 Şubat tarihi de bizim için özel bir gün, kesinlikle sevgililer günü ile alakası yok belki orada da bir pasta ısmarlarız kendimize :)
Evet orası da kesinlikle çok doğruYa ama bu kafadan çıkması lazım denizin yoksa buradan uzaklastigi an yiyecek ve spor yapmamaya başlayacak üzülürüm o yolu baştan yururse
Dur yapma yeme öyle şeylerDaha var 26 şubatı bekliyoruz.. 14 Şubat tarihi de bizim için özel bir gün, kesinlikle sevgililer günü ile alakası yok belki orada da bir pasta ısmarlarız kendimize :)
Ver gazı ver ver böyle kaptan yardımcısı rakip takım başına
Bacaklarım, yeter artık senin pis boğazlı olmanın bedelini neden ben ödüyorum diye isyan başlatacak yakında. Ay bugün ip bir ara ikişer ikişer atmaya başladı.o da sıkıldı sanırım sürekli dönmekten :) Bir baktım 500 olmuş alakası yok ama daha 1 şarkı dinlemişim. Geçen süre belli. Sayarak bir atladım ooo ikişer ikişer gidiyor :)Kız yiyo ama hakkını da veriyo hakkını vermeyene sopaeli maşalı kaptan yardımcısıyım ben
Bildirimsizler ve pawlover olmadan bakınca sonuç güzel aslında.Yine derece yapalım derken notadan kil payı kurtulduk
Tamam brokoli üstüne mum dikeyim o zaman ben.. bu takımdan ayrılırsak halimiz duman.Evet orası da kesinlikle çok doğru
Dur yapma yeme öyle şeylerCherry Mom ikimizi de kovalicak yoksa kendinize brokoli ısmarlayın lütfen
Bencede liste temizlendi haftaya daha iyi olacak insBuldirimsizler ve pawlover olmadan bakınca sonuç güzel aslında.
Bak hele dalga geçiyorEvet orası da kesinlikle çok doğru
Dur yapma yeme öyle şeylerCherry Mom ikimizi de kovalicak yoksa kendinize brokoli ısmarlayın lütfen
Brokoli ile kutlama yapıp şöyle 5-10 bin de ip atlayayım mı zalım kaptan yardımcısıBak hele dalga geçiyor:))
Vay beeeBrokoli ile kutlama yapıp şöyle 5-10 bin de ip atlayayım mı zalım kaptan yardımcısı
O nasıl oluyor banada anlatsana bu hafta çok umutlu değilimÇarş perş sıvıya niyetliyim güzel bi eksi görürüm inşallah bakalım
O bana pasta ye dedi, sen şuna pasta verme o kazana düştü dedin
Aynen çok mantıklı.. bence böyle daha iyi olacak.Şöyle bir baktım
Bir dilim pizza için 1 saat yürüyüş diyor o zman hamur işleri 60 puan
Böyle böyle listeyi olusturacagim :))
O zaman yapılan spordan da almayayım ekstra yapılmak üzere ileteyim demi ? Yoksa bir yaptirim olmuyor ?Aynen çok mantıklı.. bence böyle daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?