- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.781
Tartı az tartsın diye parmak uçlarına mi kalkıyorsun sen yoksaİsrarla tartıldı of yaaa boyum uzamissss diyor birdeo kısmı yanlış anlamış
Sorma canim spora ilk basladigimda 1 hafta gidememistim hamliktan karin boyun kollar bacaklar felc li gibiydim sporun ilk gunu kusmustumcok yuklenmekten o yuzden cok zorlamadan yapqcagim simdi bakmam gereken bebisim var :)Yeni basliyorsan spor yapmaya yavaş yavaş başlar sayıları hergün artırarak devam edersin. Vücut alışır esner ama vücudu zorlamadıkça o ağrıları çekmedikçe alışmıyor.
Yok gözlüğümu falan çıkarıyorumTartı az tartsın diye parmak uçlarına mi kalkıyorsun sen yoksa
Mekiklari yaptim cnmDün ku kaçamaklar telafi edilmiş hemencezayı yaptın mi cezayı
Ayy trambolinden sonra bunu daha çok kıskandimYüzmeye kaydoldum tekrar
Gel birlikte yüzelimAyy trambolinden sonra bunu daha çok kıskandim
Evet canim.kontrol amaçlı pazarteside söyleyebilen söylüyor :)Kizlar her cuma kilomuzu yazacagiz degil mi ?
Evet canım her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Pazartesi günleride ekside olup olmadığımız anlamak için tartılıp kilomuzu söylüyoruz. Ona göre cumaya hazırlıyoruz kendimiziKizlar her cuma kilomuzu yazacagiz degil mi ?
Cok iyi gelecek hem sana hem kilona :) ay kilonda kalmadı ya işteGel birlikte yüzelimkafam dağılır sosyalleşeyim biraz dedim bugün yine karalar bağladım da iş yerindeki birinin tesellisinden ötürü
Temmuzda mezun olmak hedefim ama bakalımCok iyi gelecek hem sana hem kilona :) ay kilonda kalmadı ya işte.yakında mezun ederik seni
Evet çok normal ben güya Mart'ta mezun olmayı hedefliyordumTemmuzda mezun olmak hedefim ama bakalımbi yerden sonra gram gram gitmişti geçen sefer malum
Nisan sonuna halledersin belki şu direnci kırarsanEvet çok normal ben güya Mart'ta mezun olmayı hedefliyordumhayalmiş
Valla yaza kalmasın istiyorum Mayıs'ta arkadaşlarla tatile gitcez kizlar uzun inceNisan sonuna halledersin belki şu direnci kırarsan
Evet ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?