- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.801
Ben ve kaptamizEvet ♡
Aynen canım kilon düşük olduğu icin bunlar sana artı gelebilir normalde senin menulerde yemek bile olmazdı bende şaşıyorum :)) tartildinn mi hiçselamlar
menumu paylastim, miktarlar bugun yine biraz fazla oldu sanirim bu ara ya gozum doymuyor ya da istahim acildiBugun yogundu bolca disaridaydim, sanirim bu haftasonuna kadar boyle, en azindan yuruyus yapmis oluyorum. Biraz isim var bitince mesajlara bakacagim.
Biz de sürü halinde tartılıyoruzHahaha benim ki de sürekli ben kaç kiloyum diyor. Kolo aldım mi diye sürekli tartılıyor.
Oh miis kafanızı dinlersinizValla yaza kalmasın istiyorum Mayıs'ta arkadaşlarla tatile gitcez kizlar uzun incebari boyu yapamam kilodan göze batmayayim
Menüler de çok şükür problem yok kuzum. Pazartesi spor yapamadım ağrım filan vardı. Adet oldum ondan. Spor olmayınca menüyü yazmayı da unuttum birazdan yazarım bugünü.kardelelen321 kuzum Pazardan beri menü yazmadin herşey yolunda inşallah :)))
Yarın değil ama persembe kabağa bende eşlik edebilirm :))
Anladım canım iyi sevindim sorun olmadığına :) bu hafta hayırlısı bakalım yine elimizden geleni yapıyoruzMenüler de çok şükür problem yok kuzum. Pazartesi spor yapamadım ağrım filan vardı. Adet oldum ondan. Spor olmayınca menüyü yazmayı da unuttum birazdan yazarım bugünü.
İyi olur 1 gün yapman canım kabızlık yapmasın sonra. İnşallah bu hafta sen güzel sonuç alacaksın. Ben adet döneminde yim ne olacağını hiç kestiremiyorum
Ayy evet of ne büyük sorumluluk o da yahu düşünmemek elde mi hayvan otelleri flaan duydum ama baya pahalıdır herhaldeOh miis kafanızı dinlersinizhalledersin bence bu hafta kırcan o direncin bacağını ben de temmuza bakıştırıyorum tatil için ama lokum hanım ne yapar be eder önceliği ona verince elli kez düşünüyorum
Biz de sürü halinde tartılıyoruz
Önce küçükler sırayla sonra ben. Bazen tam net sonuç almak için birden fazla inip çıkıyorum onlar da arkamda sıra bekliyorlar
Kız daha kaç kilo olacaksın ki sen yari kilomdasin nerdeyseTemmuzda mezun olmak hedefim ama bakalımbi yerden sonra gram gram gitmişti geçen sefer malum
48 di hedefi :)Kız daha kaç kilo olacaksın ki sen yari kilomdasin nerdeyse
Allahımmm sporda dökülüyorum
Ödemi var mıymış acabaİsrarla tartıldı of yaaa boyum uzamissss diyor birdeo kısmı yanlış anlamış
Kabağımın yarısını üst kat komşumun kızı yedi. Ders çalışmaya geldi bize o da diyette ben de kabak verdim. Yarın yeniden alıp yapacağım :)kardelelen321 kuzum Pazardan beri menü yazmadin herşey yolunda inşallah :)))
Yarın değil ama persembe kabağa bende eşlik edebilirm :))
Ay çok tatlılar ya.. hayal ettim de bir an çok tatlı bir görüntünüz oluyordur :)Biz de sürü halinde tartılıyoruz
Önce küçükler sırayla sonra ben. Bazen tam net sonuç almak için birden fazla inip çıkıyorum onlar da arkamda sıra bekliyorlar
ben de bugün başladım hadi bakalım hayırlısı.
Bir kaç gün sıkı tutsam havaya girerim tekrar geçen haftanın yoğunluğu azaldı bakalım şimdi bugün için etkinlik düşünüyorum ne yapsak oğlana diye.
Buyuk gecmis olsun.Allahim tekrarindan korusun. Evlarlarinizi size sizi onkara bağıslasın.elazığlıyım malatyada yaşıyorum...gece oğlumla yatıyodum kızım beşikte oğlum çığlıkla uyanınca bende hemen beşikten kızımı alıp koştum.....nasıl atlatırız bilmem....bizden yarım saat sonra 4 şiddetinde olmuş hissetmedik. allah bir daha yaşatmasın....buralar çok soğuk ....kar yağmasını istemiyorum artık....
Geçmiş olsun.. şifa kolaylikla size ulassin.Çok verimli geçti disim çekildi aallhim cekiclerle daldilar
Himm..ben 71 diyeyim..Yakalamışken cuma hedefi alayım
Rafine sekersiz 21 gun yapiyiruz bizKizlar daha tam diyet havasina giremedim bi turlu yaa bana onerilerde bulunun
Biz aslında kaçamak yapmadan önce cezasını ödeyip öyle yesek hiç kaçamak yapmayızcezayı ödeyene kadar yiyesi kalmaz insanın. Misafirliğe gitmişsiniz börek getirdiler önünüze çok ısrar ediyorlar ye diye tamam ama bi yürüyüş yapıp geleyim yiyeyim madem deriz. Biz gelesiye börek falan kalmaz ortada
İsrarla tartıldı of yaaa boyum uzamissss diyor birdeo kısmı yanlış anlamış
Hoşgeldiin kuzucuuukk.. ben de ankaradayimm@Kuuzucuk sende mi Ankara'dansin:))
Ya aslinda cok gelmedi bana..neden oyle dusundun ki arkadasim? Porsoyon mu fazla oldu diyosun?selamlar
menumu paylastim, miktarlar bugun yine biraz fazla oldu sanirim bu ara ya gozum doymuyor ya da istahim acildiBugun yogundu bolca disaridaydim, sanirim bu haftasonuna kadar boyle, en azindan yuruyus yapmis oluyorum. Biraz isim var bitince mesajlara bakacagim.
Kaptanim gecmis olsun..ankara bugun muhtesem soguktu..Allahim disarida olan tum canlara kolatlastirsin bu süreci..güaydınlar dün hastanede işim vardı öğleden sonraya kalınca işe gelemedim ama çok üşümüşüm eve gdip erkenden yattım umarım hasta olmam
kızlatr bende kendi sirkemi kendim yapıyorum üzüm elma hünnap kiraz armut şimdilik yaptığım sirkeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?