Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım kilon düşük olduğu icin bunlar sana artı gelebilir normalde senin menulerde yemek bile olmazdı bende şaşıyorum :)) tartildinn mi hiç
Yürüyüş çok iyi

Hahaha benim ki de sürekli ben kaç kiloyum diyor. Kolo aldım mi diye sürekli tartılıyor.
Biz de sürü halinde tartılıyoruz
Önce küçükler sırayla sonra ben. Bazen tam net sonuç almak için birden fazla inip çıkıyorum onlar da arkamda sıra bekliyorlar

Valla yaza kalmasın istiyorum Mayıs'ta arkadaşlarla tatile gitcez kizlar uzun ince bari boyu yapamam kilodan göze batmayayim
Oh miis kafanızı dinlersiniz halledersin bence bu hafta kırcan o direncin bacağını ben de temmuza bakıştırıyorum tatil için ama lokum hanım ne yapar be eder önceliği ona verince elli kez düşünüyorum

kardelelen321 kuzum Pazardan beri menü yazmadin herşey yolunda inşallah :)))
Yarın değil ama persembe kabağa bende eşlik edebilirm :))
Menüler de çok şükür problem yok kuzum. Pazartesi spor yapamadım ağrım filan vardı. Adet oldum ondan. Spor olmayınca menüyü yazmayı da unuttum birazdan yazarım bugünü.
İyi olur 1 gün yapman canım kabızlık yapmasın sonra. İnşallah bu hafta sen güzel sonuç alacaksın. Ben adet döneminde yim ne olacağını hiç kestiremiyorum

Anladım canım iyi sevindim sorun olmadığına :) bu hafta hayırlısı bakalım yine elimizden geleni yapıyoruz

Ayy evet of ne büyük sorumluluk o da yahu düşünmemek elde mi hayvan otelleri flaan duydum ama baya pahalıdır herhalde

kardelelen321 kuzum Pazardan beri menü yazmadin herşey yolunda inşallah :)))
Yarın değil ama persembe kabağa bende eşlik edebilirm :))
Kabağımın yarısını üst kat komşumun kızı yedi. Ders çalışmaya geldi bize o da diyette ben de kabak verdim. Yarın yeniden alıp yapacağım :)

Yaa harikaa degil mi..
Benim.bugun 2.gunumdu..ve şimdiden harika hissediyorum..

Buyuk gecmis olsun.Allahim tekrarindan korusun. Evlarlarinizi size sizi onkara bağıslasın.

Çok verimli geçti disim çekildi aallhim cekiclerle daldilar
Geçmiş olsun.. şifa kolaylikla size ulassin.

Yakalamışken cuma hedefi alayım
Himm..ben 71 diyeyim..

Kizlar daha tam diyet havasina giremedim bi turlu yaa bana onerilerde bulunun
Rafine sekersiz 21 gun yapiyiruz biz ayvacicegi ile..bize katilmak ister misinn?

mantikli aslında

İsrarla tartıldı of yaaa boyum uzamissss diyor birde o kısmı yanlış anlamış

Minik sekerlik..emreyi opuyorum annesi..sevgisi neşesi bol olsun.

@Kuuzucuk sende mi Ankara'dansin :))
Hoşgeldiin kuzucuuukk.. ben de ankaradayimm

Ya aslinda cok gelmedi bana..neden oyle dusundun ki arkadasim? Porsoyon mu fazla oldu diyosun?

Kaptanim gecmis olsun..ankara bugun muhtesem soguktu..Allahim disarida olan tum canlara kolatlastirsin bu süreci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…