- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.741
Cumaya da çok var cumaya kadar her gün mu yapsa acaba boş durmasın25 dakika cardio hiç kolay değilben 15 dakikada bittiğinde yere yapışmış oluyorum
Yumurtasiz olmuyor gerçekten.. benimde bazen öyle günlerim oluyor oğlanın tabağında kalanları aşırıyorum ne yedim ne yemedim belli dgil hiç sevmiyorm bayadir frenledim bu huyumu bir ara fark etmeden çok yiyordumAslında bugün elim agzima cok gitti. Menüye yazılacak gibi değildi yemek yaparken tadina çok baktım. Biseyler doğrarken sürekli agzima attım. Çok yedim gibi geldi menüye yazamadım ama 500 ipi ekstra atladım yediklerimi telefi etsin diye. Yumurtam bitmişti 2 gündür yumurta yemedim öğleni zor ediyorumyumurtasız diyet olmuyor. Spora gelince squatin içine birazcıkta lang karistirdim beldem aşağım tutmuyor. Üstüne o bacak videosu öldürdü beni
Evet zorluyor yaptıkça aciliyorsun suan ben 15 dkka anca onda bile setlerin son sayılarıni kaynatıyorumBen geçen yıl yine böyle bir zayıflama serüvenin de günlük 45 dk. Yapıyordum. Bazen 2 set yapıyordum. Hızlı etki etsin diye. O daha etkisini gösteremeden ben 1 ayda pes ettim yine. Ama acayip hafiflemiştim hareketleri çok rahat yapıyordum. Şimdi yine yapmak istiyorum ama bi iki denedim yok olmadi yarıda kaldım.
Evet video ile birlikte hem alt bacağı hem üstü calistiriyorum. Bakalim sonuçlar nasıl olacak.Yumurtasiz olmuyor gerçekten.. benimde bazen öyle günlerim oluyor oğlanın tabağında kalanları aşırıyorum ne yedim ne yemedim belli dgil hiç sevmiyorm bayadir frenledim bu huyumu bir ara fark etmeden çok yiyordum
Squat bana zor geliyor ama kesinlikle çok etkili yapmak lazım üst bacak ve popo çok güzel çalışıyor
Sen bu kaçamak işine çok odaklandın unut onuBiz aslında kaçamak yapmadan önce cezasını ödeyip öyle yesek hiç kaçamak yapmayızcezayı ödeyene kadar yiyesi kalmaz insanın. Misafirliğe gitmişsiniz börek getirdiler önünüze çok ısrar ediyorlar ye diye tamam ama bi yürüyüş yapıp geleyim yiyeyim madem deriz. Biz gelesiye börek falan kalmaz ortada
Hedef Cuma’ya göre -2,5 olacak.maalesef cuma + gelmiştimPazartesi tartısı kaçtı? Hedef -1,5 dedin şaşırdım birazcık ama senin elinden kaçamayacağından emininbence bu hafta az olacak bol bol görcez
Ben son gunlerde yazamadim tapu islemleri icin sehir disindaydim malum. Diyetin yanindan bile gecmeyen seyler yiyip ictim ama kilom sabit neyse ki:) Bugunden itibaren devamAynen ya kizlar menüler haydiii yazalimm
sadece size değil bizede yol gösteriyor motive ediyor menüler sporrlar haydi başlayın
@annecicegi
@ayvacicegi
@Zynpelf
@Umutumut82
kremsokola
@Nefesimmmsin
@Leyl-i-fer
Önümüzdeki hafta bi gün yürüyüş bi gün kardiyo diye planlıyorum bakalımEvet zorluyor yaptıkça aciliyorsun suan ben 15 dkka anca onda bile setlerin son sayılarıni kaynatıyorum
Bu hafta hedefim en az 2 cardio egzersizdi ama henüz 1 de kaldım sende haftaya kısa kısa başlarsın belki
Ama iple yapıyorum şimdi yarım saat cardio da anlaştık :) zor değil yapabilirim bunu da..Kız 100 puan ne ki sana sen günde en az 500 puan yapan kızsın 100 'den mi korkacaksın aaa aaa a hiç yakışıyor mu
Sen niye böyle gaza geldin anlamadım kiHedef Cuma’ya göre -2,5 olacak.maalesef cuma + gelmiştimPazartesi tartısı 65,3 tü.. bugün de eksi gördüm cuma için hedefim 64 olsun dedim ben de :) macera arıyorum sanki ama kendimi paralamayacağım kardelelen321 gibi takılacağım onun mucize ödem atıcısını da yaparım yarın :)
C Cagrihilal1 sporlar bomba.. menü de Cuma’ya hazırlık bence :) süpersin canımNe kadar az yemişsin bu diyetisten menüsunun çeyreği galiba
Sporlar yine göz kamaştırıyor
Tabiki değil 2 tane 15 dakika video yapacağım. Birisini sabah birisini öğlenden sonra yapmayı düşünüyorum. Üstüne de bölgesel yaparım 20 şey dakika mis :)25 dakika cardio hiç kolay değilben 15 dakikada bittiğinde yere yapışmış oluyorum
Yaparsın yaparsın başlayınca zor ama bitince kuş gibi olacaksınAma iple yapıyorum şimdi yarım saat cardio da anlaştık :) zor değil yapabilirim bunu da..
Bugün 64,7 gördüm çünkü :)Sen niye böyle gaza geldin anlamadım ki
Teşekkür ederim ama bende çok bi değişim yok 100 gr bi eksi ancakC Cagrihilal1 sporlar bomba.. menü de Cuma’ya hazırlık bence :) süpersin canım
Kısa ve seviyesi kolay olanlarla başla. Bir tane 8 dakikalık vardı mesela 4 Hareket hepsi 1 er dakika 2 set.. böyle şeyler yapabilirsin belki..Ben geçen yıl yine böyle bir zayıflama serüvenin de günlük 45 dk. Yapıyordum. Bazen 2 set yapıyordum. Hızlı etki etsin diye. O daha etkisini gösteremeden ben 1 ayda pes ettim yine. Ama acayip hafiflemiştim hareketleri çok rahat yapıyordum. Şimdi yine yapmak istiyorum ama bi iki denedim yok olmadi yarıda kaldım.
Ben çektim bileKizlae hadi ayagimizi kanapenin altina koyup mekik cekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?