Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yumurtasiz olmuyor gerçekten.. benimde bazen öyle günlerim oluyor oğlanın tabağında kalanları aşırıyorum ne yedim ne yemedim belli dgil hiç sevmiyorm bayadir frenledim bu huyumu bir ara fark etmeden çok yiyordum
Squat bana zor geliyor ama kesinlikle çok etkili yapmak lazım üst bacak ve popo çok güzel çalışıyor

Biz aslında kaçamak yapmadan önce cezasını ödeyip öyle yesek hiç kaçamak yapmayız cezayı ödeyene kadar yiyesi kalmaz insanın. Misafirliğe gitmişsiniz börek getirdiler önünüze çok ısrar ediyorlar ye diye tamam ama bi yürüyüş yapıp geleyim yiyeyim madem deriz. Biz gelesiye börek falan kalmaz ortada

Evet zorluyor yaptıkça aciliyorsun suan ben 15 dkka anca onda bile setlerin son sayılarıni kaynatıyorum
Bu hafta hedefim en az 2 cardio egzersizdi ama henüz 1 de kaldım sende haftaya kısa kısa başlarsın belki

Evet video ile birlikte hem alt bacağı hem üstü calistiriyorum. Bakalim sonuçlar nasıl olacak.

Sen bu kaçamak işine çok odaklandın unut onu

Pazartesi tartısı kaçtı? Hedef -1,5 dedin şaşırdım birazcık ama senin elinden kaçamayacağından eminin bence bu hafta az olacak bol bol görcez
Hedef Cuma’ya göre -2,5 olacak.maalesef cuma + gelmiştim Pazartesi tartısı 65,3 tü.. bugün de eksi gördüm cuma için hedefim 64 olsun dedim ben de :) macera arıyorum sanki ama kendimi paralamayacağım kardelelen321 gibi takılacağım onun mucize ödem atıcısını da yaparım yarın :)

Evet zorluyor yaptıkça aciliyorsun suan ben 15 dkka anca onda bile setlerin son sayılarıni kaynatıyorum
Bu hafta hedefim en az 2 cardio egzersizdi ama henüz 1 de kaldım sende haftaya kısa kısa başlarsın belki
Önümüzdeki hafta bi gün yürüyüş bi gün kardiyo diye planlıyorum bakalım

Sen niye böyle gaza geldin anlamadım ki

Kısa ve seviyesi kolay olanlarla başla. Bir tane 8 dakikalık vardı mesela 4 Hareket hepsi 1 er dakika 2 set.. böyle şeyler yapabilirsin belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…