- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.761
Bu sirkeye çok da güvenmesem miBu cuma da 64 derdin.
Aha bende yapicam simdi daha yeni oldugum icin cok zorlamayacagim hamlarsam bebisimi kaldiramam yerdenBen çektim bile
200 sözüm olsun oğlum uyusunda yoksa ustume atlar can veririmKizlae hadi ayagimizi kanapenin altina koyup mekik cekelim
Çok cardio kas aldırırsa cuma hedefimi yakalayamamCumaya da çok var cumaya kadar her gün mu yapsa acaba boş durmasın
Aman amanÇok cardio kas aldırırsa cuma hedefimi yakalayamam500 ip yeter günlük. Yürüyüş var temizlik var bölgesel var. Cuma’ya kadar cardio olmasın :)
Youtube gül kılıç diye bir kız var onunda ben gibi kocaman kocaman bacakları ve poposu varmış resimleri var instegramdan falan bakabilirsiniz. Kendi zayıfladığı egzersizleri paylaşmış. Onun videolarından yapacağım önceden de yapmıştım acayip yorulup terliyorsun onu yapacağım yine. Sizlere de tavsiye ederim spora kızla başlayıp onunla bitiriyorsun beraber yapıyorsunuz zor ama gerçekten çok etkiliKısa ve seviyesi kolay olanlarla başla. Bir tane 8 dakikalık vardı mesela 4 Hareket hepsi 1 er dakika 2 set.. böyle şeyler yapabilirsin belki..
alarda 200 varmis ben daha yeniyim gidiyorum bakalim kac cekecem bayadir yapmiyorum :)200 sözüm olsun oğlum uyusunda yoksa ustume atlar can veririm
Benim mutfak sporum squat :) yemek pişirirken, çay demlerken,hatta çay koyarken fırsat buldukça yapıyorum. Spordan bile saymıyorum. Zaten kaç tane yaptığımı da bilmiyorum :)Yumurtasiz olmuyor gerçekten.. benimde bazen öyle günlerim oluyor oğlanın tabağında kalanları aşırıyorum ne yedim ne yemedim belli dgil hiç sevmiyorm bayadir frenledim bu huyumu bir ara fark etmeden çok yiyordum
Squat bana zor geliyor ama kesinlikle çok etkili yapmak lazım üst bacak ve popo çok güzel çalışıyor
Çok zorlama canım kolay gelsinOoo bur
alarda 200 varmis ben daha yeniyim gidiyorum bakalim kac cekecem bayadir yapmiyorum :)
Spor yapınca insan gerçekten yemiyor. Beni de komşular sabote ediyor ama iyi dayanıyorum :) bugün üst kata çıktım tüm abur cuburları teklif etti :)bir de yemeyince, ya sen zaten zayıfladın daha ne kadar vereceksin diyorlar ya bitiyorum. Zayıfladık diye danaya mı girelim :)Biz aslında kaçamak yapmadan önce cezasını ödeyip öyle yesek hiç kaçamak yapmayızcezayı ödeyene kadar yiyesi kalmaz insanın. Misafirliğe gitmişsiniz börek getirdiler önünüze çok ısrar ediyorlar ye diye tamam ama bi yürüyüş yapıp geleyim yiyeyim madem deriz. Biz gelesiye börek falan kalmaz ortada
Baktım şimdi 30 dakika cardiosu varmış cuma deneyeyim ben de bunu.Youtube gül kılıç diye bir kız var onunda ben gibi kocaman kocaman bacakları ve poposu varmış resimleri var instegramdan falan bakabilirsiniz. Kendi zayıfladığı egzersizleri paylaşmış. Onun videolarından yapacağım önceden de yapmıştım acayip yorulup terliyorsun onu yapacağım yine. Sizlere de tavsiye ederim spora kızla başlayıp onunla bitiriyorsun beraber yapıyorsunuz zor ama gerçekten çok etkili
Her gün tartılmak vermek için çabalarken vücudu ekstra strese sokmaktan olabilir canım. Sen üstüne düşeni yap mutlaka karşılığını alacaksın..Teşekkür ederim ama bende çok bi değişim yok 100 gr bi eksi ancak
Ahahaa koptum ama ya.. bayıldım Emre ye.. çocuk haklı her şeyin en iyisini annesi bilir, annesi yapıyorsa mutlaka doğrudurKizlar rol modelde son noktayı yaşadım
-anneeeee çişimi yaptım tartıyı koyda tartilayimçocuk bana benzedi
Ben de cuma tartısından sonra yapmayı planlıyorum o yüzden. Yine bir haftanın sonuncusu faciası yaşamamak lazım :)Aman amaniyi hatırlattın bende yarinn yapayim cumaya bı etkisi kalmasin
İsrarla tartıldı of yaaa boyum uzamissss diyor birdeAhahaa koptum ama ya.. bayıldım Emre ye.. çocuk haklı her şeyin en iyisini annesi bilir, annesi yapıyorsa mutlaka doğrudur
15 yarim mekik kanapeye koyarak ayaklarimi 15 tam mekik komple uzanip kalkiyorsun yan yatip bacak kaldirma 15 tane bide yarim mekik sag sol don esim fazla yapma diye ikaz ediyor cunku asildihim zaman kotu bitiyor sonuÇok zorlama canım kolay gelsin
Hahaha benim ki de sürekli ben kaç kiloyum diyor. Kolo aldım mi diye sürekli tartılıyor.İsrarla tartıldı of yaaa boyum uzamissss diyor birdeo kısmı yanlış anlamış
Yeni basliyorsan spor yapmaya yavaş yavaş başlar sayıları hergün artırarak devam edersin. Vücut alışır esner ama vücudu zorlamadıkça o ağrıları çekmedikçe alışmıyor.15 yarim mekik kanapeye koyarak ayaklarimi 15 tam mekik komple uzanip kalkiyorsun yan yatip bacak kaldirma 15 tane bide yarim mekik sag sol don esim fazla yapma diye ikaz ediyor cunku asildihim zaman kotu bitiyor sonu
Dün ku kaçamaklar telafi edilmiş hemenMrb arkadaslar
sabah
1 bardak detoks suyu
1 y. Elma
Oglen
Y.zeytin domates
H.yumurta
Yarim ekmek cay
Aksam 2 kasik salata
6 adet sarma 3 asma yapragi 3 lahana sarmasi
2 kasik yogurt ekmek yok
Az once de 1 bardak detok suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?