Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kısa ve seviyesi kolay olanlarla başla. Bir tane 8 dakikalık vardı mesela 4 Hareket hepsi 1 er dakika 2 set.. böyle şeyler yapabilirsin belki..
Youtube gül kılıç diye bir kız var onunda ben gibi kocaman kocaman bacakları ve poposu varmış resimleri var instegramdan falan bakabilirsiniz. Kendi zayıfladığı egzersizleri paylaşmış. Onun videolarından yapacağım önceden de yapmıştım acayip yorulup terliyorsun onu yapacağım yine. Sizlere de tavsiye ederim spora kızla başlayıp onunla bitiriyorsun beraber yapıyorsunuz zor ama gerçekten çok etkili

Benim mutfak sporum squat :) yemek pişirirken, çay demlerken,hatta çay koyarken fırsat buldukça yapıyorum. Spordan bile saymıyorum. Zaten kaç tane yaptığımı da bilmiyorum :)

Spor yapınca insan gerçekten yemiyor. Beni de komşular sabote ediyor ama iyi dayanıyorum :) bugün üst kata çıktım tüm abur cuburları teklif etti :)bir de yemeyince, ya sen zaten zayıfladın daha ne kadar vereceksin diyorlar ya bitiyorum. Zayıfladık diye danaya mı girelim :)

Baktım şimdi 30 dakika cardiosu varmış cuma deneyeyim ben de bunu.

15 yarim mekik kanapeye koyarak ayaklarimi 15 tam mekik komple uzanip kalkiyorsun yan yatip bacak kaldirma 15 tane bide yarim mekik sag sol don esim fazla yapma diye ikaz ediyor cunku asildihim zaman kotu bitiyor sonu
Yeni basliyorsan spor yapmaya yavaş yavaş başlar sayıları hergün artırarak devam edersin. Vücut alışır esner ama vücudu zorlamadıkça o ağrıları çekmedikçe alışmıyor.

Mrb arkadaslar
sabah
1 bardak detoks suyu
1 y. Elma
Oglen
Y.zeytin domates
H.yumurta
Yarim ekmek cay

Aksam 2 kasik salata
6 adet sarma 3 asma yapragi 3 lahana sarmasi
2 kasik yogurt ekmek yok
Az once de 1 bardak detok suyu
Dün ku kaçamaklar telafi edilmiş hemen cezayı yaptın mi cezayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…