Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim gecmis olsun..ankara bugun muhtesem soguktu..Allahim disarida olan tum canlara kolatlastirsin bu süreci..
Ne sogugu ya buz buz soguk az kalir kombiyi saat basi arttiriyorum bebisim hasta olmasin yeterki biz erkenden actik ama hic acilmamis gibi ev kat lat giydiriyorum kizi :) gunaydinlarrr kizlar bugun cok motiveyiiiimmmm

Kizlae benim bebem gec uyuyor 12 1 gibi haliyle acikiyorum kendimi suya vurdum bide bi arkadas daha yazmis cocuga yapiyorum kalanini ziyan olmasin diye yiyorum yazmis benimde asil sorunum o cicibebe kaldim mi hic atmazdim 1 tatli kasigi olsada yerdim dunden beri bende dikkat ediyorum ona

Ay çok tatlılar ya.. hayal ettim de bir an çok tatlı bir görüntünüz oluyordur :)
Aynen yaa. Komediler.
Geçen gün leslie yaparken kadın knee UP diyoya benim küçük cimcime de arkadan niap niap niap tekrarlıyor. Bol gülmeceli bi spor oldu yani. Küçücük bi alanda yapıyorum zaten hareketleri düşün 3 kişi birden

Günaydın canım güzel menun biraZ uzaklaştın ama diyeti bırakmadın helal olsun sana

Gunaydin kizlar hayirli sağlikli sabahlar. Menülere baktimda çogumuz kendimizi karbonhidrata vermisiz. Havadanmidir moral bozuklugundanmidir yoksa regli oldugumdan midir nedir duvarlardan bile mayali hamur kokusu geliyor
reglinin öyle bir etkisi var sanırım evet ben regli değilim ama dün makarnaya gomuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…