Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biri bana menumu yazacahim yerin linkini atabilir miii
:)

Gunaydin kizlar hayirli sağlikli sabahlar. Menülere baktimda çogumuz kendimizi karbonhidrata vermisiz. Havadanmidir moral bozuklugundanmidir yoksa regli oldugumdan midir nedir duvarlardan bile mayali hamur kokusu geliyor
Aynen canım yaaa. Ben de adet dönemindeyim canım acayip hamur işi istyoooo. Ama ben kabak detoksu yapıcam bu iki gün. Bu ara kendimi ağır hissediyorum ödemden mi bilmiyorum. İnşallah bu hafta da eksi görürüm sabah yine artıydım çünkü.

Cayi bile 3 sekerli icen ben bilemiyorum gozum korktu tatli ayda 1 yesemde aramamda ,cayimi kahvemi sekerli yapmazsam icemem bende bu diyet bana gore degil

Günaydın canım güzel menun biraZ uzaklaştın ama diyeti bırakmadın helal olsun sana ☺

Tesekkürler canim benim diyet devam ama spir yapamadigimdan tartida farketmiyor. Haftaya emar sonucuna göre hafiften birseyler yapmam lazim.

Benimde vucudum cok sisti su topladi resmen tartilnadim ama +2 yim kesin

reglinin öyle bir etkisi var sanırım evet ben regli değilim ama dün makarnaya gomuldum

Bende oglana kiymali salcali cubuk makarna yaptim. Babasiyla birlikte Dudaklarini uzata uzata yediler. Esimde amannnn ne ugrasiyorsun bu kadinlari anlamiyorum diyor
.tabi vucudunda gram yağ yok .yiyip yiyip fit kaliyor.

Kalanları yeme sakin hele o cici bebe bildiğiniz yağ. Acıkıyorsan akşam yemeğinden sonra ara öğün yap. 1 elma falan ye,kefir içebilirsin, ayran içebilirsin,

Kalanları yeme sakin hele o cici bebe bildiğiniz yağ. Acıkıyorsan akşam yemeğinden sonra ara öğün yap. 1 elma falan ye,kefir içebilirsin, ayran içebilirsin,
Aynen canim ya o yuzden kilo aldigimin farkindayim zaten dunden beri kendimi dizginliyorum kalanini dokuyorum ne yapim daha az hazirlarim yerse daha 2. Sefer yaparim yeterki ben yemim.. tadidanoyle guzel ki :-D

Kasım ayında şekersiz 21 gün yaptım. Çok şükür güzel tamamladım. Veee o zamandan beri paketli ürün yemiyorum. İşte çikolata cips vs. Sadece bakliyatlar paketli o da mecbur olduğum için. Yıllardır bırakmak istiyordum o vesile oldu. Şuan cnm hiç çekmiyor. Markete gidince hemen o reyona koşan ben şimdi bakmıyorum bile. Eşim kendine alıyor karşımda iyi Bi yiyor ama yok yine çekmiyor cnm.

Sabah yagsiz tuzsuz 3 tavada yumurta ve yanina sinirsiz su coook ince bir dilin ekmek (buyuk ihtimalle yemem ) gozum doysun diye yanina tutacagim :-D
Canım insan diyete başlama kararı alınca biraz heyecanla hemen yemeyi keselim kilo verelim kafasıyla bi gazla başlıyoruz. Hepimiz böyle başladık emin ol. Ilk iki hafta motivasyon tavan oluyor kendini zorladığını fark etmiyorsun bile. Şimdi sende hızlı başlıyorsun. Cabuk sıkılırsın yorulursun . O yüzden belli sistem ötürü kendine bu kahvaltiyla öğleni bulmadan acıkırsın. Zeytinini peynirini ekle menüne

Farkindayim ama bir an evvel gitsin istiyorum olmazsa dediginizi yapacagim ne de olsa tecrubeli burdakiler

Farkindayim ama bir an evvel gitsin istiyorum olmazsa dediginizi yapacagim ne de olsa tecrubeli burdakiler
Tecrübe ne demek kendimi bildim bileli rejim yapıyorum ve bu hatalar yüzünden sonuca gidemiyorum hiç. Ben aralık basında 83.8 kiloyla rejime başladım. 1 haftada 1 kilo verdim. 82.7 ile bu takıma katıldım. Bi haftalık bir detoks yaptım. Daha diyetin basında ikinci haftamda bende hemen gitsin istiyorum çünkü detoksla 79.9 düştüm. Ve 2 ay oldu bu detokstan sonra hala 79 larda geziyorum. Detoks bütün denge mi bozdu benim çok pişmanım şu an daha sonra duraklamada falan yapmam lazım. O yüzden kontrollü git zaten yeni basladigin için ilk ay hızlı kilo vereceksin her türlü vereceksin. Verme yavaşladıkça bişeyleri ona göre azaltacaksin. Aynı hataya düşme diye söylüyorum. Ben bu hatayı hep yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…