- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.841
Biri bana menumu yazacahim yerin linkini atabilir miii
Aynen canım yaaa. Ben de adet dönemindeyim canım acayip hamur işi istyoooo. Ama ben kabak detoksu yapıcam bu iki gün. Bu ara kendimi ağır hissediyorum ödemden mi bilmiyorum. İnşallah bu hafta da eksi görürüm sabah yine artıydım çünkü.Gunaydin kizlar hayirli sağlikli sabahlar. Menülere baktimda çogumuz kendimizi karbonhidrata vermisiz. Havadanmidir moral bozuklugundanmidir yoksa regli oldugumdan midir nedir duvarlardan bile mayali hamur kokusu geliyor
Cayi bile 3 sekerli icen ben bilemiyorum gozum korktu tatli ayda 1 yesemde aramamda ,cayimi kahvemi sekerli yapmazsam icemem bende bu diyet bana gore degilYaa harikaa degil mi..
Benim.bugun 2.gunumdu..ve şimdiden harika hissediyorum..
Buyuk gecmis olsun.Allahim tekrarindan korusun. Evlarlarinizi size sizi onkara bağıslasın.
Geçmiş olsun.. şifa kolaylikla size ulassin.
Himm..ben 71 diyeyim..
Rafine sekersiz 21 gun yapiyiruz biz @ayvacicegi ile..bize katilmak ister misinn?
mantikli aslında
Minik sekerlik..emreyi opuyorum annesi..sevgisi neşesi bol olsun.
Hoşgeldiin kuzucuuukk.. ben de ankaradayimm
Ya aslinda cok gelmedi bana..neden oyle dusundun ki arkadasim? Porsoyon mu fazla oldu diyosun?
Gunaydin hosgeldinAabah kahvaltimi 12 yada 1 arasi yaparim kizlar bol su icmeliyim odem atmak icin
Günaydın canım güzel menun biraZ uzaklaştın ama diyeti bırakmadın helal olsun sana ☺
Aynen canım yaaa. Ben de adet dönemindeyim canım acayip hamur işi istyoooo. Ama ben kabak detoksu yapıcam bu iki gün. Bu ara kendimi ağır hissediyorum ödemden mi bilmiyorum. İnşallah bu hafta da eksi görürüm sabah yine artıydım çünkü.
reglinin öyle bir etkisi var sanırım evet ben regli değilim ama dün makarnaya gomuldum
Hosbulduk nasilsin :)Gunaydin hosgeldin
Kalanları yeme sakin hele o cici bebe bildiğiniz yağ. Acıkıyorsan akşam yemeğinden sonra ara öğün yap. 1 elma falan ye,kefir içebilirsin, ayran içebilirsin,Kizlae benim bebem gec uyuyor 12 1 gibi haliyle acikiyorum kendimi suya vurdum bide bi arkadas daha yazmis cocuga yapiyorum kalanini ziyan olmasin diye yiyorum yazmis benimde asil sorunum o cicibebe kaldim mi hic atmazdim 1 tatli kasigi olsada yerdim dunden beri bende dikkat ediyorum ona
Günaydııınn cnmGünaydın kızlar
Aynen canim ya o yuzden kilo aldigimin farkindayim zaten dunden beri kendimi dizginliyorum kalanini dokuyorum ne yapim daha az hazirlarim yerse daha 2. Sefer yaparim yeterki ben yemim.. tadidanoyle guzel ki :-DKalanları yeme sakin hele o cici bebe bildiğiniz yağ. Acıkıyorsan akşam yemeğinden sonra ara öğün yap. 1 elma falan ye,kefir içebilirsin, ayran içebilirsin,
Canım insan diyete başlama kararı alınca biraz heyecanla hemen yemeyi keselim kilo verelim kafasıyla bi gazla başlıyoruz. Hepimiz böyle başladık emin ol. Ilk iki hafta motivasyon tavan oluyor kendini zorladığını fark etmiyorsun bile. Şimdi sende hızlı başlıyorsun. Cabuk sıkılırsın yorulursun . O yüzden belli sistem ötürü kendine bu kahvaltiyla öğleni bulmadan acıkırsın. Zeytinini peynirini ekle menüneSabah yagsiz tuzsuz 3 tavada yumurta ve yanina sinirsiz su coook ince bir dilin ekmek (buyuk ihtimalle yemem ) gozum doysun diye yanina tutacagim :-D
Farkindayim ama bir an evvel gitsin istiyorum olmazsa dediginizi yapacagim ne de olsa tecrubeli burdakilerCanım insan diyete başlama kararı alınca biraz heyecanla hemen yemeyi keselim kilo verelim kafasıyla bi gazla başlıyoruz. Hepimiz böyle başladık emin ol. Ilk iki hafta motivasyon tavan oluyor kendini zorladığını fark etmiyorsun bile. Şimdi sende hızlı başlıyorsun. Cabuk sıkılırsın yorulursun . O yüzden belli sistem ötürü kendine bu kahvaltiyla öğleni bulmadan acıkırsın. Zeytinini peynirini ekle menüne
Tecrübe ne demek kendimi bildim bileli rejim yapıyorum ve bu hatalar yüzünden sonuca gidemiyorum hiç. Ben aralık basında 83.8 kiloyla rejime başladım. 1 haftada 1 kilo verdim. 82.7 ile bu takıma katıldım. Bi haftalık bir detoks yaptım. Daha diyetin basında ikinci haftamda bende hemen gitsin istiyorum çünküFarkindayim ama bir an evvel gitsin istiyorum olmazsa dediginizi yapacagim ne de olsa tecrubeli burdakiler
Sürekli gitmene gerek yok. Genelde akşam paylaşıyoruz menüleri sende öyle yap bütün gün yediklerini akşam paylaşırsın. Bizim paylastiklarimiza da göz atarsin.Keske yedikelrimizi buraya yazabilsek hala alisamadim 2 sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?