- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.861
Anladım canım ben de çok diyet uyguladım şu ana kadar Ama bana en uygun İşte bu yumurta diyetiydi Yumurta yiyen ve azıcık spor yapan herkes kilo verebilir ama ben emzirdiğim için yanına kuruyemişler falan ekleyebilirim.Tecrübe ne demek kendimi bildim bileli rejim yapıyorum ve bu hatalar yüzünden sonuca gidemiyorum hiç. Ben aralık basında 83.8 kiloyla rejime başladım. 1 haftada 1 kilo verdim. 82.7 ile bu takıma katıldım. Bi haftalık bir detoks yaptım. Daha diyetin basında ikinci haftamda bende hemen gitsin istiyorum çünküdetoksla 79.9 düştüm. Ve 2 ay oldu bu detokstan sonra hala 79 larda geziyorum. Detoks bütün denge mi bozdu benim çok pişmanım şu an daha sonra duraklamada falan yapmam lazım. O yüzden kontrollü git zaten yeni basladigin için ilk ay hızlı kilo vereceksin her türlü vereceksin. Verme yavaşladıkça bişeyleri ona göre azaltacaksin. Aynı hataya düşme diye söylüyorum. Ben bu hatayı hep yapıyorum.
Tamam ben de öyle yaparım o zaman teşekkürler.Sürekli gitmene gerek yok. Genelde akşam paylaşıyoruz menüleri sende öyle yap bütün gün yediklerini akşam paylaşırsın. Bizim paylastiklarimiza da göz atarsin.
Devamını getirebileceğin yaşam tarzı haline donusturebilecegin şeyler ye evet başta verirsin ama vücut ona alışacak tek tür beslenme çeşidi yanlış oluyor. Tatlı pasta börek bunlardan uzak dur. Ama yemeğini falan ye kahvaltını düzenli yap. Su içmek sutunu de arttırır zaten.Anladım canım ben de çok diyet uyguladım şu ana kadar Ama bana en uygun İşte bu yumurta diyetiydi Yumurta yiyen ve azıcık spor yapan herkes kilo verebilir ama ben emzirdiğim için yanına kuruyemişler falan ekleyebilirim.
Benim eşim beni çok güzel gözlemledi. Mesela ben sabah kahvaltısını çok az yapardım öğlen Hani yani dişini sıkıp bir şey Yemezdim, 3-4 gibi de biskuvilere Saldırdım açlıktan. Eşimle bana söylüyor. Ekmekte de olsa sabah kahvaltını yap. Kendini doyur ki hani Başka bir şey yeme. Çok acıkırsan elma ye portakal ye Bunları yersen bisküvi tarzı bir şey yiyemezsin kilo almazsın. O yüzden akşam da yine yemeğini ye ama ekmek yeme salataya aban falan diyordu ama işte bana. Çok geliyordu bu söyledikleri Çünkü ben bir an evvel kilo vermek istiyorum ya. Ama doğruyu söylüyor. Siz de aynı şeyi söyler misiniz? Demek ki bir bildiğimiz var. Sizin dediğiniz uygulayacağım.Devamını getirebileceğin yaşam tarzı haline donusturebilecegin şeyler ye evet başta verirsin ama vücut ona alışacak tek tür beslenme çeşidi yanlış oluyor. Tatlı pasta börek bunlardan uzak dur. Ama yemeğini falan ye kahvaltını düzenli yap. Su içmek sutunu de arttırır zaten.
Benim eşim beni çok güzel gözlemledi. Mesela ben sabah kahvaltısını çok az yapardım öğlen Hani yani dişini sıkıp bir şey Yemezdim, 3-4 gibi de bitkilere Saldırdım açlıktan. Eşimle bana söylüyor. Ekmekte de olsa sabah kahvaltını yap. Kendini doyur ki hani Başka bir şey yeme. Çok acıkırsan elma ye portakal ye Bunları yersen bisküvi tarzı bir şey yiyemezsin kilo almazsın. O yüzden akşam da yine yemeğini ye ama ekmek yeme salataya baban falan diyordu ama işte bana. Çok geliyordu bu söyledikleri Çünkü ben bir an evvel kilo vermek istiyorum ya. Ama doğruyu söylüyor. Siz de aynı şeyi söyler misiniz? Demek ki bir bildiğimiz var. Sizin dediğiniz uygulayacağım.
Ben geçtiğimiz 2 gün evde yumurta yoktu ve kahvaltımı sadece peynir ve zeytinle yaptım diyet listesinin dışına çıkmamak içind e başka bişey yemedim ekstra ve bütün gün açlık çektim. Bir türlü doymadım. Sen sabahtan yemeyi kesip aksama doğru acıkıp bütün kaloriyi aksama saklıyorsun demek ki esin ıyi gözlem yapmış. Kaloriyi sabahtan fazla alıp akşama kadar düşüre düşür e gideceksin. Ben Kahvaltı da normalde 1 dilim ekmek yiyordum bazen hiç yemiyordum diyetisyen yazdı 3 dilim ekmek diyetisyenin listesi kendi kafama göre yaptığımın 2 katı nerdeyse sende bir diyetisyene gidebilirsin bir fikir olur sana daBenim eşim beni çok güzel gözlemledi. Mesela ben sabah kahvaltısını çok az yapardım öğlen Hani yani dişini sıkıp bir şey Yemezdim, 3-4 gibi de bitkilere Saldırdım açlıktan. Eşimle bana söylüyor. Ekmekte de olsa sabah kahvaltını yap. Kendini doyur ki hani Başka bir şey yeme. Çok acıkırsan elma ye portakal ye Bunları yersen bisküvi tarzı bir şey yiyemezsin kilo almazsın. O yüzden akşam da yine yemeğini ye ama ekmek yeme salataya baban falan diyordu ama işte bana. Çok geliyordu bu söyledikleri Çünkü ben bir an evvel kilo vermek istiyorum ya. Ama doğruyu söylüyor. Siz de aynı şeyi söyler misiniz? Demek ki bir bildiğimiz var. Sizin dediğiniz uygulayacağım.
Sende kendi kilona yakın biriyle eş ol istersen hem yarış hem destek hem sorumluluk beraber motive olman kolaylaşır belki.Evet cnm donus zor oluyor yaa sanirim spor yapamamamda etkiliyor beni ip atlayamiyorum evde dun aldigim ceza gozumu korkkuttu yine de adapte olamiyorumkardelelen321 kabaklarim hazir birde onu deneyeyim ins olumlu etkisi olur uzerimde
Sagolun kizlar biraz motive oldu gibi
Evet esim sen beni dinle sabah kahvaltida ekmeginide ye bol domates ye 2 3 tane yanina salatalik dogra yumurta hasla aabah tam diydugun icin baska bisey yemezsin ha cok acikirsan elma ye kalorisi yok diyor aksamda ne yapmissan ekmeksiz ye makarna varsa yanina salata yap yogurt koy makarnayi az ye salata ye yada makarna yeme az ekmekle salataya yogurt ye diyor ama ben uygulamiyorum su saatten sonra uygulayacagim sözBen geçtiğimiz 2 gün evde yumurta yoktu ve kahvaltımı sadece peynir ve zeytinle yaptım diyet listesinin dışına çıkmamak içind e başka bişey yemedim ekstra ve bütün gün açlık çektim. Bir türlü doymadım. Sen sabahtan yemeyi kesip aksama doğru acıkıp bütün kaloriyi aksama saklıyorsun demek ki esin ıyi gözlem yapmış. Kaloriyi sabahtan fazla alıp akşama kadar düşüre düşür e gideceksin. Ben Kahvaltı da normalde 1 dilim ekmek yiyordum bazen hiç yemiyordum diyetisyen yazdı 3 dilim ekmek diyetisyenin listesi kendi kafama göre yaptığımın 2 katı nerdeyse sende bir diyetisyene gidebilirsin bir fikir olur sana da
Hilal ve eşin çok doğru söylemiş kahvaltini tam ve güzel yap günün en çok kalorisi burda olsun canımSabah yagsiz tuzsuz 3 tavada yumurta ve yanina sinirsiz su coook ince bir dilin ekmek (buyuk ihtimalle yemem ) gozum doysun diye yanina tutacagim :-D
Tamam kesinlikle sizi ve esimi dinleyecegim aksama yediklerimi yazarimHilal ve eşin çok doğru söylemiş kahvaltini tam ve güzel yap günün en çok kalorisi burda olsun canım
Ben daha önce Karatay diyeti yaptım koca servis tabağına sığmıyordu yediklerim sonrada gün içinde çok hafif yiyordum acikmiyordum çünkü cok güzel kilo verdim korkma sende.yukarida yazdıklarin çok çok az 3 yumurta yerine 2 yiyip yanına zeytin peynir domates ekle canim ve menunu gün sonunda toplu yazabilirsin daha kolay olur senin için
Iyiyim sen nasilsinHosbulduk nasilsin :)
Evet olabilr cnm kim vardiki 59 en yakinSende kendi kilona yakın biriyle eş ol istersen hem yarış hem destek hem sorumluluk beraber motive olman kolaylaşır belki.
Sen tarifi bizim için de mi alsan acabasııMüsait olan show TV yi izlesin kizlar konu tabiki diyetödem atıcı tarifide verecekler reklamlardan sonra
Evet canııım
Bende iyiyim tesekkur ederimIyiyim sen nasilsin
Ben kaçırdımMüsait olan show TV yi izlesin kizlar konu tabiki diyetödem atıcı tarifide verecekler reklamlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?