Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım canım ben de çok diyet uyguladım şu ana kadar Ama bana en uygun İşte bu yumurta diyetiydi Yumurta yiyen ve azıcık spor yapan herkes kilo verebilir ama ben emzirdiğim için yanına kuruyemişler falan ekleyebilirim.

Devamını getirebileceğin yaşam tarzı haline donusturebilecegin şeyler ye evet başta verirsin ama vücut ona alışacak tek tür beslenme çeşidi yanlış oluyor. Tatlı pasta börek bunlardan uzak dur. Ama yemeğini falan ye kahvaltını düzenli yap. Su içmek sutunu de arttırır zaten.

Benim eşim beni çok güzel gözlemledi. Mesela ben sabah kahvaltısını çok az yapardım öğlen Hani yani dişini sıkıp bir şey Yemezdim, 3-4 gibi de biskuvilere Saldırdım açlıktan. Eşimle bana söylüyor. Ekmekte de olsa sabah kahvaltını yap. Kendini doyur ki hani Başka bir şey yeme. Çok acıkırsan elma ye portakal ye Bunları yersen bisküvi tarzı bir şey yiyemezsin kilo almazsın. O yüzden akşam da yine yemeğini ye ama ekmek yeme salataya aban falan diyordu ama işte bana. Çok geliyordu bu söyledikleri Çünkü ben bir an evvel kilo vermek istiyorum ya. Ama doğruyu söylüyor. Siz de aynı şeyi söyler misiniz? Demek ki bir bildiğimiz var. Sizin dediğiniz uygulayacağım.

Son düzenleme:

Ben geçtiğimiz 2 gün evde yumurta yoktu ve kahvaltımı sadece peynir ve zeytinle yaptım diyet listesinin dışına çıkmamak içind e başka bişey yemedim ekstra ve bütün gün açlık çektim. Bir türlü doymadım. Sen sabahtan yemeyi kesip aksama doğru acıkıp bütün kaloriyi aksama saklıyorsun demek ki esin ıyi gözlem yapmış. Kaloriyi sabahtan fazla alıp akşama kadar düşüre düşür e gideceksin. Ben Kahvaltı da normalde 1 dilim ekmek yiyordum bazen hiç yemiyordum diyetisyen yazdı 3 dilim ekmek diyetisyenin listesi kendi kafama göre yaptığımın 2 katı nerdeyse sende bir diyetisyene gidebilirsin bir fikir olur sana da

Sende kendi kilona yakın biriyle eş ol istersen hem yarış hem destek hem sorumluluk beraber motive olman kolaylaşır belki.

Evet esim sen beni dinle sabah kahvaltida ekmeginide ye bol domates ye 2 3 tane yanina salatalik dogra yumurta hasla aabah tam diydugun icin baska bisey yemezsin ha cok acikirsan elma ye kalorisi yok diyor aksamda ne yapmissan ekmeksiz ye makarna varsa yanina salata yap yogurt koy makarnayi az ye salata ye yada makarna yeme az ekmekle salataya yogurt ye diyor ama ben uygulamiyorum su saatten sonra uygulayacagim söz

Sabah yagsiz tuzsuz 3 tavada yumurta ve yanina sinirsiz su coook ince bir dilin ekmek (buyuk ihtimalle yemem ) gozum doysun diye yanina tutacagim :-D
Hilal ve eşin çok doğru söylemiş kahvaltini tam ve güzel yap günün en çok kalorisi burda olsun canım
Ben daha önce Karatay diyeti yaptım koca servis tabağına sığmıyordu yediklerim sonrada gün içinde çok hafif yiyordum acikmiyordum çünkü cok güzel kilo verdim korkma sende.yukarida yazdıklarin çok çok az 3 yumurta yerine 2 yiyip yanına zeytin peynir domates ekle canim ve menunu gün sonunda toplu yazabilirsin daha kolay olur senin için

Tamam kesinlikle sizi ve esimi dinleyecegim aksama yediklerimi yazarim

Selam kızlar ;
Dün gece 8-10 fındık ağzıma kaçmış olabilir Sanırım 11 falandı yediğimde. öncesinde de bir dilim ekmek yedim. Ya bu ekmeğin hikayesi de var.Ekmek sepetinde unutmuşum kurumuş ve ben hiç dayanamam kıtır kıtır yedim :) sonuç olarak sirkenin gücünün bittiği yerdeyiz. Ben cuma günü nasıl 64 olacağım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…