Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım yerinde olsam salam sosis gibi şeyler yemem. Kalori hesabından değil sağlıklı olmaması nedeniyle böyle söylüyorum. Tavuğun neresinden yapıldığı belli olmayan ürünler bunlar. Arada hindi füme tercih edebilirsin belki. fiyatları salam sosise göre pahalı ama sonuçta sağlıklı. Benim diyetisyen menülerde nadiren sucuk, genelde hindi füme veya jambon yazardı.

Yediklerim karnımı bu kadar buyutemez bende suya bağlıyorum. Görüntüye aldanmıyorum çok ölçüyorum ve genişliyorum sürekli

Ne yiyoz ki dokunsun vurduk sebzeye detoks suları bende ödem mi yapıyor acaba ya da benim diyet listesi tersine çalışıyor. Ya da spor beni kötü etkiliyor. Bilmiyorum neyin sebep olduğunu anlamadım.
Su ve spor bence en son seçenek ikisini bırakma da diğerlerini bilemiyorum

arkadaslar size birsey danismak istiyorum
dun aksam uzeri ictigim suta yarim cay bardagi kadar sirke karistirdim aslinda yine diyete uymadan bu gunum gecti ama benim karnim sisti davul gibi oldu resmen
sabah uyandim tardildim pazar günü 65.0 di tarti ama bu sabah 68.2 ciktim
patetes yogurt diyeti diye bir diyet var
kahvaltida 1 haslanmis patates 1 kase yogurt yedim oglen 2 kucuk haslanmis patates 1 kase yogurt yedim sürekli wcye ciktim ama
hala saat 14.30 oldu tarti 67.4 gosteriyo
yani uc gunde 2 kilo alamam imkansiz yani
ben diyete uymadigimda sabit kalıyom genelde kilo almıyorum
ama bu sirkeli su mahvetti galiba beni
agri kesici birde grip hapi kullandim birde regl olmama 6 gun var baska bu degisim icin bir sebeb goremiyorum

Son düzenleme:
Sirkeden mi bilemem ama o kadar sirke fazla bence. Belli ki vücudun da ödem oluşmuş yoksa o kadar kilo farkı olmaz ödem atıcı biseyler iç geçici birşeydiir telaş etme

Sirkeden mi bilemem ama o kadar sirke fazla bence. Belli ki vücudun da ödem oluşmuş yoksa o kadar kilo farkı olmaz ödem atıcı biseyler iç geçici birşeydiir telaş etme
aynen kesinlikle çoğu odem matematiksel olarak 7000 fazla kalori yemem almam gerek ki 1 kilo olussun vucutta oda imkansiz ev yemegi yedigim icin fazla yesem bile kiloya yansımıyordu insallah yarin sabaha duzelir

Yediklerim karnımı bu kadar buyutemez bende suya bağlıyorum. Görüntüye aldanmıyorum çok ölçüyorum ve genişliyorum sürekli
Sudan olacağını sanmıyorum. Ödem bile olsa karnında toplanıyor olamaz gibi geliyor. Bilemedim. Sen kendini en iyi tanıyansın sonuçta ama hiç bir diyette su kesilmiyor ya sende de farkı olmaz gibi geliyor bana.

Ben sirkeye boğazım ağrıdığı için başladım ama yarım çay bardağı biraz fazla değil mi? Ben çay bardağına iki kaşık koyuyorum o da bardağın dibinde oluyor. Bana sirke iyi geldi ama seni olumsuz etkiledi ise ödemin yakında geçecektir bence. Sonuçta en kolay verilen kilo ödem..

aynen haklısın yarim cay bardagi sayilmaz aslinda siseden direk döktüm ama yine de4-5 yemek kasigi gelirdi döktüğüm sirke...bisey olmaz sandim ama....

Kuzum az yemişsin sanki

Kızlar dün menüm kötüydü akşam bebek görmeye gittik küçük bir cıs var
Sabah
1 bardak süt 1 dilim mısır ekmeği

Ara
Yarım avuç kabak çekirdeği

Öğle
Yoğurt
Mısır ekmeği

Akşam misafirlikte
Mor pancar yoğurtlu
2 dilim börek
4 sarma
1 adet kurabiye
Muhallebili bir tatlı vardı çocuğa yedirdim 1 kaşık yedim sadece

Dün akşam saçımı boyattım kardeşime 4 aydan sonra bu yüzden spor yapamadım 1 de ancak işim bitti yattım.
Cezamı bu gün yapabilirim

2 dilim börek 60 +60 120 puan
Kurabiye 50 puan toplam 170 puan.ceza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…