- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.901
Afiyet olsun canım yerinde olsam salam sosis gibi şeyler yemem. Kalori hesabından değil sağlıklı olmaması nedeniyle böyle söylüyorum. Tavuğun neresinden yapıldığı belli olmayan ürünler bunlar. Arada hindi füme tercih edebilirsin belki. fiyatları salam sosise göre pahalı ama sonuçta sağlıklı. Benim diyetisyen menülerde nadiren sucuk, genelde hindi füme veya jambon yazardı.Kizlar selam esim bugun kar nedeniyle evdeydi (ankara) kahvalti yaptik birlikte sonra kizimizi yikadik mis gibi oldu ceylanim :)) sabah 4 yumurta hasladim kizima ayridim ve esimle birlikte yedik cogunu ben yedim tumurtanin az bisey kaldi doktum ekmek te yedim sabah 1 ekmek yerdim suan baya azalttim burdaki arkadarlarin dediklerine uydum tamamiyle cikartmadim 2 3 senedir seker atmiyorum cayima 3 bardak cay ictim cok az kasae minicik salam almamla midem acayip bulandicok az cokelek yedim ve ustune 750 ml su ictim suan resmen doydum ve vicdan azabi cekiyorum daha az yesem diyet elden gidicek ne olacak bi fikrim yok en azindan abur cubura saldirmayacagim esime dedim ki biskuvi falan alma canin cekerse sen ye disarda tamam dedi ve dedigi şu sen tatli yedigin zaman kilo aliyorsun tatli yemezsen tamam bu is ekmekten cok kisma sut lazim bebise dedi ama aksam ekmek yemem bi arkadasin dedigi gibi en cok kalori sabah olsun azalta azalta devam et diye bide oyle deneyeyim
Şu dönemi kazasız bi atlatsak çok mutlu olucamBen de dün poğaça yaptım yemedim ama sonra gittim ekmek kemirdim.. şu an canım ciddi şekilde cips istiyor ama kesinlikle yemiyorum.
Sen adet dönemindesin, ben ne dönemindeyim acaba :) bildiğin aç gözlülük benimkisi. Gideyim de yürüyeyim en iyisi :)Şu dönemi kazasız bi atlatsak çok mutlu olucam
Yediklerim karnımı bu kadar buyutemez bende suya bağlıyorum. Görüntüye aldanmıyorum çok ölçüyorum ve genişliyorum sürekliBunun suyla ne ilgisi var ki.. suyu içiyor çıkarıyorsun.. su diyetlerin vazgeçilmezi.. ben kilo verirken önce yanlarımdan gider ve kenarlar gittikçe sanki göbeğim iyice büyür.. göbeğim şişiyor gibi hissederim. ama sonra o da gider. Sen de böyle bir şey yaşıyor olabilir misin
Bağırsaklarına dokunan bişey yiyo olabilir misin?Yediklerim karnımı bu kadar buyutemez bende suya bağlıyorum. Görüntüye aldanmıyorum çok ölçüyorum ve genişliyorum sürekli
Ne yiyoz ki dokunsun vurduk sebzeye detoks suları bende ödem mi yapıyor acabaBağırsaklarına dokunan bişey yiyo olabilir misin?
Su ve spor bence en son seçenek ikisini bırakma da diğerlerini bilemiyorumNe yiyoz ki dokunsun vurduk sebzeye detoks suları bende ödem mi yapıyor acabaya da benim diyet listesi tersine çalışıyor. Ya da spor beni kötü etkiliyor. Bilmiyorum neyin sebep olduğunu anlamadım.
Sirkeden mi bilemem ama o kadar sirke fazla bence. Belli ki vücudun da ödem oluşmuş yoksa o kadar kilo farkı olmaz ödem atıcı biseyler iç geçici birşeydiir telaş etmearkadaslar size birsey danismak istiyorum
dun aksam uzeri ictigim suta yarim cay bardagi kadar sirke karistirdim aslinda yine diyete uymadan bu gunum gecti ama benim karnim sisti davul gibi oldu resmen
sabah uyandim tardildim pazar günü 65.0 di tarti ama bu sabah 68.2 ciktim
patetes yogurt diyeti diye bir diyet var
kahvaltida 1 haslanmis patates 1 kase yogurt yedim oglen 2 kucuk haslanmis patates 1 kase yogurt yedim sürekli wcye ciktim ama
hala saat 14.30 oldu tarti 67.4 gosteriyo
yani uc gunde 2 kilo alamam imkansiz yani
ben diyete uymadigimda sabit kalıyom genelde kilo almıyorum
ama bu sirkeli su mahvetti galiba beni
agri kesici birde grip hapi kullandim birde regl olmama 6 gun var baska bu degisim icin bir sebeb goremiyorum
aynen kesinlikle çoğu odem matematiksel olarak 7000 fazla kalori yemem almam gerek ki 1 kilo olussun vucutta oda imkansiz ev yemegi yedigim icin fazla yesem bile kiloya yansımıyordu insallah yarin sabaha duzelirSirkeden mi bilemem ama o kadar sirke fazla bence. Belli ki vücudun da ödem oluşmuş yoksa o kadar kilo farkı olmaz ödem atıcı biseyler iç geçici birşeydiir telaş etme
Sudan olacağını sanmıyorum. Ödem bile olsa karnında toplanıyor olamaz gibi geliyor. Bilemedim. Sen kendini en iyi tanıyansın sonuçta ama hiç bir diyette su kesilmiyor ya sende de farkı olmaz gibi geliyor bana.Yediklerim karnımı bu kadar buyutemez bende suya bağlıyorum. Görüntüye aldanmıyorum çok ölçüyorum ve genişliyorum sürekli
Ben sirkeye boğazım ağrıdığı için başladım ama yarım çay bardağı biraz fazla değil mi? Ben çay bardağına iki kaşık koyuyorum o da bardağın dibinde oluyor. Bana sirke iyi geldi ama seni olumsuz etkiledi ise ödemin yakında geçecektir bence. Sonuçta en kolay verilen kilo ödem..arkadaslar size birsey danismak istiyorum
dun aksam uzeri ictigim suta yarim cay bardagi kadar sirke karistirdim aslinda yine diyete uymadan bu gunum gecti ama benim karnim sisti davul gibi oldu resmen
sabah uyandim tardildim pazar günü 65.0 di tarti ama bu sabah 68.2 ciktim
patetes yogurt diyeti diye bir diyet var
kahvaltida 1 haslanmis patates 1 kase yogurt yedim oglen 2 kucuk haslanmis patates 1 kase yogurt yedim sürekli wcye ciktim ama
hala saat 14.30 oldu tarti 67.4 gosteriyo
yani uc gunde 2 kilo alamam imkansiz yani
ben diyete uymadigimda sabit kalıyom genelde kilo almıyorum
ama bu sirkeli su mahvetti galiba beni
agri kesici birde grip hapi kullandim birde regl olmama 6 gun var baska bu degisim icin bir sebeb goremiyorum
aynen haklısın yarim cay bardagi sayilmaz aslinda siseden direk döktüm ama yine de4-5 yemek kasigi gelirdi döktüğüm sirke...bisey olmaz sandim ama....Ben sirkeye boğazım ağrıdığı için başladım ama yarım çay bardağı biraz fazla değil mi? Ben çay bardağına iki kaşık koyuyorum o da bardağın dibinde oluyor. Bana sirke iyi geldi ama seni olumsuz etkiledi ise ödemin yakında geçecektir bence. Sonuçta en kolay verilen kilo ödem..
Evet hala kar var burda dün yarım saat yürüyüş yaptım sadeceOrtim menü gayet iyi havalardan dolayı yürüyüş yapamıyorsun sanirim. Yürüyüşlerine de başlayınca daha iyi sonuçlar alacaksın inşallah
Kuzum az yemişsin sankiSabah
2 ceviz
Öğlen
2 dilim ekmek beyaz peynir-domates tost
Ara
3yk yoğurt
Yeşilçay-maden suyu-limon
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2yk ali nazik
3yk taze fasulye
Su 2 litre
Sporu sonra yazacağım
sabah dediğim sabahın 6sıydı geri uyudum, öğlen dediğimde 11 buçuk gibi falandı değişik bi gün oldu
Börek 1 dilimCezamı istemeye geldimCherry Mom ev yapımı 1 tane kol böreği ve küçük kurabiye yedim. Yürüyüş veya mümkünse mekik olarak yapayım cezamı
Kızlar dün menüm kötüydü akşam bebek görmeye gittik küçük bir cıs var
Sabah
1 bardak süt 1 dilim mısır ekmeği
Ara
Yarım avuç kabak çekirdeği
Öğle
Yoğurt
Mısır ekmeği
Akşam misafirlikte
Mor pancar yoğurtlu
2 dilim börek
4 sarma
1 adet kurabiye
Muhallebili bir tatlı vardı çocuğa yedirdim 1 kaşık yedim sadece
Dün akşam saçımı boyattım kardeşime 4 aydan sonra bu yüzden spor yapamadım 1 de ancak işim bitti yattım.
Cezamı bu gün yapabilirim
Ay kizlar ne oluyor herkes birşeyler yemişCezamı istemeye geldimCherry Mom ev yapımı 1 tane kol böreği ve küçük kurabiye yedim. Yürüyüş veya mümkünse mekik olarak yapayım cezamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?