- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.881
Bu hafta ben de hedefe ulaşamicam sanırım. Spor da yapmak hiç içimden gelmiyo zoraki yapıyorum yaptıklarımı. Niye böyle oldum ben yaaSelam kızlar ;
Dün gece 8-10 fındık ağzıma kaçmış olabilirSanırım 11 falandı yediğimde. öncesinde de bir dilim ekmek yedim. Ya bu ekmeğin hikayesi de var.Ekmek sepetinde unutmuşum kurumuş ve ben hiç dayanamam kıtır kıtır yedim :) sonuç olarak sirkenin gücünün bittiği yerdeyiz. Ben cuma günü nasıl 64 olacağım yaaaaa
Süper misin nesinHuhuuuuhemde saçlarım ıslak ve su içtim
Harikasın canım
Bugün ve yarın misafir seanslarını da kazasız belasız atlatırsam süper olcakSüper misin nesin
Yaa inşallah o nasılmış bide onu tadayım
Bende anlam veremediğim bir şekilde karnım genişliyor. Ölçülerim artıyor. Ne olduğunu anlamıyorum ama artık kilo verme aşamasına geçmem lazim. Hiç oynama yok bi dè işte gidiyorum sürekli. Suyu azaltacagim artık diyete başlamadan önce göbeğim daha küçüktü büyüyor iyiceBu hafta ben de hedefe ulaşamicam sanırım. Spor da yapmak hiç içimden gelmiyo zoraki yapıyorum yaptıklarımı. Niye böyle oldum ben yaa
Kazasız atlatırsın bence. Belki daha da iyisini yaparsın.Bugün ve yarın misafir seanslarını da kazasız belasız atlatırsam süper olcak
Diren canım sakın yılma. Bi de stres yapma. Stres yapınca hiç veremiyoruz. Olacak mutlaka. Bu hafta olmazsa öteki hafta olacak. Sporların menün şahane. Sen doğru bildiğinden şaşma sabret aynen devam.Bende anlam veremediğim bir şekilde karnım genişliyor. Ölçülerim artıyor. Ne olduğunu anlamıyorum ama artık kilo verme aşamasına geçmem lazim. Hiç oynama yok bi dè işte gidiyorum sürekli. Suyu azaltacagim artık diyete başlamadan önce göbeğim daha küçüktü büyüyor iyice
Bence suyu azaltma ben az su içtiğim dönemde asla gram oynamıyodum gibi bişeydi -100 gram -200 gram anca gidiyoduBende anlam veremediğim bir şekilde karnım genişliyor. Ölçülerim artıyor. Ne olduğunu anlamıyorum ama artık kilo verme aşamasına geçmem lazim. Hiç oynama yok bi dè işte gidiyorum sürekli. Suyu azaltacagim artık diyete başlamadan önce göbeğim daha küçüktü büyüyor iyice
BendeBen kaçırdım
Bunun suyla ne ilgisi var ki.. suyu içiyor çıkarıyorsun.. su diyetlerin vazgeçilmezi.. ben kilo verirken önce yanlarımdan gider ve kenarlar gittikçe sanki göbeğim iyice büyür.. göbeğim şişiyor gibi hissederim. ama sonra o da gider. Sen de böyle bir şey yaşıyor olabilir misinBende anlam veremediğim bir şekilde karnım genişliyor. Ölçülerim artıyor. Ne olduğunu anlamıyorum ama artık kilo verme aşamasına geçmem lazim. Hiç oynama yok bi dè işte gidiyorum sürekli. Suyu azaltacagim artık diyete başlamadan önce göbeğim daha küçüktü büyüyor iyice
Bu eksi seni motive edecektir ve kazasız atlatacaksın bence..Bugün ve yarın misafir seanslarını da kazasız belasız atlatırsam süper olcak
maalesef evet bu sabahta bizim oralarda fena kar vardıKaptanim gecmis olsun..ankara bugun muhtesem soguktu..Allahim disarida olan tum canlara kolatlastirsin bu süreci..
Ayy inşallah öyle olur bakalımBu eksi seni motive edecektir ve kazasız atlatacaksın bence..
Ay ben sürekli izliyorum bir şeyler. İzlediklerimin kalorisi bana yazsa şu an obezite tedavisi nedeniyle ameliyat olurdum herhalde :)Bendevermediler mi.ne yaptılar anlamadim detoks suyu beklerken magnolia tarifi izlerken buldum kendimi
Hiç sorma ben izlemekle kalmıyorum yapıyorum onları. Bugün pizza istedi büyük cimcime babası da pide versiyonunu seviyor. Aynı hamurla ikisini de halledicem. Artık bi kenarda ben de yoğurtlu kabak yerimAy ben sürekli izliyorum bir şeyler. İzlediklerimin kalorisi bana yazsa şu an obezite tedavisi nedeniyle ameliyat olurdum herhalde :)
Ben de dün poğaça yaptım yemedim ama sonra gittim ekmek kemirdim.. şu an canım ciddi şekilde cips istiyor ama kesinlikle yemiyorum.Hiç sorma ben izlemekle kalmıyorum yapıyorum onları. Bugün pizza istedi büyük cimcime babası da pide versiyonunu seviyor. Aynı hamurla ikisini de halledicem. Artık bi kenarda ben de yoğurtlu kabak yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?