Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta ben de hedefe ulaşamicam sanırım. Spor da yapmak hiç içimden gelmiyo zoraki yapıyorum yaptıklarımı. Niye böyle oldum ben yaa

Bu hafta ben de hedefe ulaşamicam sanırım. Spor da yapmak hiç içimden gelmiyo zoraki yapıyorum yaptıklarımı. Niye böyle oldum ben yaa
Bende anlam veremediğim bir şekilde karnım genişliyor. Ölçülerim artıyor. Ne olduğunu anlamıyorum ama artık kilo verme aşamasına geçmem lazim. Hiç oynama yok bi dè işte gidiyorum sürekli. Suyu azaltacagim artık diyete başlamadan önce göbeğim daha küçüktü büyüyor iyice

Diren canım sakın yılma. Bi de stres yapma. Stres yapınca hiç veremiyoruz. Olacak mutlaka. Bu hafta olmazsa öteki hafta olacak. Sporların menün şahane. Sen doğru bildiğinden şaşma sabret aynen devam.

Bence suyu azaltma ben az su içtiğim dönemde asla gram oynamıyodum gibi bişeydi -100 gram -200 gram anca gidiyodu

Bunun suyla ne ilgisi var ki.. suyu içiyor çıkarıyorsun.. su diyetlerin vazgeçilmezi.. ben kilo verirken önce yanlarımdan gider ve kenarlar gittikçe sanki göbeğim iyice büyür.. göbeğim şişiyor gibi hissederim. ama sonra o da gider. Sen de böyle bir şey yaşıyor olabilir misin

Kizlar selam esim bugun kar nedeniyle evdeydi (ankara) kahvalti yaptik birlikte sonra kizimizi yikadik mis gibi oldu ceylanim :)) sabah 4 yumurta hasladim kizima ayridim ve esimle birlikte yedik cogunu ben yedim tumurtanin az bisey kaldi doktum ekmek te yedim sabah 1 ekmek yerdim suan baya azalttim burdaki arkadarlarin dediklerine uydum tamamiyle cikartmadim 2 3 senedir seker atmiyorum cayima 3 bardak cay ictim cok az kasae minicik salam almamla midem acayip bulandi cok az cokelek yedim ve ustune 750 ml su ictim suan resmen doydum ve vicdan azabi cekiyorum daha az yesem diyet elden gidicek ne olacak bi fikrim yok en azindan abur cubura saldirmayacagim esime dedim ki biskuvi falan alma canin cekerse sen ye disarda tamam dedi ve dedigi şu sen tatli yedigin zaman kilo aliyorsun tatli yemezsen tamam bu is ekmekten cok kisma sut lazim bebise dedi ama aksam ekmek yemem bi arkadasin dedigi gibi en cok kalori sabah olsun azalta azalta devam et diye bide oyle deneyeyim

Ay ben sürekli izliyorum bir şeyler. İzlediklerimin kalorisi bana yazsa şu an obezite tedavisi nedeniyle ameliyat olurdum herhalde :)
Hiç sorma ben izlemekle kalmıyorum yapıyorum onları. Bugün pizza istedi büyük cimcime babası da pide versiyonunu seviyor. Aynı hamurla ikisini de halledicem. Artık bi kenarda ben de yoğurtlu kabak yerim

Hiç sorma ben izlemekle kalmıyorum yapıyorum onları. Bugün pizza istedi büyük cimcime babası da pide versiyonunu seviyor. Aynı hamurla ikisini de halledicem. Artık bi kenarda ben de yoğurtlu kabak yerim
Ben de dün poğaça yaptım yemedim ama sonra gittim ekmek kemirdim.. şu an canım ciddi şekilde cips istiyor ama kesinlikle yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…