- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.921
Ben kesinlikle yemezdim aslında hamur işi vs. Ama annem kızdı biraz bu kadar da fazla diye. Zorla yedim içim yana yanaAy kizlar ne oluyor herkes birşeyler yemiş
60 + 50 puan canım
Oha ben o kadar spor yapamam aman Allah'ım
2 dilim börek 60 +60 120 puan
Kurabiye 50 puan toplam 170 puan.ceza canım
Ne yapabilirim ben acaba? İlk defa ceza yiyince bilemiyorum karşılığını
Ay bayilaaacam nazar değdi takima geçmiş olsun canımAyran ve kabak detoksu karisimi bisey yapmaya kalktim dusuk tansiyondan yatiyorum su an kizlarr
Bas emnis cezaları
2 dilim börek 60 +60 120 puan
Kurabiye 50 puan toplam 170 puan.ceza canım
Geçmiş olsun cnm. Evet nazar oldu ne güzel yemiyordum benAy bayilaaacam nazar değdi takima geçmiş olsun canım
Benimde disim bugün tuttu zonkluyor
Canım puanlarimiz burada sende de fıtık var bişey diyemiyorumNe yapabilirim ben acaba? İlk defa ceza yiyince bilemiyorum karşılığını
Bas emnis cezaları
O kol böreği nasıl bir dilimdi acabaAy kizlar ne oluyor herkes birşeyler yemiş
60 + 50 puan canım
Ay valla moralim bozuluyorBas emnis cezaları
Hahaha evet ya bi dè yaş iletdikçe kilo vermek zor deyip kendimizi avutuyoruzŞu teyze kadar olamadım
Ay valla moralim bozuluyorkendim yesem bu kadar üzülürüm
Hepimiz utanalim biz o yaşta kıcimizi yayar yatariz 500.kiloŞu teyze kadar olamadım
Tm cnm teşekkür ederim. Karışık yapayım artıkCanım puanlarimiz burada sende de fıtık var bişey diyemiyorum
Leslie yap istersen kendini zorlamadan
Gündüz çok az yemissin bence. Eminim akşam ki kaçamaklar zaten doyurmamıştır bile seni. Sen büyük ihtimal misafirlik için sabahtan bir şey yememissin ama yemen lazimdi. Çünkü ne kadar tok gidersen orda daha az yersin. Senin bu akşam misafirlikleri gün gibi sanirim dönüyorsunuz sürekli bence akşam gitmeden önce en azından bi çorba salata ye ortim. Sonuç olarak yediklerin pek doyurucu değil ama kalorisi yüksek yağ miktarı yüksek cezanı yiyince onuda telafi edersin.Kızlar dün menüm kötüydü akşam bebek görmeye gittik küçük bir cıs var
Sabah
1 bardak süt 1 dilim mısır ekmeği
Ara
Yarım avuç kabak çekirdeği
Öğle
Yoğurt
Mısır ekmeği
Akşam misafirlikte
Mor pancar yoğurtlu
2 dilim börek
4 sarma
1 adet kurabiye
Muhallebili bir tatlı vardı çocuğa yedirdim 1 kaşık yedim sadece
Dün akşam saçımı boyattım kardeşime 4 aydan sonra bu yüzden spor yapamadım 1 de ancak işim bitti yattım.
Cezamı bu gün yapabilirim
Bu emnis kötü esnaf ortim değişim pazarlık falan hiç birşey yapmıyor. Hem ıyi olur çek sen cezanı bi daha gün e elin gitmez böreğeOha ben o kadar spor yapamam aman Allah'ımnaptım ben kendime börekleri ekmeğe sayamaz mıyız
Bir de pazarlık yapıyorum ya hiç utanmam yok
Dizim el verdiğince yapayım bari bir an önce başlayayım
Burdaki gibi Bi tanesiO kol böreği nasıl bir dilimdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?