- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.941
Allahhh daha çok mu ceza alcamBunu yapmayaydın bana iyiydi
Şu an beni kaçamak yapmaya teşfik ettin. Cezası büyükAllahhh daha çok mu ceza alcam
Eyvaaahhh hiç düşünemediiimm yaŞu an beni kaçamak yapmaya teşfik ettin. Cezası büyük
Eyvaaahhh hiç düşünemediiimm ya
Agri kesici ic canim agrilarin gecene kadar sanada gecmis olsunAy bayilaaacam nazar değdi takima geçmiş olsun canım
Benimde disim bugün tuttu zonkluyor
Cumaya 1 gün kaldı çarşambadan herkes pelt olduAgri kesici ic canim agrilarin gecene kadar sanada gecmis olsun
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineAyran ve kabak detoksu karisimi bisey yapmaya kalktim dusuk tansiyondan yatiyorum su an kizlarr
Yürüyüşe başladım bakalımcezanı ödemeye başla geceye ancak biter.
Geçmiş olsun canım ağrı kesici aldın mı? İyi gelmedi mi?Ay bayilaaacam nazar değdi takima geçmiş olsun canım
Benimde disim bugün tuttu zonkluyor
Sagol canimGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
11 bin adım cezayı karşılıyor. Yürü babam yürü.. ağzımı açmaz olaydım, börek de kurabiye de girmez olaydı diye söylene söylene yürü canım :)Yürüyüşe başladım bakalım
Sen de kendini toparlayıp sahalara dön artık canım. Kaya gibi sert bir dirençtesin çarpıp çarpıp duruyorsun ama yıktığında aşağı doğru hareketin süper olacak unutma..Sagol canim
Valla okuyorum kardelen pawlover sen super gidiyosunuz sakin bozmayin donemeci gecince yol düz
Veremediğin zamanlarda yapılacak en iyi şey almamak benceEmnis ve beni bide nefesim i biraz itmekmi cekmekmi lazim ama oda olucak,iyi artmiyoruz buna sukur
İctim ama fayda etmedi eczaneden daha etkili bişey istedim gelecek insAgri kesici ic canim agrilarin gecene kadar sanada gecmis olsun
Artmamak ve sabit kalmak en önemlisi de vazgeçmemek çok daha büyük başarı bence. Vazgeçmeden devam edeceksin inşallah da siz kazanacaksınızEmnis ve beni bide nefesim i biraz itmekmi cekmekmi lazim ama oda olucak,iyi artmiyoruz buna sukur
Benim neyim varmış ya elimden geleni yapıyorumEmnis ve beni bide nefesim i biraz itmekmi cekmekmi lazim ama oda olucak,iyi artmiyoruz buna sukur
Gecmis olsun cnm bende 200luk mekik cezasindan sonra omzumu oynatamiyorum cok f3na zorladim kendimi ustune birde sinuzitim azdi duramiyorum agridan .Ayran ve kabak detoksu karisimi bisey yapmaya kalktim dusuk tansiyondan yatiyorum su an kizlarr
AyGecmis olsun cnm bende 200luk mekik cezasindan sonra omzumu oynatamiyorum cok f3na zorladim kendimi ustune birde sinuzitim azdi duramiyorum agridan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?