- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.961
Ha bu hafta ya oburu derken gelemedi o gun.ille bi is ,hastalik,misafir,tadilat bisey bisey cikiyo.aslinda her duruma uyum sagliycak sekilde planlamaliyuz ama beceremiyorum kendi adima yemek yemeyi hazirlamaya usenip sekeri hizla yukselten yiyeceklerle gecistiriyorum ve planı bozuyorum olmuyo.o degilde haftaya olcum yapan diyetisyene gidicem tekrar diycekki niye hic veremedin,nasil diycem uygulamadim diyeSen de kendini toparlayıp sahalara dön artık canım. Kaya gibi sert bir dirençtesin çarpıp çarpıp duruyorsun ama yıktığında aşağı doğru hareketin süper olacak unutma..
Dun spor yapamadim korkumdam daha da zorlamayayim diyeAybu bir kabus olmalı gidiyorum
Yapiyosun tatlim,kusme,seninn degisiklige ihtiyacin var ondan dedim,belki benimdeBenim neyim varmış ya elimden geleni yapıyorumküstüm emeklerim gözükmüyor mu
geçmiş olsun canım sana daDun spor yapamadim korkumdam daha da zorlamayayim diye
Yalniz bu kabak detoksu cok aciktirdi beni sabah 1 portakal yedim
Oglen
1 kabak ve 2 kasik yogurt 1 cay
Az oncede 1 elma yedim ama cok acim cok ustelik bas agrisi bildigin zonkluyor hava cok soguk ve bere takmadim sonuc azdi iste Ustelik adet oluyorum
Sabah guzel bi kahvalti yapmadinmiDun spor yapamadim korkumdam daha da zorlamayayim diye
Yalniz bu kabak detoksu cok aciktirdi beni sabah 1 portakal yedim
Oglen
1 kabak ve 2 kasik yogurt 1 cay
Az oncede 1 elma yedim ama cok acim cok ustelik bas agrisi bildigin zonkluyor hava cok soguk ve bere takmadim sonuc azdi iste Ustelik adet oluyorum
Yoook oyle pes etmek hadi kalkinCumaya 1 gün kaldı çarşambadan herkes pelt oldu
Niye canim ben daha hosgeldin bile dememisim sanaKizlar ben araniza girdim ama cikacagim galiba uzgunum
Ay kaptanım sanki herkes daha cok.kacamak yapmaya başladıooCherry Mom ellerine sağlık cezalar yağıyor kimse kaçamak yapamayacak bundan sonra
Ay hayırdırKizlar ben araniza girdim ama cikacagim galiba uzgunum
Ben en kucuk bi huzursuzlukta tartismada can sıkıntısında yiyorum simdi iki yuzluluk yapipta yok yemedim diyememNiye canim ben daha hosgeldin bile dememisim sana
E herkes yiyor zaten baksana.rahat olBen en kucuk bi huzursuzlukta tartismada can sıkıntısında yiyorum simdi iki yuzluluk yapipta yok yemedim diyemem
Kaptan dedigim gibi evde ailede arkada cevresinde kolu komsuda en kucuk bi sy beni etkiliyor veriyorum kendimi yemege ki verdim bile essek gibi yedim mutsuz olunca yiyorum bahane degil ama oyleAy hayırdır
Yok yapmadim cnmSabah guzel bi kahvalti yapmadinmi
Hayırdır ne olduKizlar ben araniza girdim ama cikacagim galiba uzgunum
Yazdigim gibiHayırdır ne oldu
Canim zaten ilk 2 hafta deneme süresi kendini hazır hissetmezsen daha da uzatiriz bu süreyi.psikolijik açlık hepimizin düştüğü bir tuzak ama zamanla baskilayabiliyorsun.oldu ya bozdun kapat o defteri aynı yoldan devam et hepimizin başına geliyor sinir halı oluyor regli halı oluyor misafirlik oluyor bozuluyor yani önemli olan pire için.yorgan yakmamakKaptan dedigim gibi evde ailede arkada cevresinde kolu komsuda en kucuk bi sy beni etkiliyor veriyorum kendimi yemege ki verdim bile essek gibi yedim mutsuz olunca yiyorum bahane degil ama oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?