- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.981
Canım ama detoks sadece kabak yoğurt değil ki kahvaltıda iki yumurta peynir vs normal kahvaltı yapmaliydinDun spor yapamadim korkumdam daha da zorlamayayim diye
Yalniz bu kabak detoksu cok aciktirdi beni sabah 1 portakal yedim
Oglen
1 kabak ve 2 kasik yogurt 1 cay
Az oncede 1 elma yedim ama cok acim cok ustelik bas agrisi bildigin zonkluyor hava cok soguk ve bere takmadim sonuc azdi iste Ustelik adet oluyorum
Kuzum zaten bu yüzden burdasın hepimizin yemek için bir bahanesi var. Sonucu neden kendimize zarar vermek olsun ki. Ne sorun yaşarsan yasa sen zayiflamayi kendin için istiyorsun. Başkaları icin kilo vermiyorsun ki onlara kızınca da alın işte yiyorum vermicem kilo falan diyesin. Sana sabah da söyledim zor bir yol yorulmadan sıkılmadan kendini çok sıkmadan yola çıkmalısın engeller çıkabilir kaçamaklar yapılabilir ama her zaman kaldigin yerden geri devam edeceksin.Kaptan dedigim gibi evde ailede arkada cevresinde kolu komsuda en kucuk bi sy beni etkiliyor veriyorum kendimi yemege ki verdim bile essek gibi yedim mutsuz olunca yiyorum bahane degil ama oyle
Yanlis yapmisim deseneCanım ama detoks sadece kabak yoğurt değil ki kahvaltıda iki yumurta peynir vs normal kahvaltı yapmaliydin
Ee ne oldu sabahki kuzucuga yemek ye diye ikna etmeye çalışıyorduk. Tam motiveydin bu kadar kolay vazgeçmemelisin.Yazdigim gibi
EvetYanlis yapmisim desene
İste tam da bu yuzden burda olmalisin bence s ni evde kimse durduramaz ama buraya karsi sorumlulugun durduracaktirBen en kucuk bi huzursuzlukta tartismada can sıkıntısında yiyorum simdi iki yuzluluk yapipta yok yemedim diyemem
Yapmannlazimdi ise goturseydin bariYok yapmadim cnm
senin yasadiklarini hep yaşıyorum seni cok iyi anlıyorum canim diyet yapmayi zamanla öğreneceksin hic merak etme zaten öğrendigin an otomatikmen kilo vermeye basliyosun valla bana sorarsan diyet yapmak ve kilo vermek bi sinava benziyo gecmek zorundasin bu sınavdan ya calismak basarmak zorundasin o yuzden canini sikma moralini bozma normal bir sekilde aksam yemegini ye simdi ardindan son kucuk bi ara öğün yap istersen kendini üzmeDeliler gibi aglamak isyiyorum kendimi yerlere ata ata bogazim dugumleniyor buyuyor resmen aglamak icin aksam bisey yemicem o zaman zaten bi sinirle yedim cok motiveydim ama en kucuk mutsuzluk beni yemege itiyor yada sinirliysem zaten yapi olarak sinirli bi kisiligim var hemen tikinirken buluyorum kendimi
senin yasadiklarini hep yaşıyorum seni cok iyi anlıyorum canim diyet yapmayi zamanla öğreneceksin hic merak etme zaten öğrendigin an otomatikmen kilo vermeye basliyosun valla bana sorarsan diyet yapmak ve kilo vermek bi sinava benziyo gecmek zorundasin bu sınavdan ya calismak basarmak zorundasin o yuzden canini sikma moralini bozma normal bir sekilde aksam yemegini ye simdi ardindan son kucuk bi ara öğün yap istersen kendini üzme
[/QUOTE
Destekleriniz icin tesekkur ederim ♡
Annecicegine katılıyorum kaldigin yerden devam et bu kadar kolay vazgecersek oooo hayatta ne zorluklar oluyo daha.yarin devam et bir tik fazla spor yapki bugun yediklerin yaglanmadan yakasinDeliler gibi aglamak isyiyorum kendimi yerlere ata ata bogazim dugumleniyor buyuyor resmen aglamak icin aksam bisey yemicem o zaman zaten bi sinirle yedim cok motiveydim ama en kucuk mutsuzluk beni yemege itiyor yada sinirliysem zaten yapi olarak sinirli bi kisiligim var hemen tikinirken buluyorum kendimi
TamamAnnecicegine katılıyorum kaldigin yerden devam et bu kadar kolay vazgecersek oooo hayatta ne zorluklar oluyo daha.yarin devam et bir tik fazla spor yapki bugun yediklerin yaglanmadan yakasin
Olur tabiKizlar dogum yaptiktan sonra da diyet yapmistim ve annemlere antalyaya gitmistim zayiftim suanki halime gore o fotoyu ekleyeyim mi bulursam bide en kilolu zamanlarimi koyayim kolaj yapip bilgisayarimdan almam lazim resimleri belki motive olur
Sen yediklerini yaz bakalım bi ceza verelim sana bakalım bi daha yiyon mu öyle sinirlenince falanDeliler gibi aglamak isyiyorum kendimi yerlere ata ata bogazim dugumleniyor buyuyor resmen aglamak icin aksam bisey yemicem o zaman zaten bi sinirle yedim cok motiveydim ama en kucuk mutsuzluk beni yemege itiyor yada sinirliysem zaten yapi olarak sinirli bi kisiligim var hemen tikinirken buluyorum kendimi
Sana şu diyeti yap diyemez kimse tatlim kisiye gore degisir kilo verme sekli.sen yazilan menuleri takip et kendine uygunnolani yap uc asagi bes yukari herkes veriyo o listelerle bende atarim listemi daha uygulayamadim ama.bi bakarsinBide yarin suanki halimi cekerim... bisey isteyecegim sizden bana yardim edin nolur neler yiyecegimi ne yapacagimi bana yazarmisiniz
Günlük menülerimizi takip et kuzum zamanla adapte olursun vücudunun tepkilerini gözlemlersin ne ıyi geliyo ne yiyince daha hafifsin hangi sporlar seni rahatlatıyor. Bizde her zaman yardımcı oluruz. Aksama güzel bir sebze yemeği yap onu ye yanına 1 kase çorba ekleyebilirsin bol salata hafif geçirmeye çalış. Yemekten sonra da bir ara öğün yap 1 elma yanında süt falan acikmani önlerBide yarin suanki halimi cekerim... bisey isteyecegim sizden bana yardim edin nolur neler yiyecegimi ne yapacagimi bana yazarmisiniz
2 gozleme yedim ☹Sen yediklerini yaz bakalım bi ceza verelim sana bakalım bi daha yiyon mu öyle sinirlenince falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?