- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.001
Atabilirmisin hemenSana şu diyeti yap diyemez kimse tatlim kisiye gore degisir kilo verme sekli.sen yazilan menuleri takip et kendine uygunnolani yap uc asagi bes yukari herkes veriyo o listelerle bende atarim listemi daha uygulayamadim ama.bi bakarsin
Kilolu halim
Direnç kilonu kırıyorsun kolay mı? Çabaların çok kıymetli :)Benim neyim varmış ya elimden geleni yapıyorumküstüm emeklerim gözükmüyor mu
Canım dikkat et kendine. Çok aç bıraktın kendini herhaldeAyran ve kabak detoksu karisimi bisey yapmaya kalktim dusuk tansiyondan yatiyorum su an kizlarr
Sana katılıyorum canım. Gittiğimiz yerde yememeye niyetlenerek gitmemiz gerek. Gündüz doyurucu bişey yeseydiGündüz çok az yemissin bence. Eminim akşam ki kaçamaklar zaten doyurmamıştır bile seni. Sen büyük ihtimal misafirlik için sabahtan bir şey yememissin ama yemen lazimdi. Çünkü ne kadar tok gidersen orda daha az yersin. Senin bu akşam misafirlikleri gün gibi sanirim dönüyorsunuz sürekli bence akşam gitmeden önce en azından bi çorba salata ye ortim. Sonuç olarak yediklerin pek doyurucu değil ama kalorisi yüksek yağ miktarı yüksek cezanı yiyince onuda telafi edersin.
Şimdiki halin böyle mi çok hoş görünüyorsun bak biraz dişini sıksan daha güzel olacak
Ne yapacagim
Bacak ve kollar ince sanki değil.mi kilo ortada mi ? Boy aynasında şimdiki halinide çek kenara koy canım 1 ay sonrada bize before after yap
Geçmiş olsun canım. Yememek en güzeli ceza hepimizi çok yoruyor :)Gecmis olsun cnm bende 200luk mekik cezasindan sonra omzumu oynatamiyorum cok f3na zorladim kendimi ustune birde sinuzitim azdi duramiyorum agridan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?