- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.021
Nazar değmesin çok güzel bir diyet grubuyuzcezayi öylesine getirmiştim ayda yilda bir birileri yerse diye anam ceza kes kes başımı alamadim
Evet 79 yada 80 dim kiloyu her yerden aliyorum vucut yayiyor kiloyu o yuzden siritmiyor ama aldigim artik belli oluyor malesefŞimdiki halin böyle mi çok hoş görünüyorsun bak biraz dişini sıksan daha güzel olacak
İp atlayamıyorsun ya jamping jack yapamaz mısın. 200 tanesi 100 puan ediyor. İstersen 100 jamping jack 20 dakika bölgesel yapabilirsin. Özellikle ağrıyan bölgene iyi gelebilir mi?Ne yapacagim
Canim kendine şartlarına ne uygunsa onu yapNe yapacagim
Yemiycem deme sonra şekerin düşecek gözün dönecek gerçi kaçamak akşam üzeri oldu alsam yemeği sayabiliriz onu ara öğün yaparızAksam yemicem bisey bugunu suyla geciricem
Tamam yarin gunduz isigiyla cekim tam net olsun olur muBacak ve kollar ince sanki değil.mi kilo ortada mi ? Boy aynasında şimdiki halinide çek kenara koy canım 1 ay sonrada bize before after yap
Tamam kaptanCanim kendine şartlarına ne uygunsa onu yap
Leslie zıplama ip cardio spor videoları var YouTube da ister oraya bak yenide basladn cok yüklenme olmazsa 2 3 günde yap ok
Aynen yarim portakal yerimYemiycem deme sonra şekerin düşecek gözün dönecek gerçi kaçamak akşam üzeri oldu alsam yemeği sayabiliriz onu ara öğün yaparız
Ay kuzucugum bu arada ben kaptan değilimTamam kaptan
Benim sorun bacaklarda ya ben direk bacaklara bakıyorumEvet 79 yada 80 dim kiloyu her yerden aliyorum vucut yayiyor kiloyu o yuzden siritmiyor ama aldigim artik belli oluyor malesef
Yahu ölçülerini attın ne olabilir ki gözünde mi büyütüyorsun atsana bir foto biz bizeyizBenim sorun bacaklarda ya ben direk bacaklara bakıyorumbenimkinden çok çok ince. Kilonun yayılması çok iyi birşey her yerden incele biliyorsun bölgesel kilo vermek çok daha zor emin ol. Biraz sıksan dışını benden önce zayıflarsın
Bebek koluKol gibiyse yandık
Hala kavrayamadim sayfayi ozur dilerim :-DAy kuzucugum bu arada ben kaptan değilim
:)) benpawlover kardelelen321 kaptan yardımcıları toplight kaptanimiz
Yok canım ne özrü sıkıntı yok zamanla herşey :)Hala kavrayamadim sayfayi ozur dilerim :-D
Foto atmam için önce ağda yapmam lazım ben bacakları gözden çıkardım hiç benimmis gibi benimsemiyorumYahu ölçülerini attın ne olabilir ki gözünde mi büyütüyorsun atsana bir foto biz bizeyiz
Hahaah ya deli hahah hic gulcegim yoktu ama bence kesinlikle abartiyorsunnFoto atmam için önce ağda yapmam lazım ben bacakları gözden çıkardım hiç benimmis gibi benimsemiyorumevlatlık gibi
Bakma benim ust bacak on taraf sisiyor kilo alincaBenim sorun bacaklarda ya ben direk bacaklara bakıyorumbenimkinden çok çok ince. Kilonun yayılması çok iyi birşey her yerden incele biliyorsun bölgesel kilo vermek çok daha zor emin ol. Biraz sıksan dışını benden önce zayıflarsın
İpim yok yerimde zıplıyorum sayılır mı çok yoğunum bu gün köye geldim hasta ziyareti yaptım kuzenim gelmiş ingiltereden şimdi dw onun yanına geçicemBas emnis cezaları
73 puan canımEvett 5bin adım, 1 dk squat, 100 ip atlama, 20 mekikCherry Mom daha puan var biliyorum ama yapmaya çalışıp yazcam İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?