- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.041
Vallaha abartmıyorum kollarımı temizliyorum koltuk altı kas bıyık onlar kolay. Bacakların kapsama alanı geniş yarısı olsa yarısı olmuyor. Kesip atasim geliyor.Hahaah ya deli hahah hic gulcegim yoktu ama bence kesinlikle abartiyorsunn
Sayılır sayılır atla senİpim yok yerimde zıplıyorum sayılır mı çok yoğunum bu gün köye geldim hasta ziyareti yaptım kuzenim gelmiş ingiltereden şimdi dw onun yanına geçicem
Evet gündüz özellikle az yedim yemek de yoktu evde bir de hep koşuşturma yetişemiyorum hayata bu ekstra bir durum eşimin arkadaşının bebeği olmuştu o bize gelmiştii bizimki doğunca mecbur ben de gittim kuzenler grubu ayrı canım o iş biter yaza kadar hareket olmaz merak etme çünkü ara tatil olunca olduGündüz çok az yemissin bence. Eminim akşam ki kaçamaklar zaten doyurmamıştır bile seni. Sen büyük ihtimal misafirlik için sabahtan bir şey yememissin ama yemen lazimdi. Çünkü ne kadar tok gidersen orda daha az yersin. Senin bu akşam misafirlikleri gün gibi sanirim dönüyorsunuz sürekli bence akşam gitmeden önce en azından bi çorba salata ye ortim. Sonuç olarak yediklerin pek doyurucu değil ama kalorisi yüksek yağ miktarı yüksek cezanı yiyince onuda telafi edersin.
Gerçekten çok kızdım bugün kendime. Normalde ben aşırı dikkat ediyorum ama işte Bi anlık oldu73 puan canımsüpersin valla ah vah diyecegimize hareketlenmek lazim
Aynen canım arada çizginin dışına ciksakta bırakmak yok kaldigin yerden tekrar devamGerçekten çok kızdım bugün kendime. Normalde ben aşırı dikkat ediyorum ama işte Bi anlık olduama yarın tekrar dikkat edicem pes etmek yok kesinlikle. 18 kiloyu nasıl verdimse kalanını da veririm İnşaAllah
Yok kuzum çok çaba gösteriyorsun. Senin metabolizmayı ters köşe yapmak lazım ama nasıl olacak bilemiyorum.Benim neyim varmış ya elimden geleni yapıyorumküstüm emeklerim gözükmüyor mu
Çok geçmiş olsun canım.Gecmis olsun cnm bende 200luk mekik cezasindan sonra omzumu oynatamiyorum cok f3na zorladim kendimi ustune birde sinuzitim azdi duramiyorum agridan .
Sende mi bürütüs
Sen kac kilosun ki canimBenim sorun bacaklarda ya ben direk bacaklara bakıyorumbenimkinden çok çok ince. Kilonun yayılması çok iyi birşey her yerden incele biliyorsun bölgesel kilo vermek çok daha zor emin ol. Biraz sıksan dışını benden önce zayıflarsın
Tez kellesi vurulaaaa
Geçen cuma 79.4 du hala da aynı galibaSen kac kilosun ki canim
Kaçamak yaptım ama çok sağlam da bi yürüyüş yaptımSende mi bürütüsbugün herkes kaçamak yaptı. Bana yer kalmadı. senin ki pek kaçamak sayılmaz 2 bisküvi ne olacak 100 şinav çek yeter bize
Dur yapma menümün yanında çok dev bi kaçamak sayılmazTez kellesi vurulaaaa
Acaba yine boyle olabilirmiyim
Olursun tabi daha bile fit olursun iste yeterAcaba yine boyle olabilirmiyim
Kolların güçlerin işte fırsat bu fırsatKaçamak yaptım ama çok sağlam da bi yürüyüş yaptımlokum hanımı minibüsler almadı kavga kıyamet ne varsa çıkardım ama tabana kuvvet yürümek zorunda kaldık
şınav olmaz onu beceremiyorum kollarım çok güçsüz suratımı dağıtırım spor yapcam diye mazallah
Bence zıplıyım ya misler gibiiKolların güçlerin işte fırsat bu fırsatkadın şınavı çek
Olursun olursun. Yeter ki vazgeçme .Acaba yine boyle olabilirmiyim
Iyi tamam hadi 10 dk plank yap.Bence zıplıyım ya misler gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?