Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gündüz özellikle az yedim yemek de yoktu evde bir de hep koşuşturma yetişemiyorum hayata bu ekstra bir durum eşimin arkadaşının bebeği olmuştu o bize gelmiştii bizimki doğunca mecbur ben de gittim kuzenler grubu ayrı canım o iş biter yaza kadar hareket olmaz merak etme çünkü ara tatil olunca oldu

73 puan canım süpersin valla ah vah diyecegimize hareketlenmek lazim
Gerçekten çok kızdım bugün kendime. Normalde ben aşırı dikkat ediyorum ama işte Bi anlık oldu ama yarın tekrar dikkat edicem pes etmek yok kesinlikle. 18 kiloyu nasıl verdimse kalanını da veririm İnşaAllah

Aynen canım arada çizginin dışına ciksakta bırakmak yok kaldigin yerden tekrar devam

Sende mi bürütüs bugün herkes kaçamak yaptı. Bana yer kalmadı. senin ki pek kaçamak sayılmaz 2 bisküvi ne olacak 100 şinav çek yeter bize
Kaçamak yaptım ama çok sağlam da bi yürüyüş yaptım lokum hanımı minibüsler almadı kavga kıyamet ne varsa çıkardım ama tabana kuvvet yürümek zorunda kaldık

şınav olmaz onu beceremiyorum kollarım çok güçsüz suratımı dağıtırım spor yapcam diye mazallah

Kolların güçlerin işte fırsat bu fırsat kadın şınavı çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…