Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne oldu canım hayırdır inşallah
Bi anlik sinirle yedim ama sagolsun buradakiler toparladilar beni tam gaz devam aksam bisy yemedim bu saatten sonra yemem zaten bide zumba yapicam mekik cekecegim tam mekik sporda yaptigim cardio hareketlerini 15 er tane yapacagim dedikleri gibi yag olmadan yakacagim

Kaptan dedigim gibi evde ailede arkada cevresinde kolu komsuda en kucuk bi sy beni etkiliyor veriyorum kendimi yemege ki verdim bile essek gibi yedim mutsuz olunca yiyorum bahane degil ama oyle
E ama bu kendine zarar üzüldüm diye neden kendine zarar veresin ki bence ayrılmak yerine bu yönünü törpülemeyi dene

Ben spordayken kilo verme duruyor bir donem spor yapan herkesin olurmus oyle hocamiz 2 gun boyunca ye beynin desin ki evet eski gunlerime dondum yag depolamama gerek yok zaten yag geliyor diye bisey yapmiyormus 2 gunun sonunda tabiki cok sıkı diyt ve 3 4 saat sporla zayiflama devam ediyordu bilginize ama cok kosuyorduk kardio falan

Tabiki yedin oldu bitti arada bizi kamçılar böyle şeyler

Ya evet o benimde aklımda ama cesaret edemiyorum yapacagim ins bir hamburger menü yada pizza yiyeceğim artık bu da tutmazsa keseceğim bir yerlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…