- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.061
Ne oldu canım hayırdır inşallahKizlar ben araniza girdim ama cikacagim galiba uzgunum
Sona doğru bütün cevapları bulacaksın okumaya devam etNe oldu canım hayırdır inşallah
Aa neden ki?Kizlar ben araniza girdim ama cikacagim galiba uzgunum
Bi anlik sinirle yedim ama sagolsun buradakiler toparladilar beni tam gaz devam aksam bisy yemedim bu saatten sonra yemem zaten bide zumba yapicam mekik cekecegim tam mekik sporda yaptigim cardio hareketlerini 15 er tane yapacagim dedikleri gibi yag olmadan yakacagimNe oldu canım hayırdır inşallah
E ama bu kendine zarar üzüldüm diye neden kendine zarar veresin ki bence ayrılmak yerine bu yönünü törpülemeyi deneKaptan dedigim gibi evde ailede arkada cevresinde kolu komsuda en kucuk bi sy beni etkiliyor veriyorum kendimi yemege ki verdim bile essek gibi yedim mutsuz olunca yiyorum bahane degil ama oyle
Elf gözlerim neler okuyorIyi tamam hadi 10 dk plank yap.
Bir an önce zayıfla da tranbolini bana hediye et diye şey yapıyorum. Seni düşündüğümden yaniElf gözlerim neler okuyorkız senin benim canıma kastın mı var
Du daha doğum kiloları vermek için geri döncemBir an önce zayıfla da tranbolini bana hediye et diye şey yapıyorum. Seni düşündüğümden yani
O zaman ceza falan yok yediklerin kalsın sendeDu daha doğum kiloları vermek için geri döncem
Deneyecegim pes etmek yokE ama bu kendine zarar üzüldüm diye neden kendine zarar veresin ki bence ayrılmak yerine bu yönünü törpülemeyi dene
Sende resmini atarsin yarin pantolon giyersin bosverGeçen cuma 79.4 du hala da aynı galiba
Yok kuzum çok çaba gösteriyorsun. Senin metabolizmayı ters köşe yapmak lazım ama nasıl olacak bilemiyorum.
Ben spordayken kilo verme duruyor bir donem spor yapan herkesin olurmus oyle hocamiz 2 gun boyunca ye beynin desin ki evet eski gunlerime dondum yag depolamama gerek yok zaten yag geliyor diye bisey yapmiyormus 2 gunun sonunda tabiki cok sıkı diyt ve 3 4 saat sporla zayiflama devam ediyordu bilginize ama cok kosuyorduk kardio falan
Tabiki yedin oldu bitti arada bizi kamçılar böyle şeylerGerçekten çok kızdım bugün kendime. Normalde ben aşırı dikkat ediyorum ama işte Bi anlık olduama yarın tekrar dikkat edicem pes etmek yok kesinlikle. 18 kiloyu nasıl verdimse kalanını da veririm İnşaAllah
Ya evet o benimde aklımda ama cesaret edemiyorum yapacagim insBen spordayken kilo verme duruyor bir donem spor yapan herkesin olurmus oyle hocamiz 2 gun boyunca ye beynin desin ki evet eski gunlerime dondum yag depolamama gerek yok zaten yag geliyor diye bisey yapmiyormus 2 gunun sonunda tabiki cok sıkı diyt ve 3 4 saat sporla zayiflama devam ediyordu bilginize ama cok kosuyorduk kardio falan
O caaaanım eksi bir gidersee o zman ceza vercem sana
Az önce sırf bu korkumdan kıyafetlerle tartıldım hala 54üm rahat olabiliriizO caaaanım eksi bir gidersee o zman ceza vercem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?