- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.081
Ay nasıl rahatladım kız kuzum herkes kilo alıyor sana sığındımAz önce sırf bu korkumdan kıyafetlerle tartıldım hala 54üm rahat olabiliriizyarını kaçamaksız atlatcam inşallah amiinn. E zıplıyorum o zaman
İp atlayamıyorsun ya jamping jack yapamaz mısın. 200 tanesi 100 puan ediyor. İstersen 100 jamping jack 20 dakika bölgesel yapabilirsin. Özellikle ağrıyan bölgene iyi gelebilir mi?
Bayadır yapmıyosun öyle bi kaçamak bi cuma tartı sonrası yap bence kendine bi değişiklik en azından artı gelirse toplama vakti olsunYa evet o benimde aklımda ama cesaret edemiyorum yapacagim insbir hamburger menü yada pizza yiyeceğim artık bu da tutmazsa keseceğim bir yerlerimi
Yok bu haftayı güzel bi eksiyle kapatcam kararlıyımAy nasıl rahatladım kız kuzum herkes kilo alıyor sana sığındım
Battı balık yan gider dene biYa evet o benimde aklımda ama cesaret edemiyorum yapacagim insbir hamburger menü yada pizza yiyeceğim artık bu da tutmazsa keseceğim bir yerlerimi
Vaktin var neden olmasın kiEki Görüntüle 2589419 Eki Görüntüle 2589419 birdaha antalya ya gidisim de mayo giyecegim zayif olucam gorenler sen mi dogum yaptin diyicekler
Kesinlikle cnm ve burası bambaşka motive ediyor insanı. İyiki rastladım sizlereAynen canım arada çizginin dışına ciksakta bırakmak yok kaldigin yerden tekrar devam
Kendimi gaza getiriyorum boyle motive oluyorum :)) olur insaallah cabalayacagimVaktin var neden olmasın ki
Of bunu ben yapacağım 10 dakika süper :)Iyi tamam hadi 10 dk plank yap.
bir kere daha verilecek kilomuz varDu daha doğum kiloları vermek için geri döncem
Kız bari o zaman verin iki kere niye uğraşıyorsunuzbir kere daha verilecek kilomuz var
Yap illa ceza olarak mi verelimOf bunu ben yapacağım 10 dakika süper :)
Daha düşük kilo ile hamile kalmak için göbeğimiz çatlıyor burada senin bize dediğine bakKız bari o zaman verin iki kere niye uğraşıyorsunuz
Ben hamileliği düşünmeden önce 77 kiloya çıkmıştım böyle dedim hamilelik olmaz zayıfladım 68 oldum. Hamilelige hazır olasıya hamile kalasıya oldum yine 75Daha düşük kilo ile hamile kalmak için göbeğimiz çatlıyor burada senin bize dediğine bak
Bugün hiç ceza sporum yok ne yaparsam kendime yapıyorum :)Yap illa ceza olarak mi verelim
Tesekkurler hayatimmm :))
Ben geçen sene tüp bebek tedavileri ile 15 kg aldım. 65 ten 80 e gittim. 80 de Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Ameliyat oldum orada da yaklaşık +2 aldım. Ortada bebek var mı yok, kilo var mı var? Kabus gibiydi ya.. sonra verdim işte. Daha da vermek istiyorum :)Ben hamileliği düşünmeden önce 77 kiloya çıkmıştım böyle dedim hamilelik olmaz zayıfladım 68 oldum. Hamilelige hazır olasıya hamile kalasıya oldum yine 75bütün emek boşa gitti benim. O gündür bu gündür 75 ı bir daha görmedim
Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynılarını. Artı olarak 2 aşılama da var. Hep o hormon ilaçları aldırdıBen geçen sene tüp bebek tedavileri ile 15 kg aldım. 65 ten 80 e gittim. 80 de Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Ameliyat oldum orada da yaklaşık +2 aldım. Ortada bebek var mı yok, kilo var mı var? Kabus gibiydi ya.. sonra verdim işte. Daha da vermek istiyorum :)
Aynen ilaçlar etkiliyor. Her tedavi +3 kg ile bitti. Üst üste gelince de kendimi toparlayacak fırsat olmadı. İlk başlarda tepkim sürekli ödemdir bu bu kadar kısa zamanda +3 kg kilo olmaz diyordum. Ödemler üst üste birikti 1. Derece obez oldum :)Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynılarını. Artı olarak 2 aşılama da var. Hep o hormon ilaçları aldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?