Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet o benimde aklımda ama cesaret edemiyorum yapacagim ins bir hamburger menü yada pizza yiyeceğim artık bu da tutmazsa keseceğim bir yerlerimi
Bayadır yapmıyosun öyle bi kaçamak bi cuma tartı sonrası yap bence kendine bi değişiklik en azından artı gelirse toplama vakti olsun

Ay nasıl rahatladım kız kuzum herkes kilo alıyor sana sığındım
Yok bu haftayı güzel bi eksiyle kapatcam kararlıyım misafir yarın kahvaltıda zaten kahvaltıda çok kaçamak yapabilceğimi sanmıyorum öğleden sonra da spor yaparım bol bol diyorum

Daha düşük kilo ile hamile kalmak için göbeğimiz çatlıyor burada senin bize dediğine bak
Ben hamileliği düşünmeden önce 77 kiloya çıkmıştım böyle dedim hamilelik olmaz zayıfladım 68 oldum. Hamilelige hazır olasıya hamile kalasıya oldum yine 75 bütün emek boşa gitti benim. O gündür bu gündür 75 ı bir daha görmedim

Ben geçen sene tüp bebek tedavileri ile 15 kg aldım. 65 ten 80 e gittim. 80 de Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Ameliyat oldum orada da yaklaşık +2 aldım. Ortada bebek var mı yok, kilo var mı var? Kabus gibiydi ya.. sonra verdim işte. Daha da vermek istiyorum :)

Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynılarını. Artı olarak 2 aşılama da var. Hep o hormon ilaçları aldırdı

Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynılarını. Artı olarak 2 aşılama da var. Hep o hormon ilaçları aldırdı
Aynen ilaçlar etkiliyor. Her tedavi +3 kg ile bitti. Üst üste gelince de kendimi toparlayacak fırsat olmadı. İlk başlarda tepkim sürekli ödemdir bu bu kadar kısa zamanda +3 kg kilo olmaz diyordum. Ödemler üst üste birikti 1. Derece obez oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…