- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.101
Olmadı mı cnm bebek?Aynen ilaçlar etkiliyor. Her tedavi +3 kg ile bitti. Üst üste gelince de kendimi toparlayacak fırsat olmadı. İlk başlarda tepkim sürekli ödemdir bu bu kadar kısa zamanda +3 kg kilo olmaz diyordum. Ödemler üst üste birikti 1. Derece obez oldum :)
Ben bu gidişle üç beş kere daha gelirim gibime geliyo ama bakalımbir kere daha verilecek kilomuz var
Maşallah kuzum çok iyi vermişsin. Inşallah bi daha ki denemende herşey daha gönlünce olur.Ben geçen sene tüp bebek tedavileri ile 15 kg aldım. 65 ten 80 e gittim. 80 de Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Ameliyat oldum orada da yaklaşık +2 aldım. Ortada bebek var mı yok, kilo var mı var? Kabus gibiydi ya.. sonra verdim işte. Daha da vermek istiyorum :)
Tek derdimiz kilo olsun beeBen bu gidişle üç beş kere daha gelirim gibime geliyo ama bakalım
Bendeeeeeee hahaha :))) allahim kimlerle motive oluyoruzTek derdimiz kilo olsun beeben bu ara doya doya modayı izliyorum. Kendimi sevmeye başladım
Oz güven kız o bizde olmayan şey zayıflamak yerine özgüven kazanmayı ogrensek daha kolay olur ha. Ben böylede çok güzelim.Bendeeeeeee hahaha :))) allahim kimlerle motive oluyoruz
Gerçi ben şu gözle izliyorum kendilerini o kadar paraliyorlar dünya şey alıyorlar yine yakışmıyor çok kötü bacaklar göbekler bilerek mi yapiyorlar acaba yoksa çok mu ozguvenliler bilmem
Ay yok valla bence kendini kandırma zayıflamak işlerine gelmiyor çok güzelim diyorlar o neydi birinin soy adı başkan ? 30 yaşındaymış daha 45 gibi durmuyor muOz güven kız o bizde olmayan şey zayıflamak yerine özgüven kazanmayı ogrensek daha kolay olur ha. Ben böylede çok güzelim.
30 değil zaten yaşını saklıyor. Sunduzun popo nasıl ama kilosu yetmezmiş gibi dolgu yaptırmış kesin doğal yollarla olması imkansız. Benimki de büyük ama yayılıyorAy yok valla bence kendini kandırma zayıflamak işlerine gelmiyor çok güzelim diyorlar o neydi birinin soy adı başkan ? 30 yaşındaymış daha 45 gibi durmuyor mu
Evet oraya top koymuşlar gibi30 değil zaten yaşını saklıyor. Sunduzun popo nasıl ama kilosu yetmezmiş gibi dolgu yaptırmış kesin doğal yollarla olması imkansız. Benimki de büyük ama yayılıyor
Evet ya seray sever geçti ya programa diyor ki biz bu kiloda onlardan daha stresliyiz istedikleri gibi yiyorlar içiyorlar kilo alacağım derdi yok hiçEvet oraya top koymuşlar gibi
Valla ben biyografisine baktım 30 yazıyor bilmem
Kilo çok çirkin bişey ya ama onlar böyle göze sokuyorlar alışveriş sonrası birde yemek yemiyorlar mi tika basa
Yemek için acıkmayı bekleme canım acıkıp yediğinde açlığını gidermeye yetmez portakal acıkmadan ye ki acıkıp daha fazlasını yemene engel olsun. Kan şekerini dengelemek içind e yanında süt iç ya da yoğurt ye birazcıkBen portakal yerim demistim ama yemedim kizlar acikmadim yaptigim kacamaktan dolayi kizimi uyuttugumda yapacagim sporu.. herkese inat zayiflamazsam :)))
Bugun gecti artik ama dediginizi kilo verme seruvenimde yapacagim insaallah hepimiz kilo verme hikayemizi yazarizYemek için acıkmayı bekleme canım acıkıp yediğinde açlığını gidermeye yetmez portakal acıkmadan ye ki acıkıp daha fazlasını yemene engel olsun. Kan şekerini dengelemek içind e yanında süt iç ya da yoğurt ye birazcık
Ah ah bi o günler gelsin ben destan yazacağım.
Bugun gecti artik ama dediginizi kilo verme seruvenimde yapacagim insaallah hepimiz kilo verme hikayemizi yazariz
Pes etme kuzum ne yapıyorsun. Hepimiz bu aşamalardan geçtik. Burda öfkemize yenik düşmemeyi bununla mücadele etmeyi hep beraber öğreniyoruz. Bi sıkıntın olduğunda da buraya yazabilirsin. Dinleriz bi fikirveririz sakinleştiririz seni. Herşey güzel olacak panik yok. O özlediğin bedene kavuşacaksınız az sabırKaptan dedigim gibi evde ailede arkada cevresinde kolu komsuda en kucuk bi sy beni etkiliyor veriyorum kendimi yemege ki verdim bile essek gibi yedim mutsuz olunca yiyorum bahane degil ama oyle
Sizleri cok seviyorummPes etme kuzum ne yapıyorsun. Hepimiz bu aşamalardan geçtik. Burda öfkemize yenik düşmemeyi bununla mücadele etmeyi hep beraber öğreniyoruz. Bi sıkıntın olduğunda da buraya yazabilirsin. Dinleriz bi fikirveririz sakinleştiririz seni. Herşey güzel olacak panik yok. O özlediğin bedene kavuşacaksınız az sabır
Canimm sen kac kilosunAh ah bi o günler gelsin ben destan yazacağım.
Zaten bana çok masum geldi kaçamağın canım. O bisküvileri ara öğün yapan var ceza bile gerektireceğini sanmıyorum o yüzdenDur yapma menümün yanında çok dev bi kaçamak sayılmaz
Daha iyisi bile olur canım azimle.Acaba yine boyle olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?