- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.121
Ya işin aslı ben kendimi çok seven bi insanım ne güzel kızım bee diyerek gezen bi manyağımTek derdimiz kilo olsun beeben bu ara doya doya modayı izliyorum. Kendimi sevmeye başladım
Zaten bana çok masum geldi kaçamağın canım. O bisküvileri ara öğün yapan var ceza bile gerektireceğini sanmıyorum o yüzden
Cumaya hedefin nedir
Cok merak ettim seviyeli biseymi bari,ne zaman baslamisBendeeeeeee hahaha :))) allahim kimlerle motive oluyoruz
Gerçi ben şu gözle izliyorum kendilerini o kadar paraliyorlar dünya şey alıyorlar yine yakışmıyor çok kötü bacaklar göbekler bilerek mi yapiyorlar acaba yoksa çok mu ozguvenliler bilmem
Tv8 de 12 buçukta falan başlıyor. Seviye konusunda bisey diyemeyeceğim sen izle karar verCok merak ettim seviyeli biseymi bari,ne zaman baslamis
Amiiin75tutarsa
Hee ben diyom4 kilo nasil verecekAllah söyletti vallahacuma hedefim 79
Hayır canım henüz yok.Olmadı mı cnm bebek?
Benim de yok cnm. Hayırlısı olsunHayır canım henüz yok.
Hiç de değil.. sadece bir kere daha.. hem sen mezun olmadın geçen sefer. Bu kez mezun olacaksın sonra hamilelik nedeniyle kilo aldım diye gelecek bir daha mezun olacaksınBen bu gidişle üç beş kere daha gelirim gibime geliyo ama bakalım
Ay bi spor yapmak için ayrıldım. Bi döndüm sayfalar döşemişsinizSona doğru bütün cevapları bulacaksın okumaya devam et
Teşekkürler canım umarım bundan sonrası benim için güzel olur. Ben üstüme düşeni yapıyorum ve her açıdan hazırlanıyorum :)Maşallah kuzum çok iyi vermişsin. Inşallah bi daha ki denemende herşey daha gönlünce olur.
Yine sevaba girdim durduk yereHilal sana sevgilerimi sunuyorum. 5 dakika plank yaptım ölücüm. Şu an yere yapışmış halde bu mesajları yazıyorum. C Cagrihilal1
Ama inat etsin bitince 10 dakika da squat yapacağım
İkimiz için de bu sene güzel haberler alacağımız bir yıl olur. Grubumuzda isteyen herkes bu sene 5. Takım bebelerine kavuşsun :)Benim de yok cnm. Hayırlısı olsun
Ben çok konuştum bugünAy bi spor yapmak için ayrıldım. Bi döndüm sayfalar döşemişsiniz
İkinci 5 dakikaya başlayamadım. Yüz üstü yatmış bacaklarımı sallıyorum bir de. Deniz kenarında güneşleniyorum herhalde :)Yine sevaba girdim durduk yereben hatirlatirim arada sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?