- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.141
Saglikla gelsin bebisleriniz ben 4 sene sonra bebek sahibi oldum inanilmaz stres yapmistim kilo pko falan zayifladim stresten uzaklastim ve yook ya ne hamileligi dedigim an oldu oncesinde ise ikizlerim ölduler karnimda kurtaj olmak zorunda kaldim sonra yine oldu ogrendikten 2 gun sonra dusuk oldu evde kurtaramadilar kurtajda cok aglamistin doktordum aglama dogsaydi engelli olurlardi sen bakardin ama sen ve babasi ölursé kim bakacak dedi yani gec olsun saglikla gelsin bebisler hayirlisiyla alin evlatlarinizi kucaginizaBenim de yok cnm. Hayırlısı olsun
Yarın mumya gibi kaskatı dolaşırsın artık. Benim kollar çok güçsüz çok zorlanıyorum.İkinci 5 dakikaya başlayamadım. Yüz üstü yatmış bacaklarımı sallıyorum bir de. Deniz kenarında güneşleniyorum herhalde :)
Aminnİkimiz için de bu sene güzel haberler alacağımız bir yıl olur. Grubumuzda isteyen herkes bu sene 5. Takım bebelerine kavuşsun :)
Öyle cnm amin hayırlısı artık. 8 yıllık evliyim bendeSaglikla gelsin bebisleriniz ben 4 sene sonra bebek sahibi oldum inanilmaz stres yapmistim kilo pko falan zayifladim stresten uzaklastim ve yook ya ne hamileligi dedigim an oldu oncesinde ise ikizlerim ölduler karnimda kurtaj olmak zorunda kaldim sonra yine oldu ogrendikten 2 gun sonra dusuk oldu evde kurtaramadilar kurtajda cok aglamistin doktordum aglama dogsaydi engelli olurlardi sen bakardin ama sen ve babasi ölursé kim bakacak dedi yani gec olsun saglikla gelsin bebisler hayirlisiyla alin evlatlarinizi kucaginiza
Benim de belim ağrıyor uzun yapıncaYarın mumya gibi kaskatı dolaşırsın artık. Benim kollar çok güçsüz çok zorlanıyorum.
Bir çok olumsuzluk yaşamışsın ama sonunda bebeğini kucağına almışsın. Uzun ve sağlıklıydı ömür olsun beraber geçireceğinizSaglikla gelsin bebisleriniz ben 4 sene sonra bebek sahibi oldum inanilmaz stres yapmistim kilo pko falan zayifladim stresten uzaklastim ve yook ya ne hamileligi dedigim an oldu oncesinde ise ikizlerim ölduler karnimda kurtaj olmak zorunda kaldim sonra yine oldu ogrendikten 2 gun sonra dusuk oldu evde kurtaramadilar kurtajda cok aglamistin doktordum aglama dogsaydi engelli olurlardi sen bakardin ama sen ve babasi ölursé kim bakacak dedi yani gec olsun saglikla gelsin bebisler hayirlisiyla alin evlatlarinizi kucaginiza
Benim yengem var soylemesi ayip artik yumurtaliklari islev gormuyordu dr bitmis yumurtaliklar gorevini yapmiyor falan demis 46 yasinda sukur simdi tup bebek ile ikizleri var kibrisa gittiler 2 kere falan ama rabbim verdi sizinde olur sadece cok stres yapinca gercekten olacagi varsa da olmuyorÖyle cnm amin hayırlısı artık. 8 yıllık evliyim bende
Tesekkur ederim allah razi olsun isteyen tum herkese anne baba olmayi nasip etsin allahim cok hassasim bu konuda kimse uzulmesin istiyorum insaallah sizin de guzel haberlerinizi okuyacagiz buradanBir çok olumsuzluk yaşamışsın ama sonunda bebeğini kucağına almışsın. Uzun ve sağlıklıydı ömür olsun beraber geçireceğiniz
Amin İnşaAllah cnmİkimiz için de bu sene güzel haberler alacağımız bir yıl olur. Grubumuzda isteyen herkes bu sene 5. Takım bebelerine kavuşsun :)
Öyle stres çok etkiliyor. Sebepsiz benim. Herşeyim çok iyi. Dr.lar artık gelme diye kovuyor neredeyseBenim yengem var soylemesi ayip artik yumurtaliklari islev gormuyordu dr bitmis yumurtaliklar gorevini yapmiyor falan demis 46 yasinda sukur simdi tup bebek ile ikizleri var kibrisa gittiler 2 kere falan ama rabbim verdi sizinde olur sadece cok stres yapinca gercekten olacagi varsa da olmuyor
9 ay boyunca kan sulandirici igne vurdum ve progestan ictim ayrica dusuk riski cogaldiginda baska igneler aspirinler 9 ay ful yattim 10 kilo aldim doguma girdim ciktim hepsi gitmisti tekrar 75 e inmistimBir çok olumsuzluk yaşamışsın ama sonunda bebeğini kucağına almışsın. Uzun ve sağlıklıydı ömür olsun beraber geçireceğiniz
Stres yapma o zaman illaki olucak ♡Öyle stres çok etkiliyor. Sebepsiz benim. Herşeyim çok iyi. Dr.lar artık gelme diye kovuyor neredeyse
Ben bi süre istemiyorum galiba çok yıprandım, çok yoruldum, bir densiz de teselli niyetine evlat mı edinsen acaba diyince çokta kırıldım. Bi süre patili kızımla eğleneyim istiyorum.
Onlar ne kız değişik değişik adlar1000 zıplama, 15000 adım yürüyüş, 50 squat, 80 sit-ups, 80 sitting twists, 40 leg raises, 120 bacak kalça hareketi. Bunların hepsi bölgesel mi oluyo bidakine toplayıp yazcam ona göreCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?