Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de yok cnm. Hayırlısı olsun
Saglikla gelsin bebisleriniz ben 4 sene sonra bebek sahibi oldum inanilmaz stres yapmistim kilo pko falan zayifladim stresten uzaklastim ve yook ya ne hamileligi dedigim an oldu oncesinde ise ikizlerim ölduler karnimda kurtaj olmak zorunda kaldim sonra yine oldu ogrendikten 2 gun sonra dusuk oldu evde kurtaramadilar kurtajda cok aglamistin doktordum aglama dogsaydi engelli olurlardi sen bakardin ama sen ve babasi ölursé kim bakacak dedi yani gec olsun saglikla gelsin bebisler hayirlisiyla alin evlatlarinizi kucaginiza

Öyle cnm amin hayırlısı artık. 8 yıllık evliyim bende

Bir çok olumsuzluk yaşamışsın ama sonunda bebeğini kucağına almışsın. Uzun ve sağlıklıydı ömür olsun beraber geçireceğiniz

Öyle cnm amin hayırlısı artık. 8 yıllık evliyim bende
Benim yengem var soylemesi ayip artik yumurtaliklari islev gormuyordu dr bitmis yumurtaliklar gorevini yapmiyor falan demis 46 yasinda sukur simdi tup bebek ile ikizleri var kibrisa gittiler 2 kere falan ama rabbim verdi sizinde olur sadece cok stres yapinca gercekten olacagi varsa da olmuyor

Bir çok olumsuzluk yaşamışsın ama sonunda bebeğini kucağına almışsın. Uzun ve sağlıklıydı ömür olsun beraber geçireceğiniz
Tesekkur ederim allah razi olsun isteyen tum herkese anne baba olmayi nasip etsin allahim cok hassasim bu konuda kimse uzulmesin istiyorum insaallah sizin de guzel haberlerinizi okuyacagiz buradan

Öyle stres çok etkiliyor. Sebepsiz benim. Herşeyim çok iyi. Dr.lar artık gelme diye kovuyor neredeyse

9 ay boyunca kan sulandirici igne vurdum ve progestan ictim ayrica dusuk riski cogaldiginda baska igneler aspirinler 9 ay ful yattim 10 kilo aldim doguma girdim ciktim hepsi gitmisti tekrar 75 e inmistim

İnşallah bebelerinizi kucağınıza aldığınız haberlerini duycaz burda kızlar. Üzülmek sıkılmak yok. Güzel günler gelecek
pawlover dennisgo Mehfam
Ben bi süre istemiyorum galiba çok yıprandım, çok yoruldum, bir densiz de teselli niyetine evlat mı edinsen acaba diyince çokta kırıldım. Bi süre patili kızımla eğleneyim istiyorum. dennisgo nun güzel haberini alırız o arada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…