- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.161
Atmıştım daha önce du bida atim şunlara başladımOnlar ne kız değişik değişik adlar
Ah canım çok zor günler yaşamışsın. Allah bi daha yaşatmasın böyle sıkıntılar.Saglikla gelsin bebisleriniz ben 4 sene sonra bebek sahibi oldum inanilmaz stres yapmistim kilo pko falan zayifladim stresten uzaklastim ve yook ya ne hamileligi dedigim an oldu oncesinde ise ikizlerim ölduler karnimda kurtaj olmak zorunda kaldim sonra yine oldu ogrendikten 2 gun sonra dusuk oldu evde kurtaramadilar kurtajda cok aglamistin doktordum aglama dogsaydi engelli olurlardi sen bakardin ama sen ve babasi ölursé kim bakacak dedi yani gec olsun saglikla gelsin bebisler hayirlisiyla alin evlatlarinizi kucaginiza
Ben 7 aydır dinleniyorum :) sen de hiç acele etme. Bu konudan ne uzaklaş ne bu konuya yakınlaş. Akışına bırak canım. Neyle ilgilenmek istiyorsan onunla ilgilen, keyfine bak bu sürede :)Ben bi süre istemiyorum galiba çok yıprandım, çok yoruldum, bir densiz de teselli niyetine evlat mı edinsen acaba diyince çokta kırıldım. Bi süre patili kızımla eğleneyim istiyorum.dennisgo nun güzel haberini alırız o arada inşallah
Ben de yazın tatil falan yapayım belki sonra diye bakıyorum ama iyi hissetmezsem yine ertelerim sanırım bakalım nasıl günler bekliyo biziBen 7 aydır dinleniyorum :) sen de hiç acele etme. Bu konudan ne uzaklaş ne bu konuya yakınlaş. Akışına bırak canım. Neyle ilgilenmek istiyorsan onunla ilgilen, keyfine bak bu sürede :)
Menün güzel ortim fekat akşam sadece karbonhidrat olmuş ıspanak ya da kuru fasulye akşama kaysa daha iyi olurmuş sankim ama kalorisi hesap edilmiştir muhtemelen onun için bir şey söylemeyeyim sadece gece acıkabilirsin sporlar her zamanki gibi güzel darısı başıma jumping jack yapayım dedim yapamıyorumIyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
2 dilim ekmek
ÖĞLE
8 yk kuru fasulye
6yk ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
2 yeşil elma
Akşam
1 tabak bulgur pilavi
Yağsız salata turşu
1.5 lt suhezeyan5381
45 dk. Yürüyüş
100 squat
15 dk bölgesel egsersiz
Bide videoCherry Mom
İnsanlıktan nasibini almamış densizlerin lafını hiç takma gülüm daha genceciksin. Yaşamın tadını çıkar seni mutsuz edecek insanlardan uzaklaş. Herşeyin bi zamanı var. O zaman geldiğinde hazır olBen bi süre istemiyorum galiba çok yıprandım, çok yoruldum, bir densiz de teselli niyetine evlat mı edinsen acaba diyince çokta kırıldım. Bi süre patili kızımla eğleneyim istiyorum.dennisgo nun güzel haberini alırız o arada inşallah
Canım çok pilav yemek istedi o yüzden sadece pilav yedimMenün güzel ortim fekat akşam sadece karbonhidrat olmuş ıspanak ya da kuru fasulye akşama kaysa daha iyi olurmuş sankim ama kalorisi hesap edilmiştir muhtemelen onun için bir şey söylemeyeyim sadece gece acıkabilirsin sporlar her zamanki gibi güzel darısı başıma jumping jack yapayım dedim yapamıyorum
Ben nelere kadirim yaBen de yazayım @10 bin adım 20 dakika bölgesel ile günü kapatacaktım. Ama C Cagrihilal1 sayesinde 10 dakika planq yaptım, 10 dakika squatın 5. Dakikasindayım mola verdim. 10 dakika mekik 10 dakika da Wall sit yapacağım :) 60 dakika bölgesel edecek 40 dakikası Hilal sayesinde
Seviye yerlerdeCok merak ettim seviyeli biseymi bari,ne zaman baslamis
Bacaklarım felç yuruyemedim bitinceVavvvvvv ooooooo aaa aaa abooo
Yok ben hani protein ya da sebze yok yanında diye dedim bebem yani acıkırsın diyeCanım çok pilav yemek istedi o yüzden sadece pilav yedimöğleyle akşamı değiştirsem ıyi olurdu öğlen pilav yoktu
Bu yaptıkların 130 puan canımCherry Mom 5000 adım 400 zıplama kaç puan etti
Bana ekstra 40 dakika bölgesel yaptırdın büyüksün. Ben yan gelip yatmayı düşünüyordum :)Ben nelere kadirim ya
Ceza kaçtı canım?Cherry Mom 5000 adım 400 zıplama kaç puan etti
Aynı fikirdeyim canımYalnız bu hafta grupta kan gövdeyi götürüyor. Cezasız günümüz yok doğrusu.. ama zamanla bu ceza sporları bizleri yıldıracak ve kaçamak yapmaktan korkar olacağız bence.
Amin hic kimseye yasatmasin rabbimAh canım çok zor günler yaşamışsın. Allah bi daha yaşatmasın böyle sıkıntılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?