Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• 31151F31-A07F-49D8-B3DE-7D64D4FB1E6B.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 1FF30454-ACD1-4251-A76F-69EC1E31BFDA.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 22
Ah canım çok zor günler yaşamışsın. Allah bi daha yaşatmasın böyle sıkıntılar.

Ben 7 aydır dinleniyorum :) sen de hiç acele etme. Bu konudan ne uzaklaş ne bu konuya yakınlaş. Akışına bırak canım. Neyle ilgilenmek istiyorsan onunla ilgilen, keyfine bak bu sürede :)

Ben 7 aydır dinleniyorum :) sen de hiç acele etme. Bu konudan ne uzaklaş ne bu konuya yakınlaş. Akışına bırak canım. Neyle ilgilenmek istiyorsan onunla ilgilen, keyfine bak bu sürede :)
Ben de yazın tatil falan yapayım belki sonra diye bakıyorum ama iyi hissetmezsem yine ertelerim sanırım bakalım nasıl günler bekliyo bizi

Menün güzel ortim fekat akşam sadece karbonhidrat olmuş ıspanak ya da kuru fasulye akşama kaysa daha iyi olurmuş sankim ama kalorisi hesap edilmiştir muhtemelen onun için bir şey söylemeyeyim sadece gece acıkabilirsin sporlar her zamanki gibi güzel darısı başıma jumping jack yapayım dedim yapamıyorum

İnsanlıktan nasibini almamış densizlerin lafını hiç takma gülüm daha genceciksin. Yaşamın tadını çıkar seni mutsuz edecek insanlardan uzaklaş. Herşeyin bi zamanı var. O zaman geldiğinde hazır ol

Canım çok pilav yemek istedi o yüzden sadece pilav yedim öğleyle akşamı değiştirsem ıyi olurdu öğlen pilav yoktu

Ben nelere kadirim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…