- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.181
170Ceza kaçtı canım?
Yok acıkmadım özlemişim pilav yemeyiYok ben hani protein ya da sebze yok yanında diye dedim bebem yani acıkırsın diye
Ben bölgesel olarak hesaplıyorum canim ama böylede yaz daha güzel gaza geliriz1000 zıplama, 15000 adım yürüyüş, 50 squat, 80 sit-ups, 80 sitting twists, 40 leg raises, 120 bacak kalça hareketi. Bunların hepsi bölgesel mi oluyo bidakine toplayıp yazcam ona göreCherry Mom
Biliyor musun anlaşılıyor zorlu süreçlerden sonra yavrubna kavuştugunAmin hic kimseye yasatmasin rabbim
40 kalmış. Bir daha yemezsin sanırım :) canımız çıkıyor yediğimizi yakmak için :)
Demi kalabalık görünüyorBen bölgesel olarak hesaplıyorum canim ama böylede yaz daha güzel gaza geliriz
Valla canım çıktı karnımın içi acıyo ben de kilo verip bir gün 2000 ip atlasam ne güzel olur40 kalmış. Bir daha yemezsin sanırım :) canımız çıkıyor yediğimizi yakmak için :)
Ağrı devamlı var canım devam edebilirsem yazarımAğrı oldu ise yarına kalsın geç oldu zAtenhezeyan5381
Olur ortim o günlerde az 8 li sayılara gelince atlamaya başlarsınValla canım çıktı karnımın içi acıyo ben de kilo verip bir gün 2000 ip atlasam ne güzel olur
İnşallah ya çok istiyorum Cuma akşamı yine misafir serüveni var ama anne tarafım salata da yesem sıkıntı olmaz heo diyet şeyler yaparım bir de yeni kalori sayma programı indirdim daha önceki kullandığımdan memnun değildim çok az kalori almışım bu gün bu bir hata işte düzensizlik başlı başına hata zaten bundan sonra dikkat edeceğimOlur ortim o günlerde az 8 li sayılara gelince atlamaya başlarsın
O da olur canım. İpte atladıkça artıyor zaten sayı.. Daha hafif olduğunda atla ki dizlerine çok yük binmesin. Şu an gerçekten fazla bence. Spor cezası bakanımız 40 puan cezanı yarına attı. Bence bugünlük dinlen artık.Valla canım çıktı karnımın içi acıyo ben de kilo verip bir gün 2000 ip atlasam ne güzel olur
Bende hic sabir yoktur aslinda sinirli bir yapiyada sahibim benim kiz cok aglar saatlerce sallarim emziririm oynarim ama banamisin demeyince kizarim ailrm yanimda yok baska sehirdeler akrabalarim yok ankarada yanlizim sen 5 dk oyalada ben dus yemek vs halledim diyecegim kimse yok sinir krizleri gecirdim mi evet gecirdim bazen kizdim ama bebek ne bilsin senin kizmandan her zamanin ayri guzellikleri ayri zorluklari var sukur kizim iyi olsun varsin uykusuz kalayim cani sag olsun sinirlendigim zaman balkona atiyorum kendimi atamazsam bi kosu odaya gidip agzima yastik basip cigligimi atiyorum rahatliyorum odaya dondugumde oyunlarimiza devam ediyoruz :)) tabiki bir kac kere kizip bagirmistim tovbe ettim ne kadar da yorulsam kizmicam diye olumsuz etkilerilerde hayatini iyi birey olsun toplumda iyi insan olsunBiliyor musun anlaşılıyor zorlu süreçlerden sonra yavrubna kavuştugunondan bahsederken ki tabirlerin kelimelerin bir farklı bir de baNa bak Allah'ım.affetsin zorlanıyorum çok
Kesinlikle düzen çok önemli. Düşük kalori almak seni bugün tartıda eksi yapabilir ama uzun vadede daha az yemeden veremez hale geliyorsun maalesef. Spor da öyle başta fazla yaparsan kilo vermen durduğunda elinde vücudu şaşırtacak bir silahın olmuyor. Bu yüzden dengeli olmak düzenli azaltıp arttırmak önemli.İnşallah ya çok istiyorum Cuma akşamı yine misafir serüveni var ama anne tarafım salata da yesem sıkıntı olmaz heo diyet şeyler yaparım bir de yeni kalori sayma programı indirdim daha önceki kullandığımdan memnun değildim çok az kalori almışım bu gün bu bir hata işte düzensizlik başlı başına hata zaten bundan sonra dikkat edeceğim
Diyet mi sağlıklı mı ? İkisi farklı biliyorsun. Sağlıklı ise ölçülü tüketilebilir belki haftada 1 bilemedim.. diyetse belki gönül rahatlığı ile gibi geliyor bana. Benim düşüncem bu sanki. Gözüne kestirdiğin bir tarif var mı mesela ?Kızlar diyet kek pohaçalar var ya onlardan yapsam sorun olur mu betella diye bir hesap var onunkileri denemiştim daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?