- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.201
Karatay menüleri gibi mi öyleyse yapabilirsin. Tarifin içinde ne olduğu önemliKızlar diyet kek pohaçalar var ya onlardan yapsam sorun olur mu betella diye bir hesap var onunkileri denemiştim daha önce
Aç TARTILIYORUZ canım. Bakıyoruz kilo gitmemiş soyunmaya başlıyoruzGunaydiinnn :)) bugun sacma sapan seyler yemeyecegim :)) yarini guzel karsilayalim kizlar bide yarin tarti gunumuz ya sabah ac karnina mi tartilalim yoksa tok mu aralarinda baya fark oluyor cunku siz nasil yapiyorsunuz
Hafif kıyafetlerle tartı sabit yerinde ac karnına en sağlıklı sonucu veriyor .Ben 82.10 la basladim simdi tartilsam 80 cikar herhalde fark cok oluyor diye sordum olmazsa hem ac hem tok sonucu yazarim :)))
Ahh ahh az mi izledim.Aksam 9 bucukta tlc de ne yedigini biliyorum var kizlae izleriz agir yasamlar var baya etkiliyor insani
Nasil yaaa ben sok helal olsun cnm
Oooooo show yapıyorsun kuzum
Hormonların böyle işlerde etkisi olur mu bilmiyorum ama o yüzden olabilir mi kiNasil yaaa ben sok helal olsun cnm
Ben bugun tartildim halen sabitim
Bende göreyim artık bu rakamları
Göreceksin tabikiiBende göreyim artık bu rakamları
Olabilir kuzum.gecen hafta belki pıhtı şişlik flaan çok vardiysa birde spor yaptın ekstra kendinden verdin ikisi birlikte oldu demek :)1.olursun bu yuzdeyleHormonların böyle işlerde etkisi olur mu bilmiyorum ama o yüzden olabilir mi kiçünkü ekstrem bişey yapmıyorum haftaya yavaşlicak bence
Kartpostal gibi
Ay olmayayım ne yazcam bilemem benOlabilir kuzum.gecen hafta belki pıhtı şişlik flaan çok vardiysa birde spor yaptın ekstra kendinden verdin ikisi birlikte oldu demek :)1.olursun bu yuzdeyle ☺
Kızım sende düşman mi catlatiyorsun. Veren var veremeyen var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?