- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.221
Sen birinci ol ben yazarım senin yerineAy olmayayım ne yazcam bilemem ben
Ben yine artılardayım. Bugün çok acıkmadıkça bisey yemeyi düşünmüyorum bendeBu kahvaltıyla akşamı ederim gibi
ŞahaneBu kahvaltıyla akşamı ederim gibi
Bende aynı. Sadece yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum günümüBen yine artılardayım. Bugün çok acıkmadıkça bisey yemeyi düşünmüyorum bende
Ben yine artılardayım. Bugün çok acıkmadıkça bisey yemeyi düşünmüyorum bende
Kızlarrr olmaz öyle sağlığınızdan vermeyinnBende aynı. Sadece yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum günümü
AynenKızlarrr olmaz öyle sağlığınızdan vermeyinn
Güzel bir kahvalti yapin,sonraki öğünleride çorba yoğurt meyve yaparsınız moral bozmak yok
Kahvaltıda Yumurtamı, peynirimi yedim de diğer öğünleri çok az yemeyi düşünüyorum İnşaAllahKızlarrr olmaz öyle sağlığınızdan vermeyinn
Güzel bir kahvalti yapin,sonraki öğünleride çorba yoğurt meyve yaparsınız moral bozmak yok
Yaptim kahvaltımı. Karnım yine duba gibi kabız falan da değilim. Anlam veremiyorum. Hiç kilo veremiyorum. Diyetisyene gidince de iyice kafam çorba oldu. Ne doğru ne yapayım bilemiyorum. Listenin dışına çıkınca eksik yanlış bisey yapmışım gibi geliyor. Bu hafta hergün sporu da aksatmadım. Bu haftadan çok umutluydum yine elimde patladı. Bir hafta daha boşa gitti.Kızlarrr olmaz öyle sağlığınızdan vermeyinn
BendeeKahvaltıda Yumurtamı, peynirimi yedim de diğer öğünleri çok az yemeyi düşünüyorum İnşaAllah
Senin değerlerine bakıldı mi kuzumYaptim kahvaltımı. Karnım yine duba gibi kabız falan da değilim. Anlam veremiyorum. Hiç kilo veremiyorum. Diyetisyene gidince de iyice kafam çorba oldu. Ne doğru ne yapayım bilemiyorum. Listenin dışına çıkınca eksik yanlış bisey yapmışım gibi geliyor. Bu hafta hergün sporu da aksatmadım. Bu haftadan çok umutluydum yine elimde patladı. Bir hafta daha boşa gitti.
Öyle olabilir tabiKahvaltıda Yumurtamı, peynirimi yedim de diğer öğünleri çok az yemeyi düşünüyorum İnşaAllah
Sakin salma kendini yuzde 4 e kadar yolun var .dedigin gibi haftaya yavaslar bi kerette mezun ediverelim faydalan bundan,masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?