- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.241
Yaa keşke bu hafta bizler de iyi eksiler yapabilsek takım birinciliği de alsak dicem de ben de durum hiç parlak değil
Arti misin kuzumYaa keşke bu hafta bizler de iyi eksiler yapabilsek takım birinciliği de alsak dicem de ben de durum hiç parlak değil
De meeeYaa keşke bu hafta bizler de iyi eksiler yapabilsek takım birinciliği de alsak dicem de ben de durum hiç parlak değil
Aminnnn sağol kuzumGünaydın lar hayirli sabahlar olsun verimli(dis agrisiz)gecsin gununuz
Evet canım hala artıyım. Bugün spora vericem galiba kendimiArti misin kuzum
Evet herşey normaldiSenin değerlerine bakıldı mi kuzum
Eteklerimiz tutuştu çok sancılı geçecek bugünGünaydın lar hayirli sabahlar olsun verimli(dis agrisiz)gecsin gununuz
Nereye ac kalacaz şimdi karnımız tok da yemeyecez dedikAc kalicaginiza detoks yapaydiniz bari vucut tepki vercek slmdi spor yapmazsanız sabit tutacak kitlik var sanip.
Günaydın canımgunaydin arkadaslar dun feci olan odemden bahsetmistim dün tartida 68.2 yi gorunce sok olmustum şükür ki bu sabah 65.5 e geri döndüm dünü basariyla tamamladim ınsallah bugünüde tamamliycam yarin tartida kac cikarim bilmiyom
Yetmezse saçımızı kesiyoruz, dişimizi çekiyoruz, derimizi yüzüyoruz :)Aç TARTILIYORUZ canım. Bakıyoruz kilo gitmemiş soyunmaya başlıyoruz
Günden güne eriyordu biz de öylece izliyorduk.. tebrikler canım
Hızlı gelen hızlı gidiyor bence. Sonuçta dünyaları da yemedin kilo alırken.. böyle olması bence normal. Sen sağlıklı beslenip spor yapıyorsun. Ne demek ekstra bir şey yapmıyorum. Daha ne yapacaksın acaba?Hormonların böyle işlerde etkisi olur mu bilmiyorum ama o yüzden olabilir mi kiçünkü ekstrem bişey yapmıyorum haftaya yavaşlicak bence
Aaaa kar :))) günaydın canım. Tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?