Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor dediğin böyle olur işte bütün etlerin kemiklerin acır. ben o acıyı çok seviyorum acıyorsa işe yarıyor demektir

Aynen acı varsa doğru yoldayız demektir. artık az cardio bol bölgesel çalışmalıymışım gibi geliyor..
Benim de karnım çok gözüme batıyor bu ara karin çalışıyorum bende etlerimi dogruyorlar sanki yanlarım çok acıyor demek ki doğru egzersiz leri yapmışım

Benim de karnım çok gözüme batıyor bu ara karin çalışıyorum bende etlerimi dogruyorlar sanki yanlarım çok acıyor demek ki doğru egzersiz leri yapmışım
Ben hala karnının gözüne batma nedeninin yanlarının azalması ve bir göz yanılması olabileceğini düşünüyorum. Bende her zaman böyle bir şey oluyor çünkü.

Hahahah kizlae cok komiksiniz yaaa :)) ben tartilirken kalin bi pijamayla tsrtilmistim hepimiz en son hangi kiyafetlerle tartildiysak onu giyelik ve tok karnina tartilalim daha dogru sonuc verir bence

Kıyafetle tartışmak doğru bir sonuç değil canım. Gerçek kilonu giysilerle bilemezsin. Aç karna, mümkünse WC sonrası ve kıyafetsiz olan sonuç en doğrusudur. Diyetisyenler bile giysileri, gün ortası ise yediğini içtiğini göz ardı etmek için tartılarını - ayarlarlar.

Benimde çok ağrıyor ya dünkü video bitirdi beni de ama spor yaparken aciliyorum tekrar.
Şarap cezası mi vardı ne vardı

Hahahah kizlae cok komiksiniz yaaa :)) ben tartilirken kalin bi pijamayla tsrtilmistim hepimiz en son hangi kiyafetlerle tartildiysak onu giyelik ve tok karnina tartilalim daha dogru sonuc verir bence
Ne diyin bacım sen tok karnına kimse beni o tartiya cikaramaz dogrusuda o değil zaten :) aç karnina olan doğrudur rahat ol sen ☺

Anladim canim dedigin gibi tartildim 80.60 ciktim bendee

Sende bişey acayip gaz falan yapıyor bence sütleri laktozsuz mu alsan ?
Beni rahatsız eden bisey yok gaz kabızlık falan Hic bisey yok. Torba gibi bir karnım var sadece. Sadece gobegimde çıkmıyor baya yayılıyor. Süt çok içmiyorum ki 1 defa 1 çay bardağı kadar oda hergün değil.

Spordan sonra evet tartı olmaz ama tok karına ilk defa duydum :)
Yani genellikle tok durdugumuz icin asil gercek sonuc o dur diye dusunuyorum bende bi hastaneye falan gittigimizde kilomuz soruldugunda soyluyoruz ozellikle ac karnina olan kilomuzu degilde tam o anki kiloyu soyleriz ya ondan dedim sadece sabahlari bile 2 kilo oynar

Suanki halim basenlerim genic benim ust bacak yanlar ve gobekte var pantalon yuksek bel oldugu icin gobegin buyuk kismini sakliyor ama yandan tabiki belli oluyor bu resim kalsin olurda 63 e inersem bununla before after yaparim hadi kizlar sizdende resimler gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…