- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.261
Spor dediğin böyle olur işte bütün etlerin kemiklerin acır.Günaydın kızlar
Sanırım spora dün başladım her yerim ağrıyor ve yanıyor. Çay demlerken 1 sn bile bölgesel yapamadım. Biraz açılayım genel olarak bu günü bölgesel ağırlıklı geçireceğim.Cherry Mom yarın cezamı mekik ile çekebilir miyim? Kaç tane yapmam gerekir?
Oje mızı bile siliyoruz 1 gr 1 gr dırYetmezse saçımızı kesiyoruz, dişimizi çekiyoruz, derimizi yüzüyoruz :)
Aynen acı varsa doğru yoldayız demektir. artık az cardio bol bölgesel çalışmalıymışım gibi geliyor..Spor dediğin böyle olur işte bütün etlerin kemiklerin acır.ben o acıyı çok seviyorum acıyorsa işe yarıyor demektir
Benim de karnım çok gözüme batıyor bu ara karin çalışıyorum bende etlerimi dogruyorlar sanki yanlarım çok acıyor demek ki doğru egzersiz leri yapmışımAynen acı varsa doğru yoldayız demektir. artık az cardio bol bölgesel çalışmalıymışım gibi geliyor..
Hahahah kizlae cok komiksiniz yaaa :)) ben tartilirken kalin bi pijamayla tsrtilmistim hepimiz en son hangi kiyafetlerle tartildiysak onu giyelik ve tok karnina tartilalim daha dogru sonuc verir benceOje mızı bile siliyoruz 1 gr 1 gr dır
Ben hala karnının gözüne batma nedeninin yanlarının azalması ve bir göz yanılması olabileceğini düşünüyorum. Bende her zaman böyle bir şey oluyor çünkü.Benim de karnım çok gözüme batıyor bu ara karin çalışıyorum bende etlerimi dogruyorlar sanki yanlarım çok acıyor demek ki doğru egzersiz leri yapmışım
Hahahah kizlae cok komiksiniz yaaa :)) ben tartilirken kalin bi pijamayla tsrtilmistim hepimiz en son hangi kiyafetlerle tartildiysak onu giyelik ve tok karnina tartilalim daha dogru sonuc verir bence
Benimde çok ağrıyor ya dünkü video bitirdi beni de ama spor yaparken aciliyorum tekrar.Günaydın kızlar
Sanırım spora dün başladım her yerim ağrıyor ve yanıyor. Çay demlerken 1 sn bile bölgesel yapamadım. Biraz açılayım genel olarak bu günü bölgesel ağırlıklı geçireceğim.Cherry Mom yarın cezamı mekik ile çekebilir miyim? Kaç tane yapmam gerekir?
Hahahah
Ölçülerim artıyor ama cuma 96 cm karnım bugun 99Ben hala karnının gözüne batma nedeninin yanlarının azalması ve bir göz yanılması olabileceğini düşünüyorum. Bende her zaman böyle bir şey oluyor çünkü.
Ne diyin bacım sen tok karnına kimse beni o tartiya cikaramaz dogrusuda o değil zaten :) aç karnina olan doğrudur rahat ol sen ☺Hahahah kizlae cok komiksiniz yaaa :)) ben tartilirken kalin bi pijamayla tsrtilmistim hepimiz en son hangi kiyafetlerle tartildiysak onu giyelik ve tok karnina tartilalim daha dogru sonuc verir bence
Anladim canim dedigin gibi tartildim 80.60 ciktim bendeeKıyafetle tartışmak doğru bir sonuç değil canım. Gerçek kilonu giysilerle bilemezsin. Aç karna, mümkünse WC sonrası ve kıyafetsiz olan sonuç en doğrusudur. Diyetisyenler bile giysileri, gün ortası ise yediğini içtiğini göz ardı etmek için tartılarını - ayarlarlar.
Sende bişey acayip gaz falan yapıyor bence sütleri laktozsuz mu alsan ?Ölçülerim artıyor ama cuma 96 cm karnım bugun 99
Beni rahatsız eden bisey yok gaz kabızlık falan Hic bisey yok. Torba gibi bir karnım var sadece. Sadece gobegimde çıkmıyor baya yayılıyor. Süt çok içmiyorum ki 1 defa 1 çay bardağı kadar oda hergün değil.Sende bişey acayip gaz falan yapıyor bence sütleri laktozsuz mu alsan ?
Ne diyin bacım sen tok karnına kimse beni o tartiya cikaramaz dogrusuda o değil zaten :) aç karnina olan doğrudur rahat ol sen ☺
[/QUOTE
Şoyleki spora gittigim donemlerde hocamiz ac karnina ve spordan sonra tartmazdi o yuzden dedim tok karnina diye tabiki siz bilirsin ben sonucu yazdigimda hem ac karnina hep tok karnina diye yazicam :)
Kahveye falan koymuyor musun kuzumBeni rahatsız eden bisey yok gaz kabızlık falan Hic bisey yok. Torba gibi bir karnım var sadece. Sadece gobegimde çıkmıyor baya yayılıyor. Süt çok içmiyorum ki 1 defa 1 çay bardağı kadar oda hergün değil.
Yani genellikle tok durdugumuz icin asil gercek sonuc o dur diye dusunuyorum bende bi hastaneye falan gittigimizde kilomuz soruldugunda soyluyoruz ozellikle ac karnina olan kilomuzu degilde tam o anki kiloyu soyleriz ya ondan dedim sadece sabahlari bile 2 kilo oynarSpordan sonra evet tartı olmaz ama tok karına ilk defa duydum :)
Seni seni siyahları da giymis herşey saklanmışEki Görüntüle 2589710 Eki Görüntüle 2589710
Suanki halim basenlerim genic benim ust bacak yanlar ve gobekte var pantalon yuksek bel oldugu icin gobegin buyuk kismini sakliyor ama yandan tabiki belli oluyor bu resim kalsin olurda 63 e inersem bununla before after yaparim hadi kizlar sizdende resimler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?