- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.281
Vallaha ustumde onlae vardi ama pantalon yusek bel yanlar gobek yok gibi duruyorda var hemde cok var olculerim 100 ve ustuSeni seni siyahları da giymis herşey saklanmış
Sade içiyorum genelde kahveyi arada sırada sütlü yapıyorumKahveye falan koymuyor musun kuzum
Keke tam buğday unu koyuluyor sıvı yağ yerine tereyağ eritilebilir ve şeker yerine keçi boynuzu özü istersen bitter çikolata eritip koyabilirsin ben peköez az koyup hurma koymak istiyorum ıslatıp blenderdan geçirip yine tam buğday unundan pohaça da yapılıyorDiyet mi sağlıklı mı ? İkisi farklı biliyorsun. Sağlıklı ise ölçülü tüketilebilir belki haftada 1 bilemedim.. diyetse belki gönül rahatlığı ile gibi geliyor bana. Benim düşüncem bu sanki. Gözüne kestirdiğin bir tarif var mı mesela ?
Bence hic yapmayin seker olmasada sekerli özler bulunuyor ve vucut istiyor komple cikartalim tatlilari cikolatalariKeke tam buğday unu koyuluyor sıvı yağ yerine tereyağ eritilebilir ve şeker yerine keçi boynuzu özü istersen bitter çikolata eritip koyabilirsin ben peköez az koyup hurma koymak istiyorum ıslatıp blenderdan geçirip yine tam buğday unundan pohaça da yapılıyor
Yo ben her zaman aç karna kilomu söylerim. Tokluk kilosu sabit olamaz yediğin içtiğin şeye göre değişir. Gün içi her hangi bir saatteki kilon da öyle ama sabah aç karma olan kilo sabittir ve diğer her türlü etkiden uzaktır. Yok 500 gr kahvaltı yok 2 bardak çay içtim 400 gr oradan geldi gibi bir dert yoktur. En güzeli aç susuz :)Yani genellikle tok durdugumuz icin asil gercek sonuc o dur diye dusunuyorum bende bi hastaneye falan gittigimizde kilomuz soruldugunda soyluyoruz ozellikle ac karnina olan kilomuzu degilde tam o anki kiloyu soyleriz ya ondan dedim sadece sabahlari bile 2 kilo oynar
Bunlar kan şekerini hızlı yükseltmez ama yine de kalorili oluyor o nedenle kontrollü yemek gerekiyor. Ama tabiki beyaz unla yapılanlara göre ya da ne bileyim rafine şeker yerine pekmez hurma koyduğun bir kek daha sağlıklı olur.. o menülerde kalori de yazıyor olmalı. Bir ara öğün genelde 100-150 kalori arası oluyor. Bunu yapıp çay kahve yanına bir dilim yenebilir benceKeke tam buğday unu koyuluyor sıvı yağ yerine tereyağ eritilebilir ve şeker yerine keçi boynuzu özü istersen bitter çikolata eritip koyabilirsin ben peköez az koyup hurma koymak istiyorum ıslatıp blenderdan geçirip yine tam buğday unundan pohaça da yapılıyor
Iyi peki bende ac karnina ve sabah tartilirim o zamanYo ben her zaman aç karna kilomu söylerim. Tokluk kilosu sabit olamaz yediğin içtiğin şeye göre değişir. Gün içi her hangi bir saatteki kilon da öyle ama sabah aç karma olan kilo sabittir ve diğer her türlü etkiden uzaktır. Yok 500 gr kahvaltı yok 2 bardak çay içtim 400 gr oradan geldi gibi bir dert yoktur. En güzeli aç susuz :)
Sadece göbeğinde mi var kalınlaşma ? Genişlemek sanki yağ alınca olmaz mı? Kilo değişmez ama genişlersin. Hani kas alınca da tersi olur ya. Tartıda kilo değişmez ama incelirsin. Ama bu sporla yağ kaynaklı genişlediğini sanmıyorum. İnsanın aklına ister istemez şişlik, hazımsızlık gibi şeyler geliyor. Ağrın sızın var mı? Bağırsak ya da safrakesesi geliyor insanın aklına ister istemez. Bir şeyler dokunuyor bence de. Gluten kaynaklı da oluyor mu böyle şeyler acaba?Sade içiyorum genelde kahveyi arada sırada sütlü yapıyorum
Cuma 3 kadeh şarap diyorum. 90 dedin. 100 puan gibi hesaplasak.. kaç mekik çekmem gerekir ?Benimde çok ağrıyor ya dünkü video bitirdi beni de ama spor yaparken aciliyorum tekrar.
Şarap cezası mi vardı ne vardı
900 mekikCuma 3 kadeh şarap diyorum. 90 dedin. 100 puan gibi hesaplasak.. kaç mekik çekmem gerekir ?
Kuzum Elmalar yumuşayana kadar yazıyordu tarifinde. Neden özellikle Yeşil elma bilmiyorum. Kırmızıdan daha az şeker içeriyor diye olabilir mi acaba.Cherry Mom kardelelen321 bu suyu kaç dakika kaynatacağız. Bu arada yeşil elma yoktu ben de kırmızı ile yaptım :) bence kırmızılar daha antioksidan çünkü şu an bende kırmızı var
Dün 10 dakika çektim 280 di galiba.. bence bugün 600 yapayım yarın 900 olur.. kendimce arttırıyorum. Beni bilirsin inat etmeme bakar. 10 dakika planq daha zor bence :)900 mekik
Bölgesel hareket hesabı /10 yapıyoruzmekikle cok zor kuzum sakatlarsin
Bilmiyorum halen kullanıyor musun ama ben kan ilacı ve d vitaminine cok dikkat ederim değerlerine bakilacaksa takviye alabilir özellikle d malum kış ayı.guzel geçer ins kontrolunuzOo mesajlar birikmis hizoica okumaya calisacagim. Yeni gelenler var galiba onlara da ayrıca yazarım. Öğleden sonra 1.5 yaş kontrolüne gidiyoruz, benim aklımda hiçbirşey yok sormak için sizden tavsiye var mı anneler?
Belki de o nedenle yeşil elmadır. Babam da kırmızı tatlı diye hep yeşil elma yiyordu diyetisyeni kırmızı elmanın hakkını yemişsin diye takılıyordu. Aklıma o geldi :)Kuzum Elmalar yumuşayana kadar yazıyordu tarifinde. Neden özellikle Yeşil elma bilmiyorum. Kırmızıdan daha az şeker içeriyor diye olabilir mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?