Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keke tam buğday unu koyuluyor sıvı yağ yerine tereyağ eritilebilir ve şeker yerine keçi boynuzu özü istersen bitter çikolata eritip koyabilirsin ben peköez az koyup hurma koymak istiyorum ıslatıp blenderdan geçirip yine tam buğday unundan pohaça da yapılıyor

Bence hic yapmayin seker olmasada sekerli özler bulunuyor ve vucut istiyor komple cikartalim tatlilari cikolatalari

Yo ben her zaman aç karna kilomu söylerim. Tokluk kilosu sabit olamaz yediğin içtiğin şeye göre değişir. Gün içi her hangi bir saatteki kilon da öyle ama sabah aç karma olan kilo sabittir ve diğer her türlü etkiden uzaktır. Yok 500 gr kahvaltı yok 2 bardak çay içtim 400 gr oradan geldi gibi bir dert yoktur. En güzeli aç susuz :)

Bunlar kan şekerini hızlı yükseltmez ama yine de kalorili oluyor o nedenle kontrollü yemek gerekiyor. Ama tabiki beyaz unla yapılanlara göre ya da ne bileyim rafine şeker yerine pekmez hurma koyduğun bir kek daha sağlıklı olur.. o menülerde kalori de yazıyor olmalı. Bir ara öğün genelde 100-150 kalori arası oluyor. Bunu yapıp çay kahve yanına bir dilim yenebilir bence

Iyi peki bende ac karnina ve sabah tartilirim o zaman

Sade içiyorum genelde kahveyi arada sırada sütlü yapıyorum
Sadece göbeğinde mi var kalınlaşma ? Genişlemek sanki yağ alınca olmaz mı? Kilo değişmez ama genişlersin. Hani kas alınca da tersi olur ya. Tartıda kilo değişmez ama incelirsin. Ama bu sporla yağ kaynaklı genişlediğini sanmıyorum. İnsanın aklına ister istemez şişlik, hazımsızlık gibi şeyler geliyor. Ağrın sızın var mı? Bağırsak ya da safrakesesi geliyor insanın aklına ister istemez. Bir şeyler dokunuyor bence de. Gluten kaynaklı da oluyor mu böyle şeyler acaba?

Kuzum Elmalar yumuşayana kadar yazıyordu tarifinde. Neden özellikle Yeşil elma bilmiyorum. Kırmızıdan daha az şeker içeriyor diye olabilir mi acaba.

O kadar alinti yaptim telefonda ama yazmak cok zor oldu buradan yazayim.

A Ajsgeidnwk hosgeldiniz iyi kilo vermeler, cocugunuz kac yasinda?

Duygusal yemeyle ilgili olarak sunu soyleyebilirim. Sonucta ortada ogrenilen yanlis bir sey. var Zor duygularla basetme yontemi olarak yemek yeme aliskanligi gelismis. Psikolojide yeri var, duygularimizi kontrol eymeyi onlarla basa cikmayi cocukluktan itibaren ogreniyoruz ama dogru yonlendirme olmayinca yanlis eslesmeler olabiliyor, yemek yeme veya tam tersi hic yememe, tirnak yeme, sac yolma vb. Bu aliskanliktan kurtulmak sadece diyetle olmaz, zor bir duygu durumunda yine ayni sekilde yeme istegi gelince, durup durumun farkina varmali, kendinizi temkin etmeli ve mumkunse alternatif bir rahatlama yontemi bulmalisiniz. Basta su, cay icme vb olabilir. Sevilen bir hobi ile ugrasma, kitap okuma, sevilen sarkilari dinleme, kisisel bakim yapma, sizi rahatlatacak alternatif birsey bulmalisiniz ve yemek yemek kadar kolay ve ortalama ayni sure alacak birsey olmali ki yerine kolayca koyabilin.

Oo mesajlar birikmis hizoica okumaya calisacagim. Yeni gelenler var galiba onlara da ayrıca yazarım. Öğleden sonra 1.5 yaş kontrolüne gidiyoruz, benim aklımda hiçbirşey yok sormak için sizden tavsiye var mı anneler?
Bilmiyorum halen kullanıyor musun ama ben kan ilacı ve d vitaminine cok dikkat ederim değerlerine bakilacaksa takviye alabilir özellikle d malum kış ayı.guzel geçer ins kontrolunuz

Kuzum Elmalar yumuşayana kadar yazıyordu tarifinde. Neden özellikle Yeşil elma bilmiyorum. Kırmızıdan daha az şeker içeriyor diye olabilir mi acaba.
Belki de o nedenle yeşil elmadır. Babam da kırmızı tatlı diye hep yeşil elma yiyordu diyetisyeni kırmızı elmanın hakkını yemişsin diye takılıyordu. Aklıma o geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…