Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sadece karnımdaki ölçü değişiyor. Yani ne olduğunu bilmiyorum ama biseyler yanlış gidiyor o kesin

Kuzum Elmalar yumuşayana kadar yazıyordu tarifinde. Neden özellikle Yeşil elma bilmiyorum. Kırmızıdan daha az şeker içeriyor diye olabilir mi acaba.
Benim ilk yaptığım tatlı yeşil elma idi buseferki ekşi yeşil elma tadı direk buruklasti
Muhtemelen şekerden dolayı olmali

pawlover ya birkac gundur giremedim kusura bakma, sen harika gidiyorsun tebrikler. Seninle hedefler de ayni esleselim ama rekabet degil destekleyici gazlayici olalim mi? Bugun doktor donusu firsat olursa su aylardir gidemedigim spor salonuna gidicem, uyeligi iptal ettirmem lazim. Ama duzenli leslie hedefim var, bugun ben is yaparken oglum kendi oynadi, sanirim 45 dk leslie ile baslayabilirim.

yanlis anlamazsaniz sormak isterim. cocugun hangi davranislari bu kadar sinirlenmenize, dolmaniza neden oluyor merak ettim. Bir de kac yasinda?

Kızım sende düşman mi catlatiyorsun. Veren var veremeyen var.
Aa ne düşmanı hepimiz aynı yolun yolcusuyuz sevinç pozları bunlar
Sen birinci ol ben yazarım senin yerine
Anlaştık olursam sen yaz
Bu hafta birinci belli

Tartıda artı mısın ki? Yani 3cm genişleme için tartıda iyi bi artı görmen lazım sanki, eğer görmüyosan bence başka bi sorun var
Sakin salma kendini yuzde 4 e kadar yolun var .dedigin gibi haftaya yavaslar bi kerette mezun ediverelim faydalan bundan,masallah
Son gün bakalım daha çok düşmem heralde epey düştüm
Bu günleri de görecekmişim
Günden güne eriyordu biz de öylece izliyorduk.. tebrikler canım
Sana yetişemedim daha, benden giden ödem çok oldu bence sen hakkıyla kiloları erittin böyle
Yiyip içip zayıflasam şöyle o zaman müthiş şeyler yapmış olabilirdim

Bence de süper olur, bu hafta yavaşlar zaten muhtemelen eksilerim, ben de yüzmeye başladım bugün destek oluruz hızlıca erir mezun oluveririz birlikte
Ooo neler olmus, yarin 52yle gelirsen sasirmam bu durumda...
Yok ya o kadar gitmez heralde bi günde

Benim ilk yaptığım tatlı yeşil elma idi buseferki ekşi yeşil elma tadı direk buruklasti
Muhtemelen şekerden dolayı olmali
Ben karabiberi çok koydum sanırım.bu yüzden elmanın tadı değil karabiber tadı geliyor :) bunu bir günde içeceğiz değil mi? Yarın hedefi tutturmak için bu çaya sığındım :)

insallah canim ulasirsin eminim ki ben bu 3 gunluk patetes-yoğurt diyetini yapıyorum su saate kadar herse yolunda azmedicem ve tamamliycam bugünüde bende yarin sabah tartida kac gorurum tahmin edemiyorum gönlümden geçen 63.9 ama mantiksal olaraksa sanki 64.5 cikarim gibi geliyor

Senin kilonda bir haftada ister ödem ister kilo olsun bu kadar vermek harika bir sonuç. Kaldı ki, diyelim hepsi ödem.. bu da doğru şeyler yaptığını sadece ödem nedeniyle artı olduğunu gösterir. Bence izin süresinde kaçamaklar olsa da gayet iyi gittin. Şimdi de süper bir dönüş yaptın canım

Bilmiyorum halen kullanıyor musun ama ben kan ilacı ve d vitaminine cok dikkat ederim değerlerine bakilacaksa takviye alabilir özellikle d malum kış ayı.guzel geçer ins kontrolunuz ☺
D vitamini 2 haftaliktan beri duzenli iciyor (damla) ona devam hic degere bakmadik, kontrol etmiyorlar burada. Ayni sekilde burada demir vb destegi de yok, ancak cocugun gelisiminde bir sorun olursa degerlere bakiyorlar.
Bizim 2 hafta onceki hemsire kontrolde boyu yine hizli buyudugu icin (dogumdan bu yana boy egrisi 2 egri atladi) doktor bazi tahliller isteyecek demisti, sanirim buyumesi normal mi yoksa altta yatan bir hormon sorunu var mi diye buyume hormonu tiroit vb bakacaklar. Bizim endisemiz yok, babasina cekmis o da oyle hizli buyumus cunku ama kontrol edilmesinden zarar gelmez.
Bence de süper olur, bu hafta yavaşlar zaten muhtemelen eksilerim, ben de yüzmeye başladım bugün destek oluruz hızlıca erir mezun oluveririz birlikte
Yuzme mukemmel bizim mahallemizdeki havuz tadilata girdi kapandi onumuzdeki sene son bahara kadar, eskiden cok giderdim. Haftasonu ailecek gidebilirsek ben de bi yarim saat yuzerim artik.
Ben karabiberi çok koydum sanırım.bu yüzden elmanın tadı değil karabiber tadı geliyor :) bunu bir günde içeceğiz değil mi? Yarın hedefi tutturmak için bu çaya sığındım :)

oo en kritik olan karabiber cok olursa aci olur. Suraya tarifi birakayim:

Metabolizma Cayi:

1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

Yesil Corba.

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..

Umarım 63,9 gelir ama gelmezse de dert etme bu hafta yaptığın her şey sana eksi yazacak sonuçta..

Günde 2 bardak içeceksin canım hepsini bi günde değil. İlk yaptığımda karabiberi ben de çok koymuştum. Sıcak zor içmiştim acı olunca. Ama soğuk içiliyor acılık hissedilmiyor bile..

Günde 2 bardak içeceksin canım hepsini bi günde değil. İlk yaptığımda karabiberi ben de çok koymuştum. Sıcak zor içmiştim acı olunca. Ama soğuk içiliyor acılık hissedilmiyor bile..
AA ben hepsini içecektim bir de suyu kestim bunu içeceğim diye. Ben de sıcak içiyorum şu an.. umarım yanan sadece ağzım ve boğazım olmaz :)

Bu tip şok diyetleri bi özelliği var canım dikkat etmezsen bittikten sonra geri geliyo kilolar. Sonrasında aman dikkat et. İnşallah gönlündeki kiloya ulaşırsın canım yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…