- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.301
Sadece karnımdaki ölçü değişiyor. Yani ne olduğunu bilmiyorum ama biseyler yanlış gidiyor o kesinSadece göbeğinde mi var kalınlaşma ? Genişlemek sanki yağ alınca olmaz mı? Kilo değişmez ama genişlersin. Hani kas alınca da tersi olur ya. Tartıda kilo değişmez ama incelirsin. Ama bu sporla yağ kaynaklı genişlediğini sanmıyorum. İnsanın aklına ister istemez şişlik, hazımsızlık gibi şeyler geliyor. Ağrın sızın var mı? Bağırsak ya da safrakesesi geliyor insanın aklına ister istemez. Bir şeyler dokunuyor bence de. Gluten kaynaklı da oluyor mu böyle şeyler acaba?
Yediklerine içtiklerine dikkat etsen bir iki gün? Ne yiyince artıyor mesela? Sonuçta bu kilo değildir ama sorun ne onu bulmak lazım.Sadece karnımdaki ölçü değişiyor. Yani ne olduğunu bilmiyorum ama biseyler yanlış gidiyor o kesin
Benim ilk yaptığım tatlı yeşil elma idi buseferki ekşi yeşil elma tadı direk buruklastiKuzum Elmalar yumuşayana kadar yazıyordu tarifinde. Neden özellikle Yeşil elma bilmiyorum. Kırmızıdan daha az şeker içeriyor diye olabilir mi acaba.
Herkes yazıyor zaten. Kimse yalan söylemez sonuçta kimseye faydası da yok zararı da herkes kendine çalışıyor.Kizlae biz nereden bilicez kim ne kadar verdi yarin herkez kilosunu cekip atsin gaza getirelim birbirimizi
Işte o kısmi çok zor önümüzdeki haftayı bunu deneyerek geçireceğimYediklerine içtiklerine dikkat etsen bir iki gün? Ne yiyince artıyor mesela? Sonuçta bu kilo değildir ama sorun ne onu bulmak lazım.
yanlis anlamazsaniz sormak isterim. cocugun hangi davranislari bu kadar sinirlenmenize, dolmaniza neden oluyor merak ettim. Bir de kac yasinda?Bende hic sabir yoktur aslinda sinirli bir yapiyada sahibim benim kiz cok aglar saatlerce sallarim emziririm oynarim ama banamisin demeyince kizarim ailrm yanimda yok baska sehirdeler akrabalarim yok ankarada yanlizim sen 5 dk oyalada ben dus yemek vs halledim diyecegim kimse yok sinir krizleri gecirdim mi evet gecirdim bazen kizdim ama bebek ne bilsin senin kizmandan her zamanin ayri guzellikleri ayri zorluklari var sukur kizim iyi olsun varsin uykusuz kalayim cani sag olsun sinirlendigim zaman balkona atiyorum kendimi atamazsam bi kosu odaya gidip agzima yastik basip cigligimi atiyorum rahatliyorum odaya dondugumde oyunlarimiza devam ediyoruz :)) tabiki bir kac kere kizip bagirmistim tovbe ettim ne kadar da yorulsam kizmicam diye olumsuz etkilerilerde hayatini iyi birey olsun toplumda iyi insan olsun
Aa ne düşmanı hepimiz aynı yolun yolcusuyuz sevinç pozları bunlarKızım sende düşman mi catlatiyorsun. Veren var veremeyen var.
Anlaştık olursam sen yazSen birinci ol ben yazarım senin yerine
Bu hafta birinci belli
Tartıda artı mısın ki? Yani 3cm genişleme için tartıda iyi bi artı görmen lazım sanki, eğer görmüyosan bence başka bi sorun varYaptim kahvaltımı. Karnım yine duba gibi kabız falan da değilim. Anlam veremiyorum. Hiç kilo veremiyorum. Diyetisyene gidince de iyice kafam çorba oldu. Ne doğru ne yapayım bilemiyorum. Listenin dışına çıkınca eksik yanlış bisey yapmışım gibi geliyor. Bu hafta hergün sporu da aksatmadım. Bu haftadan çok umutluydum yine elimde patladı. Bir hafta daha boşa gitti.
Son gün bakalım daha çok düşmem heralde epey düştümSakin salma kendini yuzde 4 e kadar yolun var .dedigin gibi haftaya yavaslar bi kerette mezun ediverelim faydalan bundan,masallah
Bu günleri de görecekmişim
Sana yetişemedim daha, benden giden ödem çok oldu bence sen hakkıyla kiloları erittin böyleGünden güne eriyordu biz de öylece izliyorduk.. tebrikler canım
Yiyip içip zayıflasam şöyle o zaman müthiş şeyler yapmış olabilirdimHızlı gelen hızlı gidiyor bence. Sonuçta dünyaları da yemedin kilo alırken.. böyle olması bence normal. Sen sağlıklı beslenip spor yapıyorsun. Ne demek ekstra bir şey yapmıyorum. Daha ne yapacaksın acaba?
Bence de süper olur, bu hafta yavaşlar zaten muhtemelen eksilerim, ben de yüzmeye başladım bugün destek oluruz hızlıca erir mezun oluveririz birliktepawlover ya birkac gundur giremedim kusura bakma, sen harika gidiyorsun tebrikler. Seninle hedefler de ayni esleselim ama rekabet degil destekleyici gazlayici olalim mi? Bugun doktor donusu firsat olursa su aylardir gidemedigim spor salonuna gidicem, uyeligi iptal ettirmem lazim. Ama duzenli leslie hedefim var, bugun ben is yaparken oglum kendi oynadi, sanirim 45 dk leslie ile baslayabilirim.
Yok ya o kadar gitmez heralde bi gündeOoo neler olmus, yarin 52yle gelirsen sasirmam bu durumda...
Ben karabiberi çok koydum sanırım.bu yüzden elmanın tadı değil karabiber tadı geliyor :) bunu bir günde içeceğiz değil mi? Yarın hedefi tutturmak için bu çaya sığındım :)Benim ilk yaptığım tatlı yeşil elma idi buseferki ekşi yeşil elma tadı direk buruklasti
Muhtemelen şekerden dolayı olmali
insallah canim ulasirsin eminim ki ben bu 3 gunluk patetes-yoğurt diyetini yapıyorum su saate kadar herse yolunda azmedicem ve tamamliycam bugünüde bende yarin sabah tartida kac gorurum tahmin edemiyorum gönlümden geçen 63.9Günaydın canım
En kolay verilen kilo ödem ne de olsa gayet iyi bir sabah olmuş senin için. Ben de bu sabah ödem ile kalktım 65 tim. gün içindekardelelen321 gibi ödem atıcı yapacağım. Umarım bir kg ödemim vardır ve yarın hedefime ulaşırım
Senin kilonda bir haftada ister ödem ister kilo olsun bu kadar vermek harika bir sonuç. Kaldı ki, diyelim hepsi ödem.. bu da doğru şeyler yaptığını sadece ödem nedeniyle artı olduğunu gösterir. Bence izin süresinde kaçamaklar olsa da gayet iyi gittin. Şimdi de süper bir dönüş yaptın canımAa ne düşmanı hepimiz aynı yolun yolcusuyuz sevinç pozları bunlar
Anlaştık olursam sen yaz
Tartıda artı mısın ki? Yani 3cm genişleme için tartıda iyi bi artı görmen lazım sanki, eğer görmüyosan bence başka bi sorun var
Son gün bakalım daha çok düşmem heralde epey düştüm
Bu günleri de görecekmişim
Sana yetişemedim daha, benden giden ödem çok oldu bence sen hakkıyla kiloları erittin böyle
Yiyip içip zayıflasam şöyle o zaman müthiş şeyler yapmış olabilirdim
D vitamini 2 haftaliktan beri duzenli iciyor (damla) ona devam hic degere bakmadik, kontrol etmiyorlar burada. Ayni sekilde burada demir vb destegi de yok, ancak cocugun gelisiminde bir sorun olursa degerlere bakiyorlar.Bilmiyorum halen kullanıyor musun ama ben kan ilacı ve d vitaminine cok dikkat ederim değerlerine bakilacaksa takviye alabilir özellikle d malum kış ayı.guzel geçer ins kontrolunuz ☺
Yuzme mukemmel bizim mahallemizdeki havuz tadilata girdi kapandi onumuzdeki sene son bahara kadar, eskiden cok giderdim. Haftasonu ailecek gidebilirsek ben de bi yarim saat yuzerim artik.Bence de süper olur, bu hafta yavaşlar zaten muhtemelen eksilerim, ben de yüzmeye başladım bugün destek oluruz hızlıca erir mezun oluveririz birlikte
Ben karabiberi çok koydum sanırım.bu yüzden elmanın tadı değil karabiber tadı geliyor :) bunu bir günde içeceğiz değil mi? Yarın hedefi tutturmak için bu çaya sığındım :)
Umarım 63,9 gelir ama gelmezse de dert etme bu hafta yaptığın her şey sana eksi yazacak sonuçta..insallah canim ulasirsin eminim ki ben bu 3 gunluk patetes-yoğurt diyetini yapıyorum su saate kadar herse yolunda azmedicem ve tamamliycam bugünüde bende yarin sabah tartida kac gorurum tahmin edemiyorum gönlümden geçen 63.9ama mantiksal olaraksa sanki 64.5 cikarim gibi geliyor
Günde 2 bardak içeceksin canımBen karabiberi çok koydum sanırım.bu yüzden elmanın tadı değil karabiber tadı geliyor :) bunu bir günde içeceğiz değil mi? Yarın hedefi tutturmak için bu çaya sığındım :)
AA ben hepsini içecektim bir de suyu kestim bunu içeceğim diye. Ben de sıcak içiyorum şu an.. umarım yanan sadece ağzım ve boğazım olmaz :)Günde 2 bardak içeceksin canımhepsini bi günde değil. İlk yaptığımda karabiberi ben de çok koymuştum. Sıcak zor içmiştim acı olunca. Ama soğuk içiliyor acılık hissedilmiyor bile..
Bu tip şok diyetleri bi özelliği var canım dikkat etmezsen bittikten sonra geri geliyo kilolar. Sonrasında aman dikkat et. İnşallah gönlündeki kiloya ulaşırsın canım yarın.insallah canim ulasirsin eminim ki ben bu 3 gunluk patetes-yoğurt diyetini yapıyorum su saate kadar herse yolunda azmedicem ve tamamliycam bugünüde bende yarin sabah tartida kac gorurum tahmin edemiyorum gönlümden geçen 63.9ama mantiksal olaraksa sanki 64.5 cikarim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?