- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.321
Sana da canımoglum uyanmadan canta hazirlayip cikayim artik aksama olmadi yarin girebilirim, herkese bol hareket az yemek, neseli bir gun diliyorum.
Bizde yamuk olmazKizlae biz nereden bilicez kim ne kadar verdi yarin herkez kilosunu cekip atsin gaza getirelim birbirimizi
Sabah 3 yumurta yagsiz kavrulmus ve tuzsuz yanina 2 dilim kasar peyniri yarim ekmegin en son yeri ve icini yemedim dışı .kardio hareketleri ve ziplama ara ogun 5 findik 1 kucuk elma
Kuzucuk bunları gün sonunda menunle birlikte toplu olarak yazar mısın böyle arada kaynar toplamak zor olur.birde cardio hareketleri kaç tane / yada süre onlarıda net yAzarsin olur mu canımDambilla hareketler yana egilme 50 şer 50 sol egil 50 sag egil
Tamam canimKuzucuk bunları gün sonunda menunle birlikte toplu olarak yazar mısın böyle arada kaynar toplamak zor olur.birde cardio hareketleri kaç tane / yada süre onlarıda net yAzarsin olur mu canım
Bir an sevinmistim heehhhh ben ondan kardelen gibi kilo veremedim demek diyeAA ben hepsini içecektim bir de suyu kestim bunu içeceğim diye. Ben de sıcak içiyorum şu an.. umarım yanan sadece ağzım ve boğazım olmaz :)
O hamurlardan ben de çok çekiyorum yaaa.Millet poğaça hamuru yoğurur ben habire oyun hamuru yoğuruyorm . Anneeee bu kurudu suya koy diyor sonra yoğur babam yoğur
Günün sonunda herkesin tartısı kendi hedefine bir adım yaklaşıyor ya da uzaklaşıyor. Bizim birbirimizin kilosunu doğru ya da yanlış bilmemiz o kadar önemsiz ki, doğal olarak hepimiz doğruyu biliyoruz :) ama sana 60 kg oldum dediğimde 60 olacaksam hemen derim o başkaBizde yamuk olmazöyle olsa idi o kadar sonuncu gelmezdik ordan biliyorum
Şaka bir yana burda dürüstlük esası var kimse çocuk değil herkes elinden geleni yapıyor tartı resmi koyanda var koymayanda hic sorun degil.
İçli köfte yap oyun hamuru ile -300 garanti :)Millet poğaça hamuru yoğurur ben habire oyun hamuru yoğuruyorm . Anneeee bu kurudu suya koy diyor sonra yoğur babam yoğur
Ben hepsini içeyim bir de onu deneyelim. Ama bu çok acı boğazıma çok iyi gelecek bence :)Bir an sevinmistim heehhhh ben ondan kardelen gibi kilo veremedim demek diye
Yaa teşekkür ederimm şımarıyoruummSenin kilonda bir haftada ister ödem ister kilo olsun bu kadar vermek harika bir sonuç. Kaldı ki, diyelim hepsi ödem.. bu da doğru şeyler yaptığını sadece ödem nedeniyle artı olduğunu gösterir. Bence izin süresinde kaçamaklar olsa da gayet iyi gittin. Şimdi de süper bir dönüş yaptın canım
Tamam sabah -300 sende :) çok çalıştın ve hak ettin :)
Evet canım boğaza iyi geliyo. Şimdi ben diyecektim bi de hepsini içmeyi mi denesek diye.Ben hepsini içeyim bir de onu deneyelim. Ama bu çok acı boğazıma çok iyi gelecek bence :)
İçli köftede sen de iyisin canım. Bence 200 g gitmiştir. Oyun hamuruyla yapman da yararına olmuş tabi
Yemeğim de acı olmuş. Bugün ben yanmalara doyamayacağım artık. Ama dediğin gibi ılınınca acısı azaldı. Ben iki bardaktan fazla içeceğim muhtemelen. Ne kaybedeceğim ki :) İşe yarayacak mı merak ediyorum. Sabahı iple çekiyorum :)Evet canım boğaza iyi geliyo. Şimdi ben diyecektim bi de hepsini içmeyi mi denesek diye.
etmem mi edicem elbette canim artik kacacak yerim kalmadi surda 7-8hafta sonra kucuk bi memleket gezisi yapacagiz memlekete giderken guzelce zayiflamis olmak istiyorum ben bile kendime inanamıyorum iki gündür resmen şok diyette olmak ben kabak detoksunu bile yapamamistim bozmustum hemen ki kabak detoksu daha guzel bu diyete göreBu tip şok diyetleri bi özelliği var canım dikkat etmezsen bittikten sonra geri geliyo kilolar. Sonrasında aman dikkat et. İnşallah gönlündeki kiloya ulaşırsın canım yarın.
Içli köfteyle olsaydı bende bi 300 alırdımTamam sabah -300 sende :) çok çalıştın ve hak ettin :)
YemiyoruZ canım yapıyoruz sadece :) yapmak - yemek + getiriyor bence :)Içli köfteyle olsaydı bende bi 300 alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?