- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.341
Bu süper terletiyor ve işe yarıyor tebrikler canım..Cherry Mom bunu yaptim sabah,45 dk yurudum oglen,
Sonra unuturum yazmayi.simdi pilatese gidiyorum onuda gece yazarım
tamam tatlım sen yarın erkenden bildirim yapbirde benim internet paketim malesef cok azaldigi icin sadece menumu paylasip cikiyorum konusulan konulara fazla dahil olamiyorumsevgilerimle saygilarimla candostlar
Evet galiba o yüzden gitmiş kaptanımkızçeler yarın cuma hadi bakalım güzel sonuçlarla geleceksiniz inşallah bu arada kuzucuk neden banlandı kızlar foto koyup mu sildi ne oldu
Aaa öyle banlanma mı oluyorEvet galiba o yüzden gitmiş kaptanım
Buraya yazdı sonra o yazdıklarını düzenleden sildi. Hatta o mesaja cevap yazacaktım baktım silmiş. Ondan olabilir mi kaptanımkızçeler yarın cuma hadi bakalım güzel sonuçlarla geleceksiniz inşallah bu arada kuzucuk neden banlandı kızlar foto koyup mu sildi ne oldu
Bu mesajında foto mu vardı sildi hiç görmedim.bu yüzden banlanmis olabilir
Evet canım bu mesajı sildi. Foto yoktuBu mesajında foto mu vardı sildi hiç görmedim.bu yüzden banlanmis olabilir
Ne yazdı ki ilginç olmuşBuraya yazdı sonra o yazdıklarını düzenleden sildi. Hatta o mesaja cevap yazacaktım baktım silmiş. Ondan olabilir mi kaptanım
Yazdıklarında yanlış bişey yoktu. Bebeğiyle ilgili yaşadığı zorluklardan bahsetmişti canım. Hatta ben de cevap yazacaktım, silmiş. O yüzden yazmadımNe yazdı ki ilginç olmuş
Ala Allah çok ilginç neyse ona mesaj atarlar şundan diye anlarız tabi yarınYazdıklarında yanlış bişey yoktu. Bebeğiyle ilgili yaşadığı zorluklardan bahsetmişti canım. Hatta ben de cevap yazacaktım, silmiş. O yüzden yazmadım
Banlanmis mikızçeler yarın cuma hadi bakalım güzel sonuçlarla geleceksiniz inşallah bu arada kuzucuk neden banlandı kızlar foto koyup mu sildi ne oldu
Sabah resim atmıştı güncel kilosunu onu kaldırmış olmalıBu mesajında foto mu vardı sildi hiç görmedim.bu yüzden banlanmis olabilir
Gülme komşuna gelir başınaBanlanmis misabah resim koymuştu kaldırdı mı acaba geri hele sesi çıkmıyor
Bize de atın foto dedi atmadık. Baktı atan yok kendide kaldırdıGülme komşuna gelir başına
Yok ya foto değil.fotolari duruyor gördüğüm kadarıylaBize de atın foto dedi atmadık. Baktı atan yok kendide kaldırdıbende atacaktım da pijamalarimi çıkaramadım daha
Sabah attığını kaldırmış o yok baktım benYok ya foto değil.fotolari duruyor gördüğüm kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?