- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.361
He su mesaj moderatör düzenledi yazıyor zatenSuanki halim basenlerim genic benim ust bacak yanlar ve gobekte var pantalon yuksek bel oldugu icin gobegin buyuk kismini sakliyor ama yandan tabiki belli oluyor bu resim kalsin olurda 63 e inersem bununla before after yaparim hadi kizlar sizdende resimler gelsin
Hangimiz biliyoz kiHe su mesaj moderatör düzenledi yazıyor zatenbilmiyordu muhtemelen
24 ssaat sonra kalkiyorHangimiz biliyoz kiban nasıl kalkıyor
Inşallah sınır stresten kendini yemeğe vurmaz24 ssaat sonra kalkiyor
Sinirlenip yiyebilirInşallah sınır stresten kendini yemeğe vurmaz
inşallahInşallah sınır stresten kendini yemeğe vurmaz
O ne demek ya ne oldu canım.Kızlar dün zıpladım ya göbeğim düşmüş biliyormusunuz bilmiyorum karnım çok ağrıdı bu gün çektirdim göbeğimi geçti ağrısı
Ay aman dikkat et geçmiş olsunKızlar dün zıpladım ya göbeğim düşmüş biliyormusunuz bilmiyorum karnım çok ağrıdı bu gün çektirdim göbeğimi geçti ağrısı
Nasıl düşmüş yaKızlar dün zıpladım ya göbeğim düşmüş biliyormusunuz bilmiyorum karnım çok ağrıdı bu gün çektirdim göbeğimi geçti ağrısı
Daha gece uzunBugün spor yapamicam galiba hayaller spordu hayatlar temizlik oldu
Oo ne güzel gaz o öyleDaha gece uzunbelki gaza gelir yaparsın. Belki yüzden 4 olsun istersin. Belki fark yaratmak istersin. Belki en yüksek yüzdeli birinci olmak istersin. Yapamaz misin tabi ki yaparsın. Kaçar mı senden spor senin işin. Ama tabi ben karışmam sen bilirsin
Yarın yaparsın artık bi dè 3 kilo ödem falan tutarmışınOo ne güzel gaz o öyleşu dün başladığım hareketleri yapayım bırakmayayım diyorum ama hiç mecalim yok yaa stresle baş edebiliyorum diyodum ama sanırım edememişim ağzımın her yeri yara olmuş bugün bişey yiyip içemedim düzgün o yüzden enerjim yerlerde
Neler diyosun sen öyle yüreğime mi indirceksinYarın yaparsın artık bi dè 3 kilo ödem falan tutarmışınbenden bilirsiniz sonra
Aman dur stres yapma ödem olacakNeler diyosun sen öyle yüreğime mi indirceksin3 kilo vermedim ki 3 kilo ödem tutayım dur
Sen ben kilo alayım istiyosunAman dur stres yapma ödem olacak
Sen cumayı perşembeymiş gibi yaşa benceŞu perşembe günleri girdigim strese haftanın diğer günleride girsem rahat rahat eksi gelirim heralde. Bu perşembe ben de gaz yapıyor. Ödem yapıyor. Şişkinlik yapıyor. Ben perşembe tartılıp cuma onumu söylesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?