- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.381
Yani tabiki bol bol eksi görsek güzel olur ama, kaçamak yapmayıp kilo veremezsende ölüm yok ucunda sal gitsin kendiniAh bir becerebilsem
O ne demek hiç anlamadım ?Kızlar dün zıpladım ya göbeğim düşmüş biliyormusunuz bilmiyorum karnım çok ağrıdı bu gün çektirdim göbeğimi geçti ağrısı
Yanlış bilmiyo isem göbek deliğimize parmağımızı sokamıyoruz ya, düştüğünde baya parmağın oraya girebiliyo yani orada olması gereken şey aşağı kayıyo. Bardakla falan çekiyolarO ne demek hiç anlamadım ?
Çok içtin diye mi oldu yoksaBugun öğleden sonra temizlik ve yemekle geçti. Bu ödem atıcı bana iyi gelecek mi bilmiyorum ama inanılmaz gaz yaptı. Neden öyle oldu bilmiyorum ama bildiğin karnım ağrıyor bağırsaklarım şarkı söylüyor :)
Benim karnimda öyleBugun öğleden sonra temizlik ve yemekle geçti. Bu ödem atıcı bana iyi gelecek mi bilmiyorum ama inanılmaz gaz yaptı. Neden öyle oldu bilmiyorum ama bildiğin karnım ağrıyor bağırsaklarım şarkı söylüyor :)
Olabilir canım gerçekten çok içtim :) yarın sabah sonucu merak ediyorumÇok içtin diye mi oldu yoksa
4 kupa içtim 2 lt eder herhalde 1 lt de su içtim ama şu an su içesim var acayip susuyorum :)Benim karnimda öylebana perşembe dokunuyor. Sen çok içtiğin için olabilir belki kardelen 2 bardak içiyordu. Sen çok içmişsin bide ekstra du içmişsin 4 lt demi listede yanlış hatırlamıyorsam
Aman AllahımYanlış bilmiyo isem göbek deliğimize parmağımızı sokamıyoruz ya, düştüğünde baya parmağın oraya girebiliyo yani orada olması gereken şey aşağı kayıyo. Bardakla falan çekiyolar
Bol karabiberli olunca4 kupa içtim 2 lt eder herhalde 1 lt de su içtim ama şu an su içesim var acayip susuyorum :)
Detoks suyu içind e bende de öyle oluyor. Sürekli ağzım kuruyor.4 kupa içtim 2 lt eder herhalde 1 lt de su içtim ama şu an su içesim var acayip susuyorum :)
Bol yanmalı bir gün geçirdimBol karabiberli olunca
Ödem atıyoruz diye su ihtiyacımız oluyor muhtemelen. Şu an karbonhidrat krizi tuttu acı çekiyorum :)Detoks suyu içind e bende de öyle oluyor. Sürekli ağzım kuruyor.
Aman adını anma canım aninca sende olmasada geliyor başkası yedim cezam ne diyorÖdem atıyoruz diye su ihtiyacımız oluyor muhtemelen. Şu an karbonhidrat krizi tuttu acı çekiyorum :)
Ne istediğimi söylemedim zaten.. pazartesiden beri istiyorum aslında ama direniyorum. Bugün tavan yaptı isteğim. Ben de tavandan direniyorum :)Aman adını anma canım aninca sende olmasada geliyor başkası yedim cezam ne diyor
Dün bombaydı ama bugün herkes kontrollüAman adını anma canım aninca sende olmasada geliyor başkası yedim cezam ne diyor
Yumurta kapıya dayandıDün bombaydı ama bugün herkes kontrollü
Kuzuyu çok merak ediyorum. Sinirden yiyordur şimdi kesin ne oldugunuda anlamamıştır garibimYumurta kapıya dayandı
Kuzuyu çok merak ediyorum. Sinirden yiyordur şimdi kesin ne oldugunuda anlamamıştır garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?